.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен Аватара на CR0W

как да заговорим момиче на улицата???

Лято е...Навън е пълно с хора.И разбира се има много момичета.Много готини момичета. Проблемът е в това как да заговориш момиче на улицата???

Много от вас ще кажат: Едно просто "Здравей" ще свърши работа.

Е хубаво де и след това "Здравей" какво следва???

novasum
    nirvana13

Re: как да заговорим момиче на улицата???

Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Лято е...Навън е пълно с хора.И разбира се има много момичета.Много готини момичета. Проблемът е в това как да заговориш момиче на улицата???

-Здравей!
    -Здравей!
    -Аз се казвам ------
    -Приятно ми е , аз съм ------
    -Искаш ли да се разхождаме заедно ?
    -Да, с удоволствие...

От там нататък е в твойте ръце...

Найс , а ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

ша й кааш "ама ол шашовата кък ти а ника" и всичко е готово
    They can all get fucked just stay true to you!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine

-Здравей!
    -Здравей!
    -Аз се казвам ------
    -Да, с удоволствие...

Найс , а ?
    при теб получавало ли се е?защото аз мисля че това е най-безнадежното което можеш да направиш,ще изглеждаш като глупак....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на tanch3t093

Цитирай Първоначално написано от Valento

-Здравей!
    -Здравей!
    -Аз се казвам ------
    -Да, с удоволствие...

Найс , а ?
    при теб получавало ли се е?защото аз мисля че това е най-безнадежното което можеш да направиш,ще изглеждаш като глупак....
    И аз се съмнявам някое момиче да каже "Да, с удоволствие" при положение, че дори не се познават .. Ддз поне аз не бих
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093

-Здравей!
    -Здравей!
    -Аз се казвам ------
    -Да, с удоволствие...

Найс , а ?
    И аз се съмнявам някое момиче да каже "Да, с удоволствие" при положение, че дори не се познават .. Ддз поне аз не бих
    няма определен начин за "свалка" на улицата,става на момента,можеш да я попиташ нещо за дрехите и,да коментираш обувките и,просто за нещо не толкова съществено..колкото да клъвне..
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Хора, а изобщо някога запознавали ли сте се така с някой на улицата? Няма значение дали момче или момиче ще заговори първо, въпросът е случват ли се такива неща все още?...

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Подходът е много важен, но проявената смелост и инициатива от страна на момчето, като за начало могат да бъдат достатъчно впечатляващи : ) Ако е на лице и първосигнална симпатия, защо не?
    Но силно се съмнявам, че е често срещано, наблюдавайки колко все по-неуверени ставаме в средата, в която живеем и колко все по-лошо се чувстваме в кожата си с всеки изминал ден.
    Всичко това трябва да се случва естествено. : )
    Amare vuol dire correre,
    amare vuol dire aspettare.
    Amare vuol dire stringere,
    ma a volte anche perdere.
    Amare vuol dire parlare,
    amare

Хора,тва да се запознаеш с някой на улицата просто така е жестоко изживяване. Много по-ценно и хубаво от фейсбук или скайп.. има адски много начини и ако попаднете на човек,който не е надут или комплексиран (а такива има много,отдалеко си личат :д )- супер.

Най-простото е: Извинете,мога ли да се снимам с вас?
    Обикновената реакция е смях и в същото време ще бъдат поласкани защо искате снимка точно с тях.. Е такива глупости ми осмислят деня на мен ;д

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    ЪЪ ами да,случват се.
    -Здрасти
    -*леко неадекватна реакция* ъъ здрасти..?
    -Аз съм еди кой си,приятно ми е*пускаш чаровна усмивка и прибираш срама в джоба*
    -*пак несигурно* ъъ аз съм Еди-коя си.

Можеш да направиш някъв комплимент(ама примерно ако носи тенска на група и викаш примерно "яя Металика,яка тенска,тва е един от най-яките им албуми..) или примерно "Принципно не заговарям хора по улицата,ама колкото и тъпо да звучи,ми направи впечатление " или "Името ти ми харесва"..ддз-НЕЩО просто.

Нещата си се получават от самосебе си,ама както четох в друга тема,май си срамежлив.Като се вземе предвид и това,не би ти било особено лесно.

Успех!

Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Хора,тва да се запознаеш с някой на улицата просто така е жестоко изживяване. Много по-ценно и хубаво от фейсбук или скайп.. има адски много начини и ако попаднете на човек,който не е надут или комплексиран (а такива има много,отдалеко си личат :д )- супер.
    Надут или комплексиран? : ) По-скоро това е да си създадеш грешно впечатление за някого оценявайки го външно и набързо. В повечето случаи т.н. надути хора са притеснителни и неуверени и могат да имат голямо желание да установят контакт, но им липсва смелост или инициатива. Не е оправдание, но казвам, че от едно такова грешно впечатление понякога губиш шанса да опознаеш човек, който може много да ти допадне. Комплексар няма да го коментирам.
    Уважавам, че оценяваш такъв вид запознанство!
    Amare vuol dire correre,
    Amare vuol dire parlare,
    amare

Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Нещата си се получават от самосебе си,ама както четох в друга тема,май си срамежлив.
    Успех!

Меко казано срамежлив... мерси все пак

novasum
    nirvana13

Град
    South of Heaven
    Е със сигурност не включвай неща от сорта на :

-Ей,мацо!Баси яките ненки!
    -Опаа,сексии,кво стаа?
    -Като те видЕх и ми рипнА!
    -Бейби,драсни си скапеца!

или всякви такива,но предполагам си знаеш

Е със сигурност не включвай неща от сорта на :

-Ей,мацо!Баси яките ненки!
    -Опаа,сексии,кво стаа?
    -Като те видЕх и ми рипнА!
    -Бейби,драсни си скапеца!

или всякви такива,но предполагам си знаеш
    знам си но " -Ей,мацо!Баси яките ненки!" ми е фаврит

novasum
    nirvana13

Град
    South of Heaven
    На тебе мож` да ти е,ама на женските определено не е!

Цитирай Първоначално написано от Riq
    Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Надут или комплексиран? : ) По-скоро това е да си създадеш грешно впечатление за някого оценявайки го външно и набързо. В повечето случаи т.н. надути хора са притеснителни и неуверени и могат да имат голямо желание да установят контакт, но им липсва смелост или инициатива. Не е оправдание, но казвам, че от едно такова грешно впечатление понякога губиш шанса да опознаеш човек, който може много да ти допадне. Комплексар няма да го коментирам.
    Уважавам, че оценяваш такъв вид запознанство!
    Говорейки за запознанство на улицата, няма как иначе да си създадеш впечатление за някого освен по външния му вид.. Просто трябва да попадне на готин човек, който няма да го подмине независимо дали става въпрос за срам,смелост и т.н. Щото подминат ли го с насмешка, примерно, както е и срамежлив (така пишеше по-нагоре..) ще му мине желанието изобщо..

Иначе идеите на dontcare са много хубави,особено тея за тениските. ^^

Нещата си се получават от самосебе си,ама както четох в друга тема,май си срамежлив.
    Успех!

Много добре казано от самосебе си.

Представи си само ситуацията гледате се, тя си казва "ако не ме беше толкова срам да го заговоря", ти си казваш същото за нея и се разминавате... След това съжаляваш, забравяш и продължаваш, така до следващия път. Смелост и кураж, рискуваш. На думи е по-лесно, но ...

Бях попаднала на книга, описваща много добре как протича невербалната комуникация между мъжът и жената и какви са причините в голям процент от случаите запознанство с потенциал, да бъде прекъснато още в самото начало преди дори да са разменени думи, само заради грешно разчетени знаци.

Та, според книгата когато погледите на двамата се засекат, реакцията на жената е веднага да извърне глава,(поглеждайки надолу, което е сигурен признак на интерес!! да, не е шега, нарича се тип срамежлив поглед). Но този жест бива изтълкуван погрешно като "не ме безпокой". Обаче след като тя вдигне поглед отново, търсейки вниманието му, то вече не е съсредоточено върху нея, докато тя очаква да се погледнат отново...

Накратко, за да си по-уверен когато предприемаш действие, установи първо очен контакт и виж каква ще бъде реакцията. Не е необходимо да казваш нещо свръх оригинално. Да бъдеш себе си е достатъчно : ) И пак рискувай!! Заслужава си, по-добре няколко неуспешни опита и малко срам (или много), отколкото след това да съжаляваш, че не си опитал.
    Amare vuol dire correre,
    Amare vuol dire parlare,
    amare

Уоу , аз съм точен човек. А и запознанство на улицата звучи ъ тъпо ? Ходи на спортове нещо , там ще се запознаеш с кучката на живота ти.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Странни стратегии.

Ще ви е нужен и исторически анализ, също така трябва да намете хора, които да извършат маркетингово проучване.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Riq
    Успех!

Много добре казано от самосебе си.

Представи си само ситуацията гледате се, тя си казва "ако не ме беше толкова срам да ге заговоря", ти си казваш същото за нея и се разминавате... След това съжаляваш, забравяш и продължаваш, така до следващия път. Смелост и кураж, рискуваш. На думи е по-лесно, но ...

Бях попаднала на книга, описваща много добре как протича невербалната комуникация между мъжът и жената и какви са причините в голям процент от случаите запознанство с потенциал, да бъде прекъснато още в самото начало преди дори да са разменени думи, само заради грешно разчетени знаци.

Та, според книгата когато погледите на двамата се засекат, реакцията на жената е веднага да извърне глава,(поглеждайки надолу, което е сигурен признак на интерес!! да, не е шега, нарича се тип срамежлив поглед). Но този жест бива изтълкуван погрешно като "не ме безпокой". Обаче след като тя вдигне поглед отново, търсейки вниманието му, то вече не е съсредоточено върху нея, докато тя очаква да се погледнат отново...

Накратко, за да си по-уверен когато предприемаш действие, установи първо очен контакт и виж каква ще бъде реакцията. Не е необходимо да казваш нещо свръх оригинално. Да бъдеш себе си е достатъчно : )
    мерси

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Странни стратегии.

Ще ви е нужен и исторически анализ, също така трябва да намете хора, които да извършат маркетингово проучване.
    Уаууу....рядко оригинален си

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Странни стратегии.

Неспособността да се общува си е доста сериозен проблем, който явно ще се задълбочава ; )
    Amare vuol dire correre,
    Amare vuol dire parlare,
    amare

Набелязваш си момичето и предприемаш една сигурна стратегия:
    -Хубави обувки, искаш ли да правим секс?

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Ако си във Враца или Перник така се печели сърцето на момиче :Д

- Драстиииииии
    - Ко речи
    - М чи ари да одим да пасем крави у враца ма
    - Амчи добре ве ама нидей да си обличаш официалния гащерезон че и аз ще паса с тях па може некое аки да ти изгърмя :Д

а сега сериозно хмм

Аз: Здравей
    Тя: Здравей познаваме ли се ?
    Аз: Не но ще се радвам да се запознаем.
    Аз: Аз се казвам Пешо приятно ми е
    Тя: Аз се казвам Мария и на мен ми е приятно
    Аз: Искаш ли да отидем на кафе аз черпя :]
    Тя: Добре :]
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Град
    Враца
    "Здравей-здрасти" стратегията е пълна помия.. Трябва да се измисли нещо интересно и оригинално.. много обичам да се запознавам така с хора и сигурно 50% от познатите ми са такива.. Така че това ми е силна страна. Попринцип е хубаво, ако има кой да ти помага (Wingman)..Например, следната случка: виждам готино момиче, докато си стоя с приятели на една пейка (пейка парти фор дъ уин). Отивам при нея без да съм измислил нищо защото под напрежение се мисли по-добре. Диалогът:
    АЗ: Здравей.. как е?
    ТЯ: Ъъ.... ?!
    АЗ: Виждаш ли ония клоуни на пейката?
    ТЯ: Аха.. и?
    АЗ: Хванахме се на бас, че няма да се съгласиш да излезеш на кафе с мен.. ако искаш цепим печалбата?
    ТЯ: Хаха.. ти луд ли си?
    АЗ: Малко .. бъзикам се за баса, ама не измислих друго, а исках да се запозная с теб ..

.. и от там разговора просто си потръгна.. дори ходих с това момиче около 1 седмица, но да не задълбавам в детайли..това ми е идеята.. отиваш без да си измислил нищо, мозъка е доста практичен инструмент и 100% ще ти измисли начин да се измъкнеш от конфузната ситуация... дори да стойш пред нея като статуя е по-добре от нищо.
    Късмет.. \-\/-/

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София

-Здравей!
    -Здравей!
    -Аз се казвам ------
    -Да, с удоволствие...

Найс , а ?
    eстествено ,че не..интернет плъховете си говорят колкото да не заспят
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си