- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От значение ли е височината?
Първоначално написано от GiveUpBitchie
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Аз съм момче на 14год. и съм 165 на ръст но гаджето ми е с 4,5см. по-висока от мен личат ли си много като ни погледне човек ? а и баща ми е 173 а майка ми 160, аз спортувам баскетбол и каквото и да правя сигурно нямам шанс да стигна поне до 178см.
за напред имам предвид...
Няма.... Е да не е ся някакво Джудже ..
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
Аз предпочитам по-ниските момичета, които са между 1,60-1,75, понеже съм на 16 (почти) години и съм 1,88 висок.![]()
revolver къде ми се изгуби бе?![]()
![]()
По темата:
Не мисля, че има голямо значение, стига разликите да не са фрапантни ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Момиче съм и високите момчета направо са ми фетиш![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Ооо ДА! От значение е! Миналото ми гадже беше точно колкото мен на височина и се чувствах все едно съм извела някакъв пупав чичка на разходка а беше по-голям от мен и дребньо( излезе пълен идиот за това използвам такива нарицателни) А сегашното ми гадже си е перфектно ..височък и си се чувствам на място
И на мен са ми фетиш високите момчета има нещо мн мн секси в тях
![]()
Да са около 1,70 - 1,80, че и аз не съм много висока (1,66)!
Аз съм 1,85.. към 1,65 горе долу да е , ама няма значение мн
1.80-1.85 ми е идеала
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Предпочитам момчетата да са малко по-високи от мен, аз съм 1.73, а приятеля ми 1.82-3 - идеално.
1.70-1.75, но винаги бих направил компромис с ръст за нещо друго.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По принцип зависи от човека но не мисля че е от значение колко е висок стига да те обича и ти него аз лично съм висок 185 см а обожавам ниски момичета миниончета![]()
аз съм 170 висока и предпочитам колкото мен или малко по-високи максимум 175 ...[=
естествено че предпочитам по висок мъж от мен- около 180-85, понеже аз съм висока- 175 съм....а и ако един мъж е по нисък от мен ще се чувствам некомфортно...ужасно е
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???