.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Riq
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Странни стратегии.

Ще ви е нужен и исторически анализ, също така трябва да намете хора, които да извършат маркетингово проучване.
    Неспособността да се общува си е доста сериозен проблем, който явно ще се задълбочава ; )
    Неспособността да се общува е проблем, който май не трябва да се решава онлайн.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    има и други варианти,отиваш до нея..казваш и "здравей,аз съм Спиро...приятно ми е"
    тя "аз съм Пенка,и на мен ми е приятно"
    и почвате да коментирате например времето..слънчево,ветровит ....жега,студ..и тя ако каже че и е топло мислиш вариант да отидете някъде да се разхладите например при някой фонтан в София е пълно с фонтани....или пък някъде на сенчеста пейка в парк..и разговора ще потръгне ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Глупави ли сте ? Улицата не е място за запознаване.Не му давайте идеи , защото какъвто е срамежлив ще се издъни.

Я си представи следната сцена.Вървиш си ти и ще излизаш с приятели на кафе.Изведнъж те спира момиче,което изобщо не ти харесва и ти казва "Здрасти" .. малко залухан и отговаряш "здрасти" и тя ти казва "искаш ли да се разходим" ..

Не ги слушай .. Ако си я виждал и видиш ,че ти се усмихва примерно ала бала и знаеш ,че може би те харесва..тогава някак си опитай да я заговориш..но другите неща са просто глупости.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Re: как да заговорим момиче на улицата???

Цитирай Първоначално написано от cunt
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Лято е...Навън е пълно с хора.И разбира се има много момичета.Много готини момичета. Проблемът е в това как да заговориш момиче на улицата???

Много от вас ще кажат: Едно просто "Здравей" ще свърши работа.

Е хубаво де и след това "Здравей" какво следва???
    -Здравей!
    -Здравей!
    -Аз се казвам ------
    -Приятно ми е , аз съм ------
    -Искаш ли да се разхождаме заедно ?
    -Да, с удоволствие...

От там нататък е в твойте ръце...

Найс , а ?
    при теб получавало ли се е?защото аз мисля че това е най-безнадежното което можеш да направиш,ще изглеждаш като глупак....
    eстествено ,че не..интернет плъховете си говорят колкото да не заспят
    Тогава пий енергийни напитки щом това ти е проблема...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Повече от фен

Re: как да заговорим момиче на улицата???

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Лято е...Навън е пълно с хора.И разбира се има много момичета.Много готини момичета. Проблемът е в това как да заговориш момиче на улицата???

Много от вас ще кажат: Едно просто "Здравей" ще свърши работа.

Е хубаво де и след това "Здравей" какво следва???
    -Здравей!
    -Здравей!
    -Аз се казвам ------
    -Приятно ми е , аз съм ------
    -Искаш ли да се разхождаме заедно ?
    -Да, с удоволствие...

От там нататък е в твойте ръце...

Найс , а ?
    Така сигурен съм че,което и да е момиче в българия още от първото здравей ще те отреже много яко ако нямаш самочуствие и увереност

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Ако си във Враца или Перник така се печели сърцето на момиче :Д

- Драстиииииии
    - Ко речи
    - М чи ари да одим да пасем крави у враца ма
    - Амчи добре ве ама нидей да си обличаш официалния гащерезон че и аз ще паса с тях па може некое аки да ти изгърмя :Д
    Пробвай го във Враца и колко бой те чака после само ти си знаеш

блъскаш се случайно с нея [ама не да я изнесеш до края на другата улица], обръщаш се, извиняваш се и я питаш примерно "много си ми позната. къде учиш?,"и тя като ти каже еди си къде, и измисляш там някво име, и казваш "той/тя учи там познаваш ли гоо?"е оттам нататък заговаряш с каквото се сетиши може да ти се получи

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Най-простото е: Извинете,мога ли да се снимам с вас?
    Обикновената реакция е смях и в същото време ще бъдат поласкани защо искате снимка точно с тях.. Е такива глупости ми осмислят деня на мен ;д
    Мда, едни момчета бяха изпробвали тази техника пред моя приятелка. Думите им били:
    "Извинете, приличате ми на известни, може ли да се снимаме?"
    Ако не друго, поне тая история доста се разказваше след това.

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    [i]

Я си представи следната сцена.Вървиш си ти и ще излизаш с приятели на кафе.Изведнъж те спира момиче,което изобщо не ти харесва и ти казва "Здрасти" .. малко залухан и отговаряш "здрасти" и тя ти казва "искаш ли да се разходим" ..

i]
    ами ако момичето което те заговори ти хареса....

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на badsector
    - Ехааа к'во хубаво деколте имаш. Изглеждат естествени, може ли да ги пробвам?
    - Имаш прекрасно оформено дупе, личи си, че полагаш грижи. С какво се занимаваш?
    - Притежаваш най-чаровната усмивка, която съм виждал. Може ли да ми я даваш назаем понякога?
    Действаш според случая и трябва да имаш поне малко личностна интелигентност, за да прецениш какво би се харесало на даденото момиче.
    Разбира се, действа и директното предложение - "искаш ли да правим секс?". Може да похапнеш някой шамар, но ще има и навити.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Е със сигурност не включвай неща от сорта на :

-Ей,мацо!Баси яките ненки!
    -Опаа,сексии,кво стаа?
    -Като те видЕх и ми рипнА!
    -Бейби,драсни си скапеца!

или всякви такива,но предполагам си знаеш
    точно

Супер фен Аватара на Me4encety
    Така се запознаха една моя приятелка и сегашното и гадже и са заедно вече около 5 месеца.Разхождахме се на центъра аз,тя и още две момичета и той беше с неговите приятели и просто дойде при нас и ни покани да ходим с неговата компания на кафе.И от там си размениха скайпове ала бала и станаха нещата.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Всичките ви диалози са като извадени от учебник за чуждоезиково обучение от най-ниско ниво...

Ако искаш да се запознаеш - трябва просто да не ти пука, че можеш да бъдеш отхвърлен или да ти се присмеят. Всичко друго са подробности около контекст, ситуация и т.н.

Според мен най-важното е да бъдеш естествен, да няма някакви заучени фрази, и да не се притесняваш, все пак мацката няма да те изяде. ; ) Освен това може да хвърлиш едно око на тази статия, мисля, че има някои важни неща, но не знам до колко си запознат с тях:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B2%D0%BE%D1%80
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ти:Здрасти, познаваме ли се? Не не се познаваме, нищо хайде да се запознаем.Казвам се Захаринчо ама приятелите ми викат Карамелчо щот съм много пекан.
    В повечето случай отговора е смях ама, вярваш или не, ще се оформи добър диалог после.

Град
    Пловдив
    Блъсни се леко в момичето ( внимавай да не я счупиш ). Извини се и направи комплимент- това, което ти харесва най-много в нея. Представи се и ако се окаже някое яко девойче, а ти си си изграл картите правилно, може и да се уредиш с нещо- скайп, фейсбук.. Аз лично не бих харесала някакъв тъпак, дето само псува и прави неплилични "комплименти"... Успех...
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    еми чети.. ;д
    спират ме някакви типове и почват да ми говорят на английски (и по точно единия от тях) и да ме питат къде била една дискотека (назована по име). Казах им аз и после единия каза "а искаш ли да идем на кафе"..
    на български. отрязах ги естествено. идиоти.

извод:това не го прави

как би станало в реална ситуация
    надута мацка:
    здрасти, аз съм Мишо, как се казваш?
    нищъ да ти казвам (фръцва си дупето и си тръгва *не я гони* )

нормална мацка (пич в женски пол)
    здрасти, аз съм Мишо, как се казваш?
    аз съм Мария, приятно ми е
    и на мен
    как си?
    добре съм мерси, ти
    и аз, мерси : )
    искаш ли да се поразходим наоколо?
    двамата ли ?
    както искаш
    еми ок, 'айде : )

*и двете ситуации бяха ако ти не изглеждаш страшен, гей или префърцунен и напрегнат тип : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

емии...най-добре е да започнеш с въпрос... (това си е мое мнение)
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Ами аз правя така. Когато видя някоя мадама първо и се усмихвам и след това и намигвам с око и ако гледа към мене и ми се усмихне естествено, че я заговарям. Един пример

Вървиш си по улицата с приятели и виждаш едно хубаво момиче пред тебе.
    1 Усмихваш се ( не да се ухилваш до уши, лека усмивка )
    2 Намигваш и с око
    3 Ако ти се усмихне и тя почваш да я заговаряш разговора може да премине така

Ти - Здрасти
    Тя - Здравей
    Ти - Как си?
    Тя - Добре, а ти?
    Ти - И аз съм добре.
    Ти - Аз съм .....
    Тя - Казвам се .....
    Ти - Приятно ми е
    Тя - И на мен
    Ти - Искаш ли да се разходим донякъде ?
    Тя - Добре
    И след това всичко е в твоите ръце, най-важното е да не се притесняваш. Тези неща или се случват или не се случват.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Никога не съм се запознавал на улицата с някое момиче. Веднъж една се опита да завърже някъв разговор ама я отразях ,щото не ме кефеше
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Отиваш до симпатичното момиче и й казваш следното "Ня бейсим ла crazy" (запиши си го на ръката, ако не можеш да го запомниш) и ти е в кърпа вързана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си