- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос- тъп
офф кво я правя тая вода .. в тенджера ли кво? колко време и т.н ...много сте интересни![]()
Изплакни вече сварения картоф с тази вода.
Big or small, lies are lies!
Никви тенджери.. само водаПървоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
Офф умници всичките,вместо да се подигравате й кажете като много знаете,никой не се е родил научен...
Ами измии картофите,напълни една тенджара с вода до горе и сложи картофите вътре.Като заврят ги провери с една виличка дали са меки,ако са достатъчно мекички ги извади - готови са,ако не изчакай още 5-6 мин.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ама ние чакахме ти да се появиш и да и кажешПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Мнали..добре че съм аз иначе ще изядете момичето от злоба![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
омг1во: тенджера пълна с вода !! 2ро: един картофф !! 3то: котлон, на който слагаш тенджерата с картофа !! 4то: включваш котлона и чакаш картофа да се свари !!
![]()
не е трудно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аха.. ся ще я ядем с варени картофиПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
За нищоПървоначално написано от sunnnnnnnn
Кажи после как са станали
![]()
Добре ще кажа
Ще си варя , защото утре ми е ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА: 90 дневната
а картофът е най-бързото
става за диетата нали![]()
ще обясня подробно, че си спомням каква мъка ми беше докато се науча
обелваш го предварително иначе може и след това, но на мен ми е по-трудно..
бели се с картофобелачка като е суров и с пръсти като е готов
после го измиваш (даже и ако не го белиш пак го миеш) и слагаш в тенджера, после сипваш вода колкото да го покрие и чакаш поне да заври водата. после го бодваш с виличка и ако е мек го изваждаш внимателно и изключваш котлона, ако е твърд чакаш , пак бодваш и така докато е готов![]()
И на мен утре ми е 2ри ден и ще съм на варени картофкиПървоначално написано от sunnnnnnnn
Ще си правя салатка
![]()
Не го бели .. остави го както си е, само го измийПървоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
на мен днес ми е деня за варивадавай свари картофките и кажи как са станали
ако са вкусни ще ми пратиш по пощата
![]()
![]()
ии въпроса не е глупав.. никой не се е родил наученпитай каквото те интересува нали форума е точно за това
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите