- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лош дъх сутрин.
Здравейте, не бях сигурна къде да пусна темата, но реших, че тук е подходящо.
Утре вечер ще спя в приятеля ми за пръв път, но се притеснявам, че сутрин нямам много приятен дъх и не искам да го отблъсна с това. А може би ще изглежда странно, ако сутринта, след като се събудя да лапна дъвка.
Някакви идеи как да предотвратя това?
Благодаря предварително !![]()
Странно е да дъвчеш сутрин рано дъвкаЩо не вземеш просто някакви бонбонки, като тик-так, например? Пък и кво сии се притеснила, представи си, че някой ден заживеете заедно и кво, всеки ден с бонбонки ли ще се запасяваш? А и да не мислиш, че и той ще мирише на рози и теменужки
![]()
Чувала ли си, че има четка и паста за зъби?!
И спря да се върти за миг земята..
Вземаш си, както казаха, някакви бонбонки ... и си миеш зъбите... готово![]()
Паста и четка за зъби, все пак не забравяй, че и неговата уста няма да мирише на маргаритки![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
иди на зъболекар да ти прегледа зъбките че и от там идва лош аромат ако са ти болнички. Иначе аромата от гърлото ти няма как да го нямаБонбонкииии
тик-так или ментос :П
Предполагам има в предвид още преди да отиде да си мие зъбите, може да иска да я целуне човекаВземи си бонбонки и му дай една и на него.
![]()
Trust no bitch.
Боже господи имаш лош дъх сутрин.За първи път чувам за човек с такъв проблем.Никога не съм чувал за хора имащи лош дъх сурин.Ти си нещо уникално.Ако пък ми кажеш и,че сереш направо ще те посъветвам да отидеш на доктор,това е ненормално.Най добре си тегли куршума,тъкмо IQ-то на планетата земя ще се покачи с няколко пункта.
Мнението ти е напълно излишно!
krem4et0
Надявам се, че преди лягане също си миеш зъбите. Ако сутринта имаш много лош дъх въпреки това, може да бъде поради силни стомашни киселини. Ако няколко часа след хранене имаш проблеми с дъха да знаеш, че е от това. Лошият дъх също може да се предизвика от определна бактерия попаднала в храносмилателния канал, но тогава щеше да имаш лош дъх постоянно. Ако дъхът ти има мирис на ацетон, може и да е резултат от захарен диабет, но да не навлизаме толкова дълбоко. Ако наистина ти е много лош дъха сутрин се допитай до специалист, ако ли не- мий зъбите и устната кухина като за последно преди лягане и може би да ставаш първа сутрин![]()
Миеш си зъбите , закусваш и лапаш дъвката или бонбона! Гарантирано трайно освежена оста!Щото само от миене на зъби дъха не става много свеж след това трябва малко храна и след това вече дъвчица и ЧУК
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Първоначално написано от Loooooser
съгласна съм.. само една поправка "уста"
Първоначално написано от Loooooser
![]()
Номерът е вечерта конец, хубаво миене, жабурене, дъфка и на сутринта удряш една дъфка пак или ментов бонбон.![]()
миеш си добре зъбките преди лягане и като се сабудиш се освежаваш в банята![]()
6б3З10
Спри да ядеш лайна и няма да имаш лош дъх сутрин.
кво си се запритеснила за това пък Оо неговия дъх къв мислиш че ще е...спрете да се комплексирате за такива човешки нещаот опит ти казвам че впечатление не прави като и 2мата се събудите сутринта(говорим всепак за нормално лош нали хах )
хората са измислили четки и пасти за зъби!Не е лошо да се запознаеш с тези атрибути.
Майко,мила... прощавайте .. 1 път да сгреша - ще ме изядете!!Първоначално написано от elc
![]()
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Аз не се плаша от миришещи усти. Да се видим да се чукнем за (на)здраве ако искаш?![]()
Дъвка или ментови бонбонки до леглото пък и сутрешната поза обикновено е лъжички![]()
OMG ако те обича надали ще е проблем... комплекс
хЪх...
Преди лягане си измий зъбите и всичко ще е наред .![]()
предлагам ти вечер след като си измиеш зъбите да си изжабур устата с лимонов сок, но прясно изцеден. Така убиваш всички бактерии в устата си и вероятноста за лош дъх намалява. Може също и да си миеш зъбите 3 или 4 пъти в седмицата, (може и постоянно, но ако пушиш не недей, че ще пожълтеят) със сол, така също убиваш бактерийте.. Със солта ще намалиш и кариесите .)
Измии си зъбите и се жабури с вода за уста.
Badabumbaaa