Добър вечер, мили съфорумници.
От край време си хъркам и това не ми е пречило, не е пречило и на никой, но картинката е следната - заминаваме на море с приятелката ми и сами разбирате, че няма да е никак приятно да хъркам вечер докато сме заедно.
Въпрост ми е - има ли 'лек' за хъркането, изключвам спането на една страна, защото лично аз се въртя доста и не заставам в избрана поза.
Мерси за отделеното Ви време предварително.
Лидерството не е постижение, то е начин на мислене.
има някакви лепенки в аптекитенезнам дали помагат
novasum![]()
nirvana13![]()
Моя хърка, първите седмици го чувах , вече не го чувам, свиква се .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще свикне.
А мисля , че имаше някви хапчета , освен лепенките в аптеките.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Я съм като дъскорезница, ама свикват, де ще ходят.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Кво общо има въпроса ти със секс? Поспалалнко![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Бе, дойде ми асоциация. :Д
Лидерството не е постижение, то е начин на мислене.
Ако те обича ще го приеме и няма да и пука.![]()
![]()
гениалността е болест, но ние сме ваксинирани...
EasyBreathe, анатомична възглавница, тапи за уши. Тези решения ми идват на ум. Ние двамцата сме с такъв проблем /всъщност аз имам проблем, защото го чувам и не се наспивам/, но нито едното от трите не е изпробвано. За щастие хърка само когато въздухът в стаята е сух или когато е настинал.
Местя темата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!