- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го !!
Първоначално написано от amazzing
"Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите .."----Продължавай да си мечтаеш,то друго няма какво да стане.Май много телевизия гледаш ,кажи на вашите да ти спират вече кабелната.Те ако знаеха колко си маниполутивна и отнесена от вихара ,отдавна щяха да са го направили.Не изглеждаш дори и на 15 ,хората на тази възраст започват да се осъзнават (като гледам при тебе ще е дълъг и мъчителен процес) .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ей такива като теб най ме радват. Верно, че всеки има мечти. Всеки иска да постигне нещо. Ама освен да се заяждаш, че хората нямат грам представа за света - е сори ти нямаш.. Всяко момиче си има поне по един известен, в който са влюбени.. т.е. те харесват образа му, но нито го познаваш, нито знаеш какъв е. Как ги мислиш тея неща. Вземи слез на земята!! За 15 годишно момиче въобще нямаш реалистичен поглед над живота.. Живееш си още в детските измишльотини!! Квото и да ти кажа.. ти все ще си държиш на глупостите си.. така, че все тая!! Айде дано да си народите .. 20 дечица.. и много да се обичате!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ми мила и аз много го харесвам,НО като образ,актьор от филмите все пак не го познавам ти също!!По-добре си харесай някое момче,което наистина ще те забележи!!Добре дори да станеш звезда разликата в годините ще е голяма,замисли се и се откажи докато е време!!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
и аз миналата година бях влюбена в Чарли Бюлей или там както се казваше (вече и името не си спомням) от Здрач.. ааадския!
и още ме кефи
и се запознах с една италианка, която се беше снимала с Чарли и Робърт Патинсън в градчето й в Италия. Те били там да снимат Новолуние, а отишли да хапнат в някакъв ресторант и ги срещнала и се снимали, ама на снимката и те двамата и тя изглеждаха адски яки!
ще ти мине иначе![]()
Първоначално написано от nepowtorima
Брях,брях
Недей да гледаш клипове с него,негови снимки и т.н. има достатъчно хубави момчета и тук.И не можеш да се влюбиш в някой който си виждал само на снимки и си нямал никакъв контакт,това е просто някаква мания...е излез навън и си намери някой готин пич и ще забравиш за тоя.![]()
![]()
![]()
Браво!Продължавай все така да мечтаеш и да вярваш в мечтите си и с времето те ще станат реалност.Аз преди години имах такава мечта като твоята и никой не вярваше ,че ще я постигна...Но ето сега години по-късно съм щастливо обвързан с Джесика Алба!
![]()
![]()
Сериозно?Как пък така не се влюбвате в някой неизвестен грозник от телевизията,не мога да схвана![]()
П.П.Разбирам те,на 10 бях безнадеждно влюбена в Леонардо Ди Каприо.Ех,Лео,Лео![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
в 5 клас минах през нещо подобно
до 7 клас някъде все си бях така
ама ми мина вече
![]()
nigga stole my bike
Браво !
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
ко му има на момчето ... много си е добре дажеПървоначално написано от marin4itu
а относно авторката - не се бой периода ще отмине![]()
. . . . < 33
Божее Боже... К'ви ра'оти![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Това е само мания, ще ти мине спокойно ! Най-много за година ! .. Осъзнай се все пак, голямо момиче си, а това го правят само малките децаПомечтай си, но не прекалявай : ))
"Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите .."----Продължавай да си мечтаеш,то друго няма какво да стане.
ПС. това е от книга
А за вс други .. аз ще продължавам да се опитвам да реализирам това което искам))
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Малко си голяма за такива работи,но всеки пораства различно...споко след време като те фане некой батко и ще се смееш на това,което си правила преди време![]()
![]()
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Хубаво е да мечтаеш, НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА РЕАЛНОСТТА !!![]()
My beautiful demon is calling for you...
Добре приключихме с темата !!!!!
Казах аз ще си реализирам мечтите![]()
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Вярно. И аз минах през такъв период преди 2-3 години.Първоначално написано от Audiophile
^^^
Бургас <3