.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Предменструален синдром

Момичета кога започва вашия ПМС?Четох,че попринцип е от 7 до 10 дни преди менструацията,а едно момиче ми каза,че при нея е само 1-2 дни.

Напоследък забелязвам,че при мен нещата започват около 10 дена преди да ми дойде.Особено гърдите много ме болят/на 17 години съм/ и съм силно раздразнена,притеснена и тн.

Чудех се дали е нормално да започва от толкова рано,защото всеки казва 'една седмица преди да ти дойде' а при мен са 10 дена.

И имате ли засилено бяло течение в този период?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Ами при мене последните дни преди да ми дойде(може би 5 6 дена) започвам да съм много нервна,ядосвам се за най-малкото,гърдите ме болят много.А за бялото течение си е нормално смисъл при мене е най-силно като съм в овулация..иначе през останалото време е некво кремообразно и е много малко И ти питаше дали е нормално при тебе да са 10 дена..Всеки човек е различен мисля че няма за какво да се притесняваш

BuBy

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А през предменструалния синдром чувствате ли тежест в левия или десния яйчник?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз като че ли нямам ПМС. Поне нямам спомен някога да съм се чувствала различно преди да ми дойде. То в един момент просто само си тръгва без предзнаменование.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ми не съм се замисляла ама мисля,че не на мене винаги ми идва сутрин,започва зверски да ме боли корема и ...

BuBy

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Аз като че ли нямам ПМС. Поне нямам спомен някога да съм се чувствала различно преди да ми дойде. То в един момент просто само си тръгва без предзнаменование.
    И на мен така . никога нищо ми няма
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не, дискомфорт в яйчниците /по-точно в овулиращия яйчник/ имам само 2-3 дни преди О.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Напълно нормално е При мене разично почти всеки месец - може ПМС да ми се появи 10дена преди цикъла,може 2дена

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Напълно нормално е При мене разично почти всеки месец - може ПМС да ми се появи 10дена преди цикъла,може 2дена

Да, при мен също
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    София
    Движи се повече, спортувай и бих казала, че изобщо може да изчезне ПМС. При мен започваше около 4-5 дни преди това, много ме боляха гърдите, ниско долу корема, кръста... Самия цикъл ми траеше 6-7 дни. А сега от 3 месеца нямам дори капка болка и всичко свършва за 3 дни. Което си е идеално за мен
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си