- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да заговорим момиче на улицата???
Неспособността да се общува е проблем, който май не трябва да се решава онлайн.Първоначално написано от Riq
има и други варианти,отиваш до нея..казваш и "здравей,аз съм Спиро...приятно ми е"
тя "аз съм Пенка,и на мен ми е приятно"
и почвате да коментирате например времето..слънчево,ветровит ....жега,студ..и тя ако каже че и е топло мислиш вариант да отидете някъде да се разхладите например при някой фонтан в София е пълно с фонтани....или пък някъде на сенчеста пейка в парк..и разговора ще потръгне ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Глупави ли сте ? Улицата не е място за запознаване.Не му давайте идеи , защото какъвто е срамежлив ще се издъни.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я си представи следната сцена.Вървиш си ти и ще излизаш с приятели на кафе.Изведнъж те спира момиче,което изобщо не ти харесва и ти казва "Здрасти" .. малко залухан и отговаряш "здрасти" и тя ти казва "искаш ли да се разходим"![]()
..
Не ги слушай .. Ако си я виждал и видиш ,че ти се усмихва примерно ала бала и знаеш ,че може би те харесва..тогава някак си опитай да я заговориш..но другите неща са просто глупости.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Тогава пий енергийни напитки щом това ти е проблема...Първоначално написано от cunt
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Така сигурен съм че,което и да е момиче в българия още от първото здравей ще те отреже много яко ако нямаш самочуствие и увереностПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
Пробвай го във Враца и колко бой те чака после само ти си знаешПървоначално написано от yamaha436
![]()
![]()
блъскаш се случайно с нея [ама не да я изнесеш до края на другата улица], обръщаш се, извиняваш се и я питаш примерно "много си ми позната. къде учиш?,"и тя като ти каже еди си къде, и измисляш там някво име, и казваш "той/тя учи там познаваш ли гоо?"е оттам нататък заговаряш с каквото се сетиши може да ти се получи![]()
Мда, едни момчета бяха изпробвали тази техника пред моя приятелка. Думите им били:Първоначално написано от MidnightTornado
"Извинете, приличате ми на известни, може ли да се снимаме?"
Ако не друго, поне тая история доста се разказваше след това.
ами ако момичето което те заговори ти хареса....Първоначално написано от WesCraven
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
- Ехааа к'во хубаво деколте имаш. Изглеждат естествени, може ли да ги пробвам?
- Имаш прекрасно оформено дупе, личи си, че полагаш грижи. С какво се занимаваш?
- Притежаваш най-чаровната усмивка, която съм виждал. Може ли да ми я даваш назаем понякога?
Действаш според случая и трябва да имаш поне малко личностна интелигентност, за да прецениш какво би се харесало на даденото момиче.
Разбира се, действа и директното предложение - "искаш ли да правим секс?". Може да похапнеш някой шамар, но ще има и навити.
Така се запознаха една моя приятелка и сегашното и гадже и са заедно вече около 5 месеца.Разхождахме се на центъра аз,тя и още две момичета и той беше с неговите приятели и просто дойде при нас и ни покани да ходим с неговата компания на кафе.И от там си размениха скайпове ала бала и станаха нещата.![]()
Според мен най-важното е да бъдеш естествен, да няма някакви заучени фрази, и да не се притесняваш, все пак мацката няма да те изяде. ; ) Освен това може да хвърлиш едно око на тази статия, мисля, че има някои важни неща, но не знам до колко си запознат с тях:
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B2%D0%BE%D1%80
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ти:Здрасти, познаваме ли се? Не не се познаваме, нищо хайде да се запознаем.Казвам се Захаринчо ама приятелите ми викат Карамелчо щот съм много пекан.![]()
![]()
![]()
В повечето случай отговора е смях ама, вярваш или не, ще се оформи добър диалог после.![]()
Блъсни се леко в момичето ( внимавай да не я счупиш). Извини се и направи комплимент- това, което ти харесва най-много в нея. Представи се и ако се окаже някое яко девойче, а ти си си изграл картите правилно, може и да се уредиш с нещо- скайп, фейсбук.. Аз лично не бих харесала някакъв тъпак, дето само псува и прави неплилични "комплименти"... Успех...
![]()
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P
еми чети.. ;д
спират ме някакви типове и почват да ми говорят на английски (и по точно единия от тях) и да ме питат къде била една дискотека (назована по име). Казах им аз и после единия каза "а искаш ли да идем на кафе"..
на български. отрязах ги естествено. идиоти.
извод:това не го прави
как би станало в реална ситуация
надута мацка:
здрасти, аз съм Мишо, как се казваш?
нищъ да ти казвам (фръцва си дупето и си тръгва *не я гони* )
нормална мацка (пич в женски пол)
здрасти, аз съм Мишо, как се казваш?
аз съм Мария, приятно ми е
и на мен
как си?
добре съм мерси, ти
и аз, мерси : )
искаш ли да се поразходим наоколо?
двамата ли ?
както искаш
еми ок, 'айде : )
*и двете ситуации бяха ако ти не изглеждаш страшен, гей или префърцунен и напрегнат тип : )
емии...най-добре е да започнеш с въпрос... (това си е мое мнение)![]()
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Ами аз правя така. Когато видя някоя мадама първо и се усмихвам и след това и намигвам с око и ако гледа към мене и ми се усмихне естествено, че я заговарям. Един пример
Вървиш си по улицата с приятели и виждаш едно хубаво момиче пред тебе.
1 Усмихваш се ( не да се ухилваш до уши, лека усмивка )
2 Намигваш и с око
3 Ако ти се усмихне и тя почваш да я заговаряш разговора може да премине така
Ти - Здрасти
Тя - Здравей
Ти - Как си?
Тя - Добре, а ти?
Ти - И аз съм добре.
Ти - Аз съм .....
Тя - Казвам се .....
Ти - Приятно ми е
Тя - И на мен
Ти - Искаш ли да се разходим донякъде ?
Тя - Добре
И след това всичко е в твоите ръце, най-важното е да не се притесняваш. Тези неща или се случват или не се случват.
Никога не съм се запознавал на улицата с някое момиче. Веднъж една се опита да завърже някъв разговор ама я отразях ,щото не ме кефеше![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Отиваш до симпатичното момиче и й казваш следното "Ня бейсим ла crazy" (запиши си го на ръката, ако не можеш да го запомниш) и ти е в кърпа вързана.