- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лош дъх сутрин.
Жабурене с нерафинирано олио в продължение на 15-тина минути. После задължително изплюваш.
Напълно съгласна. И аз съм спала с приятеля ми у нас, но не се притесняваме сутрин. Няма от какво, пък и сутрин вместо за кафе мислим само за лошия ни дъхПървоначално написано от Moderatorius
.
^^^
Бургас <3
Купуваш една паста за зъби и една четка и миеш с кръгови движения.
Малко спермолин на четката за зъби и забравяш за всичко направо ще лъснат![]()
The time's for sobieski
Измивай си зъбите с четка и паста преди лягане и не яж боклуци преди да заспиш. И ако му лапаш, пак може дъха ти да не е особено приятен.
Поддържай си устата.
Хаха глупаво е аз като спя в приятеля ми сутрин като се събудим той веднага отива да си измие зъбите, а аз лапам дъвка ако не си нося четката какъв е проблема? Никой няма да ти се смее според мен не е тъпо, а дори много хубаво защото има и индивиди които не се замислят за тези неща, а повярвай ми да ходиш с такива не е приятно![]()
In a mad world , only the mad are sane...
леллеле--той-трябва-да-е-мннн-зле-ако-ти-каже-нещо.-
Ако-те-харесва-няма-да-му-пре4и-нищо-
ако-ti-каже-нещо-казваш-му-да-из4езва-и-да-не-те-търси
![]()
именно.. не се притеснявай..ако пък ти е неудобно не е нужно да му пускаш езикПървоначално написано от NoMore
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ако успееш да станеш по-рано от него да си измиеш зъбите всичко ще е наред![]()
Първоначално написано от vankata5555555
![]()
![]()
![]()
МИЙ СИ ЗЪБИТЕ ВЕЧЕР МАМКА МУ !!!
Ха, апък дори и вечер да ги измие, на сутринта каква е файдата ? Айде моля ви се ..
Аз казвам същото.. Никой няма перфектен сутрешен дъх преди да си измие зъбите .. така че ако той не те възприема така (едва ли неговия ухае на теменужки) мисля, че трябва да си поговорите.![]()
Trust no bitch.
да ... това е точно тема за раздел СЕКС ...![]()
![]()
![]()
If you have eyes ... look at me NOW bitches !
Много е трудно, нали?Първоначално написано от bloodyF
Будиш се по-рано, миеш си зъбите и го събуждаш с целувка- готово!
Running is my drug and I am overdosed ..