.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Болка - съвети?

На няколко пъти с приятеля ми се опитваме да го направим, но всеки път не става ... първо караме с пръстче, аз стискам зъби, въпреки че имам висок праг на болка. Онзи ден пак пробвахме, вкара си двата пръста, единия - целия, другия до половината ... такава адска болка никога не съм изпитвала.
    И двамата сме девствени, ако има значение.
    Някакви предложения какво да правим? Възбужда си ме максимално, а болката си е все така ... нетърпима. Идеи, съвети, предложения как да го направим поне веднъж, да ме разшири или ддз ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защо не отидеш при гинеколог- да погледне да не би да има проблем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да не си суха като опитва?

Не, той полага достатъчно усилия да ме възбуди. Не е в това проблема, доколкото знам;/

Пробвайте с повече лубрикант , ако пак е същото на лекар
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    София
    Пробвай ти да си отгоре, за да контролираш болката и сама да решиш кога е най-подходящия момент. При мен също го имаше този проблем и постъпихме така. Чак до сълзи се стигна, но веднъж мине ли....
    Smile!?

Е то със стискане на зъби няма да стане. Освен, че трябва да си възбудена, трябва и да се отпуснеш...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Овлажняване, търпение и лек елемент на изненада...Опитайте пак и пак. И мен ме боля при няколко опита, но на същинския първи път болката беше малка. Чаша вино, дъъъъъълга любовна игра и желание и от страна на двамата. Ние го направихме в мисионерската.

Мисионерска! Нормално няма как да не те боли .. при толкова голяма болка , ако си отгоре много трудно ще се престрашиш сама .. отпусни се ... при мен беше така и само се дърпах .. накрая оставих всичко в негови ръце и си казах сега или никога и тва е
    smileee

аз пък още първия път като се ебах и беше супер а момчето беше с много голям и направо ме разцепи

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от ilovemyboyfriend
    Мисионерска! Нормално няма как да не те боли .. при толкова голяма болка , ако си отгоре много трудно ще се престрашиш сама .. отпусни се ... при мен беше така и само се дърпах .. накрая оставих всичко в негови ръце и си казах сега или никога и тва е
    И аз бях така, болеше си.. но само мисълта, че той е до мен.. и той го прав, някак ме успокоеваше Сега даже не си спомням каква беше болката, пък и той беше изключително нежен и внимателен с мен
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си