Здравейте, в списание Журнал за жената има една мостра на крем Vichy. На 15 години съм, мога ли да си го нанеса върху кожата.. или има някаква възрастова граница. Който знае, моля да сподели
Какъв е крема? Vichy имат много кремове за различни кожи.
Хей!Здравей!![]()
Аз ползвам някои от продуктите на Виши!Кажи какъв е крема?
Ако става въпрос за този от специалната серия за проблемна кожа,мисля че можеш да го използваш.Аз имам малката опаковка и ми действа много добре.Хидратира,матира и третира проблемите на кожата!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QKUALIA THERMAL се казва кремаПървоначално написано от Colombia
Козметиката им е адски добра, но е доста тежка и агресивна за млад човек. Избери нещо от рода на Лореал.
Smile!?
Хммм...ами виж тук:
http://www.vichyconsult.bg/aqualia_thermal/
Този крем мисля,че е за жени или поне за по-големи момичета.
В крайна сметка обаче не мисля,че и да го пробваш ще е проблем...
Можеш да го дадеш и на майка си![]()
Както си прецениш.
Не знам доста се колебая, има ли някаква опасност да ми навреди на лицето изобщо ?Първоначално написано от ra4ence
Всъщност сега видях 1 коментар,където някаква жена казва,че е получила обрив от него.Може да има много чувствителна кожа...знам ли.
Абе ако му имаш такъв мерак нанеси малко на лицето,изчакай и виж дали ти понася.Ако няма проблем се намажи.
Или както казах-дай го на майка си да речем![]()
Благодаря ще пробвамПървоначално написано от Colombia
![]()
А тъй.После кажи дали ти е харесал.
Ако имаш проблеми с кожата мога да ти препоръчам и ей тоя гел:
http://www.myshop.bg/showimg.php?fil...x180_31997.jpg
На мен МНОГО ми харесва.Струва 10 лв.Принципно има и по-големи опаковки,но са по-скъпи.
От както го ползвам нямам почти никакви проблеми.Само по 1-2 пъпки понякога и това е.Пък и те бързо изчезват.Даже забелязвам,че отстранява и петна от предишни пъпки!![]()
Ще го потърся, а за крема още утре ще го пробвам и ще споделя мнениеПървоначално написано от Colombia
![]()
Първоначално написано от ra4ence
• Обичай,за да те обичат! •
Да ти навреди чак не. Просто кремовете са за по-изтощена, възрастна кожа, съответно са и по-агресивни. А за твоите години не мисля, че е нужен такъв крем![]()
Smile!?
Честно казано кожата ми наистина е максимално изтощена от фон дьо тен, пудри, перли и тем подобни. Затова мисля, че ще подхрани кожата ми. Разбира се, ползвам маски, тоници и други мазила за изчистване на лицето, но се надявам резултатът от кремът да е видимо по - добър.Първоначално написано от ra4ence
А ако имаш доста запушени пори можеш да пробваш и ексфолиращия им гел от същата серия.Обаче аз го редувах с гела защото някак доста ми изсушаваше кожата.
И човек...намали малко тия дивотии с който се хлепаш!Не искам да те поучавам,ти си знаеш обаче си щади повече кожата!
На 15 си!!!Защо са ти толкова неща?![]()
Просто навик. Слагам си тези ''гнусотии'' от 2 - 3 години, свикнала съм.Първоначално написано от Colombia
Давай по-леко с козметиката!Позволявай на кожата си да диша!
Айде със здраве от мен![]()
Знам добре това, но ми е трудно да го спазвамПървоначално написано от Colombia
![]()
от 12 годишна слагаш всичките тея гнусотии??? Вземи ги спри,щото на 20г. и вече ще имаш бръчки и състарена кожа.
Колкото до козметиката на Виши и аз съм страшно доволна.
За какви гнусотии става дума? Само аз ли не разбрах?!
Ще питам в тая тема, че не ми се отваря нова. Някой може ли да ми каже мнение за козметиката на Vichy и La Roche-posay? Но предпочитам да е някой, който е ползвал и двете. Аз в момента ползвам La Roche-posay, но четох достатъчно добри коментари и за Vichy.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Дълго време ползвах Норма Дерм на Виши и нямах проблеми даже ми стана по-гладка кожата.
^^ La ROche Posay е много по-добре от Vichy. Според мен на вторите само рекламата им е голяма. Ползвала съм и на двете, определено La Roche ми харесаха повече, имаше видима промяна промяна в кожата ми.
Авторке, укроти гримовете. Защо ти е на тези години да се клепаш така, най-малкото не е красиво.
Абе не се превземайНищо няма да ти стане ако се намажеш с един крем ( на Виши или друга по - известна марка) и то 1 път .. той нали за това е сложен в списанието - хората да го пробват и ако има хареса да си купят после
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
В какво се състои промяната в лицето?Пъпки,черни точки,суха кожа,мазна кожа?Първоначално написано от Minerva