- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканцията вече е факт,какво ще правите?
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ши пия..![]()
Не ве,ми кво ше прая,ще си почивам,ще направя едно моренце,ще поспортувам...ше пия..![]()
Брях,брях
Спане до късно, излизане с приятели, шопинг терапии, басейни, море, спортуване, защото искам да отслабна и да се стегна, мисля да почна да чета нещо, ще ходя на село, ще ходя и при братовчедите, от началото на септември ще разхождам и бебе йорки, но най-вече ще се отдам на заслужена почивка..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
дискотекиииии <3
пияни заляни от седмица не спали![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
ами сутринта паля колата и ще си почина от всичко![]()
Еми юли месец ще замине в чакане на резултати, класирания... юли го отписвам ще бъда сигурно на тръни.![]()
Август.. ще бъде хубав ли лош, според зависи..![]()
Вафла..
Ще ходя на басейни, на море, може би някоя почивка някъде, не знам.
Ще си прочета книгите от списъка. Ще хващам тен, ще излизам с приятели, ще пазарувам. Август може би ще седна да решавам задачи, защото класният ни даде някаква домашна...![]()
-море
-уроци по руски
-ще работя над характера си (звучи странно)
-ще чета
-ще спя спокойно, че нямам ненаписана домашна![]()
плаж,разходки,релакс,спане.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ще ходя на тренировка , ще спазвам режим ставане в 10 , ще карам крос тренажор всяка сутрин преди ядене после на вън с приятели разходки , волейбол баскет и вечерта като се скрие слънцето обиколки на стадиона . и накрая море
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Вече бях на море, в момента съм на Балкан и смятам като се върна да гледам трансформърс 3 ;д като цяло добър замисъл за лятото.
Нямам търпение да почва учебната да си вида класа къф ша е ;д
Вече бях на море, в момента съм на Балкан и смятам като се върна да гледам трансформърс 3 ;д като цяло добър замисъл за лятото.
Нямам търпение да почва учебната да си вида класа къф ша е ;д
ЩЕ СЕ РАЗБИЯ ТОТАЛНО!![]()
скъсах си задника от учене тази година.заслужавам си го!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Ще се кефя на свободата,ще излизам,ще ходя в Бургас,след това в Испания и накрая на село.Абе изобщо ще е суперрррр.
![]()
Амии аз ще си ходя на село...Ще си празнувам рождения ден .. Ще излизам можеби ще ходя и на море ... Абее обичайните неща за ваканцията ... :P![]()
![]()
-ще работя
-ще започна курсовете за книжка
-ще се разбивам на макс
-ще пия зелем чай всеки ден
-ще спортувам всеки ден
- море;
- почивка;
- курсове по немски език;
- ще гледам филми;
- ще излизам с приятели;
- ще ми е мноого по - спокойно и
няма да ми е нищо на главата
..и така ;д
Ще:
-почивам ГЛАВНО!
-тичам и карам колело
-ходя на плаж
-излизам с приятели
-припомням от време на време латинския
-ще чета
-ще си правя домашно "СПА" по-честичко
Ще:
- спа до късно
- почивам
- ходя на плаж
- излизам с компанията (обичам ги тези хораа <3 моите хора <3)
- ще гледам ТВ
Ще ходя на море, планина.
Ще излизаме с приятели.
Оо, толкова неща искам да направя, че ме мързи да мисля за тях. ;д А и по-добре да не, че знам какво се случва с плановете ми... ;д
the sky is the limit.
Ще спя
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
разходки с приятели, слънце, плаж, море .. ЛЯТОО, ВАКАНЦИЯЯЯ..![]()
![]()
![]()