- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
Мх, глупава тема, ама пак ще си я пусна. Имам приятел от месец някъде, а още не сме се целували.Досега не ми се беше случвало. В цялата връзка аз съм тази, която поема цялата инициатива, а попринцип съм на мнението, че мъжът трябва да направи първите крачки. И може би причината е, че уж е леко срамежлив около момичета. И въпреки че нищо не ми пречи аз да го целуна първа, искам той да го направи, пък.
Иии ако го питам директно като усетя момента дали има намерение да ме целуне или нещо такова тъпо ли ще се получи?
Е вашето ходене в какво се изразява? Още ли сте на вълна "държене на ръчички" или ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Глупаво, но да.Не искам да е така, но явно е от по-срамежливите. Но пък и както казах не искам аз да съм тази, която винаги прави първите крачки във връзката, въпреки че не ми е проблем.
Виж според мен може би се обичате но това си е чисто престъпление . А и представи си някой ден да ви видят приятелите ви и да ви кажат да се целунете и ти кво ще кажеш ,че той е е*ати тапака и е сръмежлив ?! Или му кажи ,че е хипер задръстен или го зарежи и си намери някой който е жива душа ..
Лол ..![]()
Друг вариянт е да изчакаш подходящия момент но това понякога отнема години![]()
Или всичко или нищо .
Съгласна съм, но лично за мен целувката е по-интимна дори и от секса ако щеш.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами всеки си има мнение, ама на мене не ми се връзва много да не целувам момчето, с което съм. И все пак въпросът ми беше тъпо ли ще се получи ако го попитам директно?
Първата целувка....се запомня..според мен не трябва да го насилваш а да го оставиш той сам да прецени кога е готов...но и да му намекнеш малко..отидете на кино..или на вечерна разходка:*
![]()
Редовно ходим на "вечерни разходки".. а подходящи моменти е имало доста..
Мерси иначе (:
нее, ако му ззададеш въпроса ше е тъпо// изчакай.. имай търпение![]()
Като настъпи момент за целувка, просто го питай мило "Няма ли да ме целунеш?" и ако не го направи, действай ти.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ами кофти.. до сега целувал ли се е? .. и аз съм доста срамежлива.. дори много.. но все пак гаджето е най-близкия човек.. колкото и да те е срам от теб ли чак го е срам ? .. аз съм много срамежлива и единствения човек пред който мога да направя всичко е приятеля ми.. и най-добрите ми приятелки, но пред тях не точно ''всичко'' .. поговори с него хубаво и му обясни, че имаш нужда от това - но бъди мила и не бъди много припряна.. или ти го целуни.. но не трябва да го е срам от теб.. а колкото до ''държането за ръчички'' .. аз мисля че е толкова интимно и толкова изразява любов и връзка между двама души колкото целувката... за мен и двете неща са важни колкото и тъпо да звучи.. все пак лично мнение..
![]()
Ама ти сигорна ли си че ходите?![]()
Брях,брях
Zarity, да, напълно сигурна съм, че ходим.![]()
FuCKkK13, да ти кажа честно, не съм сигурна дали се е целувал преди.. а как по точно да говоря с него, как да подхвана темата..?![]()
Не го питай нищо.
Да му зададеш въпроса "Няма ли да ме целунеш?" е изключително... тъпо. Да. Защо ли? 'Ми защото отговора е ясен, при положение че вече е имало възможности да го направи, но не е предприемал нищо.
Ако го попиташ дори ще развалиш момента и той ще се шашне десет пъти повече.
Избарваш момента и действаш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Елитът каза.Първоначално написано от cranberry696
РАЗПНИ Я.
ами поговори с него.. когато останете сами му сподели че не е нормално за теб да ходите от повече от месец и да не сте се целували и че се нуждаеш от това и че в предишните ти връзки не е било така..кажи му че знаеш че е срамежлив и го попитай това ли е причината поради която не те целува.. попитай го дали преди го е правил.. и ако не е го успокои и там вече наистина ще се наложи ти първа да го целунеш.. говорете си така ще се сближите по-вече и може и да те целуне преди да си му задала въпроса - дали се е целувалайде успех
![]()
Ако се е целувал преди, със сигурност ще си вкара езика…
Ако някой на мен ми каже "няма ли да ме целунеш" ще кажа не без да мисляНе разваляй момента а просто дакато си около него си пахни езико в неговата муцуна !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
то вече и на мене почна да ми звучи тъпо това с питането..![]()
А бе хора, стига глупости. Естествено, че не се е целувал, щом не го е направил до сега.
Ще ти дам съвет. Момче съм и моята първа целувка дойде сравнително доста късно, но беше страхотна. И инициативата не беше моя. Таа... Не му говори нищо такова, просто както вечерта си стоите на някоя пейка се шегувай с него, поиграй си с косата му, направи така, че да се чувства комфортно (с една дума - предразполагане) и леееко му придърпай главата към теб и го целуни. Със сигурност няма да се дръпне, освен ако няма някакво основание. Good luck![]()
Защо просто не го целунеш първа все някои от някъде трябва да започне
Това с питането е доста тъпо. Както казаха и по-горе,ако някой ме попита: "Няма ли да ме целунеш" - на момента ще отговоря "не".. А и съм го правила. Просто се разваля уникалният момент за целувката.
Та,както и да е. Просто го целуни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Можеш да го накараш.Поглеждаш го в очите и му казваш искам нещо от теб и той трябва да се досети.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти на колко годинки си бе, дете мое. Според мене, трябва да отидете във вас, да го вържеш и да го целунеш, щом толкова ти бяга
. Обичам TeenProblem, винаги си чупя очилата от смях като вляза
Може ли ти седнем на лицето ??