- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го !!
Абе хора тва не е някакъв голям проблем, просто споделям. Значи много харесвах актьoра taylor lautner .. обаче от известно време започнах направо да си го обичам ! Когато си лягам вечер и си пускам музика на телефона , слагам си слушалките, затварям си очите и започвам да си представям живота ако бяхме заедно.. Много го обичам .. когато видя някоя негова снимка, видео и т.н. просто очите ми светват и започвам да се усмихвам с една широка и ярка усмивка. И повечето време си казвам : ще уча, че получа възможност да отида в LA и там ши вляза в колеж ши се запозная по улиците с тейлър и нещата ще се получат . Обаче вземам да се притеснявам от време на време за себе си защото много взех да си мечтая , и после като не ми се сбъднат мечтите ши ми е много гадно.
Благодаря че ме изслушахте ^^
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Няма лошо да мечтаеш, просто си в такъв тийнпериод, след време всичко ще отмине![]()
не, повярвай не съм в някакъв период ... просто това е начина по който се чувствам и е от доста време насам ..
- да, поне в мечтите ..
Хубаво е да мечтаеш, ама ще ти е от полза да живееш в реалността.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
период е повярваи
до няколко месеца ще си забравила за него,ще си намериш нова мания
Няма лошо да си мечтаеш,но не прекалявай.
novasum![]()
nirvana13![]()
малеее и аз бях так преди 2 години ... (демек на 12) беше ми супер яко. Ся кат чета кфо съм писала (коментари по албум) за него се спуквам от смях ... винаги ми оправ настроението това![]()
![]()
![]()
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
еми незная .. всеки се чувства така все някога ... но аз съмсигурна че просто ако го видя ще му се метна на врата ще го разцелувам и ще му предложа xDDDDD
- да, поне в мечтите ..
Хаххх .. много ми е познато, но аз не съм чак влюбена в Енрике Иглесиас ! ;ддд Просто адски много ме кефи и ще е супер яко, ако отново реши да намине към България !!! xD
![]()
Той поне хубав да беше...
Я слез на земята...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И аз бях така с Еминем.. ама се осъзнах и започнах да живея в реалността .. и с теб ще се случи
![]()
Може би ,когато пораснеш ..това дори ще ти изглежда смешно.Просто приеми това,че той е просто в един екран ,и е недостижим за теб ,това е .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ще ти мине.
надявам се.
Аз съм си достатъчно пораснала все пак съм на 15 ... и защо да е недостижим ? Някой хора могат да преуспеят и те да станат на неговото ниво .. не мислиш ли ?Първоначално написано от balu4ka
![]()
- да, поне в мечтите ..
о.O ти серизно ли? аз пък съм влюбена в Джони Деп, ама...
алооо, Земята вика *как се казваш?*
No need to ask
He's a smooth operator
Първоначално написано от Sunshin3
Виж ... някой хора има таланти и могат да постигнат нещо .. и няма нищо лошо в това да следваш мечтите си и да се опитваш да ги реализираш![]()
- да, поне в мечтите ..
И ти от едно нормално обикновено българско момиче искаш веднага да се превърнеш в новата Холивуд звезда ли? Я се осъзнай... Хората стават известни с цел, ти кво си мислиш че като постигнеш няква популярност оня Тейлър веднага ще се влюби в теб ли?Първоначално написано от amazzing
Сигурна съм, че ще се оправиш след време...да се надяваме.
Първоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
![]()
Авторке, знам, че звучи адски тъпо и високомерно този въпрос , но на колко си? Не искам по никакъв начин да те засягам, да се правя на голяма и всякакви абсурдни глупости!!!! Просто си отговори на себе си и ако си под 20 години всичко е нормално!
Иначе кой е този? Мързел ме е в гугъл да проверя. Този главния герой от "Здрач" или? Ако не е той ще проверя.![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Е деа стига с тоя де , тоя здрач ви проми мозъците![]()
лахахах и аз бях така с Рей Мистериооо като по малка ама ми минаа.. изглежда глупаво даже и на мен ми е смешно xD
Ммм,момиче ако наистина беше се развила и интелектуално за тези години -.-".Понякога е хубаво да се мечтае ,но това да не се бърка с реалността.(защото тя е тук и сега)....Първоначално написано от amazzing
Знаеш ли ,пък колко му пука на Тейлър за поредната тийн фенка,има си ги доста .Дали ще си ти или някоя друга,намери реален партньор.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от onestar
Добре ве хора ... аз пък мисля че е твърде възможно да преуспея ! Ако вие сте хора които нямат и грам талант или мозък в себа си при мене не е такаИ както казах още в началото НЕ ИСКАМ СЪВЕТИ просто споделям.
И вие как си мислите че другите " звезди " са станали " звезди " .. да не би някой да им е потропал да вратата и да им е казах : здрасти , искаш ли да станеш известен ?
И моля , моля тоя " Здрач " няма абсолютно нищо общо
Благодаря![]()
- да, поне в мечтите ..
И какво като съм бг момиче ? Оная Нина Добрев дето всички са луднали по нея каква е а ? И някой да е казал , че той веднага ще се влюби ? Хората били ставали известни с цел бе я моля ти се .. кво щракат с пръсти и стават известни ... ще ти каза нещо : ония известните така са се бъхтили че да са такива сега ... че ти през целия си живот никога няма да се бъхтишПървоначално написано от autumn666
Като не разбираш ама абсолютно нищо от света и живота и от целите и мечтите изобщо не си прави труда да коментираш ... защото ако ти искаш да си останеш тука и да затъваш заедно с държавата някои хора се опитват да преуспеят и не ги дърпай заедно с тебе в мизерията
![]()
- да, поне в мечтите ..
Значи.. предлагам ти да отиваме в Америка, да станем известни, да се запознаем с него, да го накараме да се влюби в нас (годините нямат значение) и да правим тройка! Напълно сериозно предложение..Първоначално написано от Sunshin3
![]()
По темата: Авторке, съхрани си линка от тази тема някъде и след няколко години прочети всичко, което си написала. Друго няма какво да ти кажа.![]()
И спря да се върти за миг земята..