.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Хубаво е да мечтаеш, ама ще ти е от полза да живееш в реалността.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от amazzing
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Цитирай Първоначално написано от amazzing
    Аз съм си достатъчно пораснала все пак съм на 15 ... и защо да е недостижим ? Някой хора могат да преуспеят и те да станат на неговото ниво .. не мислиш ли ?
    И ти от едно нормално обикновено българско момиче искаш веднага да се превърнеш в новата Холивуд звезда ли? Я се осъзнай... Хората стават известни с цел, ти кво си мислиш че като постигнеш няква популярност оня Тейлър веднага ще се влюби в теб ли? Сигурна съм, че ще се оправиш след време...да се надяваме.
    И какво като съм бг момиче ? Оная Нина Добрев дето всички са луднали по нея каква е а ? И някой да е казал , че той веднага ще се влюби ? Хората били ставали известни с цел бе я моля ти се .. кво щракат с пръсти и стават известни ... ще ти каза нещо : ония известните така са се бъхтили че да са такива сега ... че ти през целия си живот никога няма да се бъхтиш Като не разбираш ама абсолютно нищо от света и живота и от целите и мечтите изобщо не си прави труда да коментираш ... защото ако ти искаш да си останеш тука и да затъваш заедно с държавата някои хора се опитват да преуспеят и не ги дърпай заедно с тебе в мизерията

"Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите .."----Продължавай да си мечтаеш,то друго няма какво да стане.Май много телевизия гледаш ,кажи на вашите да ти спират вече кабелната.Те ако знаеха колко си маниполутивна и отнесена от вихара ,отдавна щяха да са го направили.Не изглеждаш дори и на 15 ,хората на тази възраст започват да се осъзнават (като гледам при тебе ще е дълъг и мъчителен процес) .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ей такива като теб най ме радват. Верно, че всеки има мечти. Всеки иска да постигне нещо. Ама освен да се заяждаш, че хората нямат грам представа за света - е сори ти нямаш.. Всяко момиче си има поне по един известен, в който са влюбени.. т.е. те харесват образа му, но нито го познаваш, нито знаеш какъв е. Как ги мислиш тея неща. Вземи слез на земята!! За 15 годишно момиче въобще нямаш реалистичен поглед над живота.. Живееш си още в детските измишльотини!! Квото и да ти кажа.. ти все ще си държиш на глупостите си.. така, че все тая!! Айде дано да си народите .. 20 дечица.. и много да се обичате!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ми мила и аз много го харесвам,НО като образ,актьор от филмите все пак не го познавам ти също!!По-добре си харесай някое момче,което наистина ще те забележи!!Добре дори да станеш звезда разликата в годините ще е голяма,замисли се и се откажи докато е време!!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и аз миналата година бях влюбена в Чарли Бюлей или там както се казваше (вече и името не си спомням) от Здрач.. ааадския!
    и още ме кефи
    и се запознах с една италианка, която се беше снимала с Чарли и Робърт Патинсън в градчето й в Италия. Те били там да снимат Новолуние, а отишли да хапнат в някакъв ресторант и ги срещнала и се снимали, ама на снимката и те двамата и тя изглеждаха адски яки!

ще ти мине иначе
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Тва няква гавра с темата на rosi1936 ли трябва да е?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Ей такива като теб най ме радват. Верно, че всеки има мечти. Всеки иска да постигне нещо. Ама освен да се заяждаш, че хората нямат грам представа за света - е сори ти нямаш.. Всяко момиче си има поне по един известен, в който са влюбени.. т.е. те харесват образа му, но нито го познаваш, нито знаеш какъв е. Как ги мислиш тея неща. Вземи слез на земята!! За 15 годишно момиче въобще нямаш реалистичен поглед над живота.. Живееш си още в детските измишльотини!! Квото и да ти кажа.. ти все ще си държиш на глупостите си.. така, че все тая!! Айде дано да си народите .. 20 дечица.. и много да се обичате!!
    Брях,брях

Недей да гледаш клипове с него,негови снимки и т.н. има достатъчно хубави момчета и тук.И не можеш да се влюбиш в някой който си виждал само на снимки и си нямал никакъв контакт,това е просто някаква мания...е излез навън и си намери някой готин пич и ще забравиш за тоя.

Град
    Los Angeles
    Да живее Робърт Патинсън

Браво!Продължавай все така да мечтаеш и да вярваш в мечтите си и с времето те ще станат реалност.Аз преди години имах такава мечта като твоята и никой не вярваше ,че ще я постигна... Но ето сега години по-късно съм щастливо обвързан с Джесика Алба!

Сериозно?Как пък така не се влюбвате в някой неизвестен грозник от телевизията,не мога да схвана

П.П.Разбирам те,на 10 бях безнадеждно влюбена в Леонардо Ди Каприо.Ех,Лео,Лео
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    в 5 клас минах през нещо подобно
    до 7 клас някъде все си бях така
    ама ми мина вече

nigga stole my bike

Голям фен Аватара на magita
    Браво !
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от marin4itu

Той поне хубав да беше...

Я слез на земята...
    ко му има на момчето ... много си е добре даже

а относно авторката - не се бой периода ще отмине
    . . . . < 33

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Божее Боже... К'ви ра'оти
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

..

Ох Ох ... да ви имам проблемите .. ..

Това е само мания, ще ти мине спокойно ! Най-много за година ! .. Осъзнай се все пак, голямо момиче си, а това го правят само малките деца Помечтай си, но не прекалявай : ))

"Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите .."----Продължавай да си мечтаеш,то друго няма какво да стане.

ПС. това е от книга

А за вс други .. аз ще продължавам да се опитвам да реализирам това което искам ))
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Малко си голяма за такива работи,но всеки пораства различно...споко след време като те фане некой батко и ще се смееш на това,което си правила преди време
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Град
    Пловдив
    Хубаво е да мечтаеш, НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА РЕАЛНОСТТА !!
    My beautiful demon is calling for you...

Добре приключихме с темата !!!!!
    Казах аз ще си реализирам мечтите
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Няма лошо да мечтаеш, просто си в такъв тийнпериод, след време всичко ще отмине
    Вярно. И аз минах през такъв период преди 2-3 години.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си