Първоначално написано от
autumn666

Първоначално написано от
amazzing
Аз съм си достатъчно пораснала все пак съм на 15 ... и защо да е недостижим ? Някой хора могат да преуспеят и те да станат на неговото ниво .. не мислиш ли ?

И ти от едно нормално обикновено българско момиче искаш веднага да се превърнеш в новата Холивуд звезда ли? Я се осъзнай... Хората стават известни с цел, ти кво си мислиш че като постигнеш няква популярност оня Тейлър веднага ще се влюби в теб ли?

Сигурна съм, че ще се оправиш след време...да се надяваме.
И какво като съм бг момиче ? Оная Нина Добрев дето всички са луднали по нея каква е а ? И някой да е казал , че той веднага ще се влюби ? Хората били ставали известни с цел бе я моля ти се .. кво щракат с пръсти и стават известни ... ще ти каза нещо : ония известните така са се бъхтили че да са такива сега ... че ти през целия си живот никога няма да се бъхтиш

Като не разбираш ама абсолютно нищо от света и живота и от целите и мечтите изобщо не си прави труда да коментираш ... защото ако ти искаш да си останеш тука и да затъваш заедно с държавата някои хора се опитват да преуспеят и не ги дърпай заедно с тебе в мизерията