- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От значение ли е височината?
Високи,въпреки че съм харесвала и момчета с нормален ръст.Боже колко секси са високите мъжеот 185 нагоре
Винаги съм харесвала повече високите момчета !![]()
To infinity and beyond.
От значение е,но не е пък кой знае кво..Добре е да е между 1.50-1.55![]()
Аз си падам от джуджета - не по-високи от 1.20м...Мноооооого ме възбуждат, особено като пенисът им е по-дебел от ръцете......![]()
Дай ако може да е 1,10,а.Ти си извратенПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
Еми не може всички да харесваме снажни футболистчета... Обичам да си лягам с малки мъжленцааааааааааа
Нещо не схванах?Защо да съм извратенПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Така височина смятам за идеална за момиче,айде да 1.60 макс! Просто май не си виждал за кво става въпрос
![]()
Батко 1,50-1,60...и нормален мъж като е 1,80-1,90 тая репа ше ти стига до корема.1,60 си е ебаси джуджето.
А от теб лъха на неуспешен фейк, чийто собственик е голям селянин.Първоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
По темата:ниска съм и предпочитам ниските мъже до 175.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Еми,за мен няма значение,но иначе разликата в ръста може да затрудни някои пози.
Еми бро,1.82 ръст съм..Ама така ми харесваПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Е ся ако дойде някоя 1.80-1.85 доброволно и почне се натиска няма да се откаже де..
Да ти река на 4 всички са с еднаква височина ако ме разбираш![]()
А от теб лъа на сапунПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
Нискииии..... по принцип... иначе от значение е при някои пози... нормално е... тсстииит времето ми изтече
![]()
хЪх...
Задължително трябва да е по-висок от мен, иначе няма да ми хване окото. Да речем между 1.75 - 1.95.., но най-добре е златната среда - около 1.85 за мен, за да може като съм на токове да не съм по-висока от него.![]()
![]()
*сън*
Не искаш да клякаш, нали? Егоистка...Първоначално написано от alexsdreamm
хЪх...
Aко говорим за партнИорка да е по-ниска от мене само (1.85 съм),а за секс няма никакво значение за мен![]()
Няма голямо значение в леглото. Аз съм към 2м и не съм имал проблемиПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
Westside rollin' all day, every day
Абе конкретна височина точно не ме интересува. Аз съм 1.60 и искам да се чувствам закриляна,обгръщана и понякога като пълно бебе в обятията на приятелят ми.Та в момента сме в съотношение 1.80 към 1.60 и се чувствам супер. Не знам дали е много конкретен отговор,де ..
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Предпочитам по-високи или на моята височина. Ще изглежда странно ако тръгна с някой, който е 1,65 примерно, при положение, че аз съм 1,75. Пък и като цяло ръстовите мъже ме привличат повече.![]()
Аз не си падам по по-ниски от мен.Все пак... хипер смешно ще е ако при целуването той се надига на пръсти![]()