- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя??
Оффф.. случи ми се нещо... Влюбих се в едно момче, както и той в мен. Обаче след няколко дни разбрах, че се падаме трети или четвърти братовчеди... Не искам да се отказвам.., обаче дали има някакъв проблем като ми е братовчед..
Според мен не мисля, че като сте 3ти братовчеди имате нещо общо...Това, че пра пра бабите Ви са сестри вас какво ви грее 5 поколения по-късно.Фатално е ако сте брат и сестра...
ами зависи как се чувствате вие .. чувстваш ли го като братовчед ? НЕ нали ? Той тебе като братовчедка .. ммм не мисля .. така, че не му мисли толкова, плюс това няма да се жените .. поне така мисля де .. Хехее
Не се притеснявайте взимайте се и това е !!!
твоята болка днес, е твоята сила утре
Да не ти дреме. От 2-ри нататък е ок. И аз навремето ходех с дъщерята на третата си братовчедка (не знам точно каква ми се пада).
Щом сте толкова далечни братовчеди, не виждам някакъв проблем. Но ако вие чувствате, че правите нещо грешно... тогава е по-добре да си поговорите.
Trust no bitch.
Какъв проблем би могло да има , хаха
епа 3ти 3ти ;д ако наистина се чувствате сякашне сте братовчеди да не ти пука.
Аз не бих започнала връзка с братовчед си, дори и 7-ми да ми се пада.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И аз така.Първоначално написано от onestar
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ако не вас не ви е проблем...и вашите нямат нищо против няма какво да ви спира да сте заедно.. не че роднините могат да променят нещо,но все пак..![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
И аз така.Все пак си е странно,но нека те сами да си преценят дали ще си останат пирятели или ще преглътнат макари далечната си роднинска връзка.Първоначално написано от marin4itu