.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

SYOSS спрей за топлинна защита ....?

препоръчаха ми да си го купя и така и направих . Може ли някой да ми каже по колко се нанася защото на спрея пише само : да се нанася върху отделни части от суха коса и изправете с преса или нанеете върху цялата влажна коса, изсушете със сешоар и след това изправете с пресата . , ане пише по колкоо ;дд
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

Re: SYOSS спрей за топлинна защита ....?

Цитирай Първоначално написано от donomar2
    препоръчаха ми да си го купя и така и направих . Може ли някой да ми каже по колко се нанася защото на спрея пише само : да се нанася върху отделни части от суха коса и изправете с преса или нанеете върху цялата влажна коса, изсушете със сешоар и след това изправете с пресата . , ане пише по колкоо ;дд

да се нанася върху отделни части от суха коса еми ти и напичката имаш коса ;д;д базикам се .... , разделяш нали косата на отделни части това имат предвид и след това с пресата да я изправиш или другия начин ;д;д
    е клко то е ясно че няма да я напояваш така малко слагашш да не се и умазнява косата .

емии сега ще пробвамм дано стане от 1-ят път
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

Аз пръскам върху суха коса непосредствено преди изправяне/къдрене с преса.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Дано стане от първия път ... ?! о.0
    Ти к'во точно очакваш да стане?!
    Все пак този спрей е за предпазване на косата от вредното въздействие на горещата преса и НЯМА как да забележиш няк'ва промяна още от първия път ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Все пак този спрей е за предпазване на косата от вредното въздействие на горещата преса и НЯМА как да забележиш няк'ва промяна още от първия път ...
    да ти кажа честно има проомяна различно е ...но косата е по мека и блестяща ;дд

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her2
    Аз пръскам върху суха коса непосредствено преди изправяне/къдрене с преса.
    +1
    Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Аз го имам този спрей и точно преди да се изправя пръскам малко..

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    имах предвид да не сложа повече и да се омазни малко

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Мирише ужасно , имам го ... Не знам колко предпазва , ама имам чувството , че от него пресата се бъгва , щото остават едни такива петна абее не знам ... се тая Ако ти харесва си го ползвай !

наистина мирише ужасно

да и аз го имам,пръскам се уж преди да се изправя ама незнам колко предпазва . Мирише гадно,а в някакъв друг форум четох ,че миришело хубаво и аз се зачудих дали моито не е дефектно нещо .Щото попринцип тия спреичета все ги правят да миришат на нещо хубавичко пък тва

Цитирай Първоначално написано от djidji_to
    да и аз го имам,пръскам се уж преди да се изправя ама незнам колко предпазва . Мирише гадно,а в някакъв друг форум четох ,че миришело хубаво и аз се зачудих дали моито не е дефектно нещо .Щото попринцип тия спреичета все ги правят да миришат на нещо хубавичко пък тва
    хаха начи техните са дефектнии ;дд

Аз си взех на Gosh такъв спрей и съм много доволна - пръскаш преди да изправиш кичур по кичур, чакаш да изсъхне и изправяш. Не е хубаво да ползваш пресата, когато имаш влага по косата.
    Питах фризьорката за тва на Syoss и ми каза да не съм го взела, понеже не ставало за нщо нз...

може ли да качиш снимка и да кажеш ориентировъчна цена за тва на Gosh

не съм чувала за такова животно

Повече от фен Аватара на mine
    не съм чувала за такова животно
    Ами значи в случая животното си ти

По темата : Поразтърсих се в нета за цена и нявсякъде пише около 15-17 лв

Голям фен Аватара на Colombia
    Имам го!Ползвам го и на суха коса и после минавам с пресата или пък още на мокра от банята пръскам.Тя изсъхва с него и после изправям.
    Харесва ми.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

на какви пари е тоя на syos ии може би сте чували за LOREAL HOT LISS / STRAIGHT давайте мнения е за този продукт искам нещо , което уж да предпазва косата и да стои по права , четох , че това е нещо такова
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз моя си го купих за 7.30лв.
    А тоя на LOREAL HOT LISS / STRAIGHT не съм го пробвала.
    Всъщност Сайъс е 1-вия термозащитен спрей,който ползвам,защото наскоро си взех преса.
    А той поне според мен не задържа косата по-права както ти си казала.След изправяне ползвам лак
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://4.bp.blogspot.com/_MAEXNH0nVo...tion+spray.bmp

Ето това е. Аз го взех за 16 лева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си