.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Обичам го !!

Абе хора тва не е някакъв голям проблем, просто споделям. Значи много харесвах актьoра taylor lautner .. обаче от известно време започнах направо да си го обичам ! Когато си лягам вечер и си пускам музика на телефона , слагам си слушалките, затварям си очите и започвам да си представям живота ако бяхме заедно.. Много го обичам .. когато видя някоя негова снимка, видео и т.н. просто очите ми светват и започвам да се усмихвам с една широка и ярка усмивка. И повечето време си казвам : ще уча, че получа възможност да отида в LA и там ши вляза в колеж ши се запозная по улиците с тейлър и нещата ще се получат . Обаче вземам да се притеснявам от време на време за себе си защото много взех да си мечтая , и после като не ми се сбъднат мечтите ши ми е много гадно.
    Благодаря че ме изслушахте ^^
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Няма лошо да мечтаеш, просто си в такъв тийнпериод, след време всичко ще отмине
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

не, повярвай не съм в някакъв период ... просто това е начина по който се чувствам и е от доста време насам ..
    - да, поне в мечтите ..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хубаво е да мечтаеш, ама ще ти е от полза да живееш в реалността.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на CR0W
    период е повярваи
    до няколко месеца ще си забравила за него,ще си намериш нова мания
    Няма лошо да си мечтаеш,но не прекалявай.

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на icebulllet14
    малеее и аз бях так преди 2 години ... (демек на 12) беше ми супер яко. Ся кат чета кфо съм писала (коментари по албум) за него се спуквам от смях ... винаги ми оправ настроението това
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

еми незная .. всеки се чувства така все някога ... но аз съмсигурна че просто ако го видя ще му се метна на врата ще го разцелувам и ще му предложа xDDDDD
    - да, поне в мечтите ..

Хаххх .. много ми е познато, но аз не съм чак влюбена в Енрике Иглесиас ! ;ддд Просто адски много ме кефи и ще е супер яко, ако отново реши да намине към България !!! xD

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе

Той поне хубав да беше...

Я слез на земята...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от amazzing
    не, повярвай не съм в някакъв период ... просто това е начина по който се чувствам и е от доста време насам ..
    Отрицанието е първата фаза на периода.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз бях така с Еминем .. ама се осъзнах и започнах да живея в реалността .. и с теб ще се случи

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Може би ,когато пораснеш ..това дори ще ти изглежда смешно.Просто приеми това,че той е просто в един екран ,и е недостижим за теб ,това е .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Ще ти мине.

надявам се.

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Може би ,когато пораснеш ..това дори ще ти изглежда смешно.Просто приеми това,че той е просто в един екран ,и е недостижим за теб ,това е .
    Аз съм си достатъчно пораснала все пак съм на 15 ... и защо да е недостижим ? Някой хора могат да преуспеят и те да станат на неговото ниво .. не мислиш ли ?
    - да, поне в мечтите ..

Голям фен Аватара на Sunshin3
    о.O ти серизно ли? аз пък съм влюбена в Джони Деп, ама...

алооо, Земята вика *как се казваш?*
    No need to ask
    He's a smooth operator

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    о.O ти серизно ли? аз пък съм влюбена в Джони Деп, ама...

алооо, Земята вика *как се казваш?*

Виж ... някой хора има таланти и могат да постигнат нещо .. и няма нищо лошо в това да следваш мечтите си и да се опитваш да ги реализираш
    - да, поне в мечтите ..

Повече от фен Аватара на autumn666
    Аз съм си достатъчно пораснала все пак съм на 15 ... и защо да е недостижим ? Някой хора могат да преуспеят и те да станат на неговото ниво .. не мислиш ли ?
    И ти от едно нормално обикновено българско момиче искаш веднага да се превърнеш в новата Холивуд звезда ли? Я се осъзнай... Хората стават известни с цел, ти кво си мислиш че като постигнеш няква популярност оня Тейлър веднага ще се влюби в теб ли? Сигурна съм, че ще се оправиш след време...да се надяваме.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu

Той поне хубав да беше...

Авторке, знам, че звучи адски тъпо и високомерно този въпрос , но на колко си? Не искам по никакъв начин да те засягам, да се правя на голяма и всякакви абсурдни глупости!!!! Просто си отговори на себе си и ако си под 20 години всичко е нормално!

Иначе кой е този? Мързел ме е в гугъл да проверя. Този главния герой от "Здрач" или? Ако не е той ще проверя.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е деа стига с тоя де , тоя здрач ви проми мозъците

лахахах и аз бях така с Рей Мистериооо като по малка ама ми минаа.. изглежда глупаво даже и на мен ми е смешно xD

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ммм,момиче ако наистина беше се развила и интелектуално за тези години -.-".Понякога е хубаво да се мечтае ,но това да не се бърка с реалността.(защото тя е тук и сега)....
    Знаеш ли ,пък колко му пука на Тейлър за поредната тийн фенка,има си ги доста .Дали ще си ти или някоя друга,намери реален партньор.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Хубаво е да мечтаеш, ама ще ти е от полза да живееш в реалността.
    +1

Добре ве хора ... аз пък мисля че е твърде възможно да преуспея ! Ако вие сте хора които нямат и грам талант или мозък в себа си при мене не е така И както казах още в началото НЕ ИСКАМ СЪВЕТИ просто споделям.
    И вие как си мислите че другите " звезди " са станали " звезди " .. да не би някой да им е потропал да вратата и да им е казах : здрасти , искаш ли да станеш известен ?
    И моля , моля тоя " Здрач " няма абсолютно нищо общо

Благодаря
    - да, поне в мечтите ..

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    И ти от едно нормално обикновено българско момиче искаш веднага да се превърнеш в новата Холивуд звезда ли? Я се осъзнай... Хората стават известни с цел, ти кво си мислиш че като постигнеш няква популярност оня Тейлър веднага ще се влюби в теб ли? Сигурна съм, че ще се оправиш след време...да се надяваме.
    И какво като съм бг момиче ? Оная Нина Добрев дето всички са луднали по нея каква е а ? И някой да е казал , че той веднага ще се влюби ? Хората били ставали известни с цел бе я моля ти се .. кво щракат с пръсти и стават известни ... ще ти каза нещо : ония известните така са се бъхтили че да са такива сега ... че ти през целия си живот никога няма да се бъхтиш Като не разбираш ама абсолютно нищо от света и живота и от целите и мечтите изобщо не си прави труда да коментираш ... защото ако ти искаш да си останеш тука и да затъваш заедно с държавата някои хора се опитват да преуспеят и не ги дърпай заедно с тебе в мизерията
    - да, поне в мечтите ..

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    аз пък съм влюбена в Джони Деп, ама...
    Значи.. предлагам ти да отиваме в Америка, да станем известни, да се запознаем с него, да го накараме да се влюби в нас (годините нямат значение) и да правим тройка! Напълно сериозно предложение..

По темата: Авторке, съхрани си линка от тази тема някъде и след няколко години прочети всичко, което си написала. Друго няма какво да ти кажа.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си