- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От значение ли е височината?
Въпроса ми е дали е от значение височината на партньора/ка ви? Предпочитате да е по ниска/сък или по висок/а ?
Ми предполагам,че златната среда отново е най-добре,щото много високите са и много некоординирани.А с някой/я прекалено нисък/ка ще се чувстваш малко като педофил
Нямам претенции за височината.
Welcome to the Jungle...
В границите на нормалното!Там където опира до крайност не ми допада! (Много висока/Много ниска)
I Love YOU baby![]()
![]()
Предпочитам да е или колкото мен или по-висок.
И спря да се върти за миг земята..
Предпочитам да е по-висок от мен,но не някой страшно висок180/185
И с по-висок съм била, и с по-нисък. Като е по-висок създава някакво впечатление на по-силен и доминиращ (макар че в случая не беше особено доминиращ, но как да е). Като цяло, ако човекът ме привлича, все тая колко е висок. Е, ако може да не е 1,20 с вдигнати ръце и опънат чадър.....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Приятелят ми винаги ми казва, че малки са само деликатесите .. Добре, че съм си нисичка..![]()
Аз лично предпочитам по-високите, макар че съм била и с по-ниски...
Trust no bitch.
ами аз съм си нисичка попринципкъм 1.60 -1-2-3 .. нещо такова .. така ,че момчета по ниски от мен са рядкост ..
![]()
принципно ще съм доволна ако мога да нося токчета като съм с него без да съм по-висока ..но ако се налага ще съм на равно
![]()
мен ме кефят по ниските от мен момичета щото аз съм висок 188 някъде ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
е то оставаше и да те кефят по-високите...Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Welcome to the Jungle...
Аз съм дребно, ама вървя с много високи . И такива заглеждам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Средна.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Няма голямо значение, стига да не е 190см без токчета![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако едно нещо не беше от значение, нямаше да съществува.![]()
Харесват ми по-високи момичета. Когато погледна един дълъг, стегнат женски крак ии ..![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Първоначално написано от DarkTemplar
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Около 160 до 180. Аз съм висок и да съм с по-ниска си има трудности: прегръщанията и целувките са много сложни. За горната граница е въпрос на личния ми вкус
ами предпочитам по-ниските,но не бих отказал и на по-висока от мен (над 1.82) стига да е хубава
Предпочитам високи момчета от 1.85см на горе,защо съм 1.70см висока и ако сложа високи обувки,а момчето е по-ниско от мен е малко кофти.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
по принцип няма голямо значение дали висок или нисък ..в леглото всички сме равни..но аз си падам по по-високи ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Какъвто - такъв, но аз предпочитам по високите, защото самото оз съм доста висока и ще исглежда странно да вися над него и да му говоря с главата надолу.
гениалността е болест, но ние сме ваксинирани...
Първоначално написано от Kinghood
е тва е приказка![]()
по-нисичките девойки не са лоши, просто ги чувствам като по-малки сестрички
1.90 - перфектен ръст за мъж.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз лично харесвам средни на ръст мъже. Нито една от крайностите не ме кефи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
аз съм си ниска(1.63-4) но обожавам високи мъже,колкото по-високи,толкова по-добре.е не е нужно да са 2.20![]()