.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 152
    Аз съм на 14 и съм 1,57 или 1,58, но като цяло предпочитам да не са по-високи, защото ми е много неудобно някак си. Постоянни подигравки и т.н...

Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Аууу,високи разбира сеее 1.80-1.90 Аз съм си нормална ;д за момиче 1.68 е добре ;д Ноо нисичките момчета са ми маалко смешни..нз защо

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Ами за мен височината не е важна. Ако харесвам момичето, едва ли ще ми прави впечатление. Аз съм висок 1.83 и съм ходил и с доста ниско момиче, и с момиче колкото мен високо. Признавам иначе, че с високо момиче е някак по-готино.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Супер фен Аватара на HolyShit
    Аз па сакам малки на височина момичета.За предпочитане около 1.50

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    аз обичам високи..слабост са ми
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Ами според мен по-добре момичето да е около 160-170...Иначе не мисля че има голямо значение височината.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Харесвам по-ниски попринцип, ама като цяло стига да не е некоя 2.20, става.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    За някои пози е от значение, но и без тях може.

Такаа аз съм доста нисичка 150 и нещо нз колко точно, но проблема е че си падам по мн по високи ама много... от рода на 180, 185 което си е доста в сравнение с мен...ии г/д само такива ми харесват това голям проблем ли е ??

Цитирай Първоначално написано от Megsii696 Виж мнението
    Такаа аз съм доста нисичка 150 и нещо нз колко точно, но проблема е че си падам по мн по високи ама много... от рода на 180, 185 което си е доста в сравнение с мен...ии г/д само такива ми харесват това голям проблем ли е ??
    Защо по дяволите да е проблем, всеки си има предпочитания, и никой не може да го съди.

Цитирай Първоначално написано от sexysimwoll Виж мнението
    Аз съм момче на 14год. и съм 165 на ръст но гаджето ми е с 4,5см. по-висока от мен личат ли си много като ни погледне човек ? а и баща ми е 173 а майка ми 160, аз спортувам баскетбол и каквото и да правя сигурно нямам шанс да стигна поне до 178см.
    Като бях осми клас бях 1.55 за 6 месеца пораснах със 13-4 сантиметра, не се притеснявай, пубертета ще те удари, рано или късно.

По, темата по-нисички от мен(аз съм момче), но да не са тапишони поd 1.50

Голям фен Аватара на toad
    Общо взето излиза , че се търсят момчета 180-190 и момичета 165-170 . Останалите да си ходят вкъщи , нежелани са

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Общо взето излиза , че се търсят момчета 180-190 и момичета 165-170 . Останалите да си ходят вкъщи , нежелани са
    Тотална дискриминация.

Определено по-високи, но под 1.90.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    165-170
    асд

[QUOTE=BerchBG;10059996]Защо по дяволите да е проблем, всеки си има предпочитания, и никой не може да го съди.

Ми нз вярно си е, че всеки си има предпочитания, но мн рядко може да се случи някой толкова висок да ми обърне внимание ддз според тях може би изглежда смешно да ходят с ниско момиче като мен, защото от страни изглежда някфо странно...все 1 не сме си на годините...На мен попринцип нищо не ми пречи, но не съм сигурна дали и те мислят така..

Аз съм 1,95, а приятелката ми е 1,78 ии сме си екстраа аа и предпочитам по високи момичета, защото пред по-нисичките се чувствам като дърво! ;д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    180-190, иначе надали ще ми хване окото, за да мога после евентуално да го харесам по- детайлно

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    с по-нисък - няма шанс, все едно съм му кака
    класика си е в една двойка мъжът да е по-висок и по-голям на години от момичето.. или поне обратното ми е смешно.
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Аз съм висока около 1,65 и си умирам за високи момчета, но не за малко по-високи а дори с 15см ток да съм с една глава под него. Някак си ми е много перверзно да съм с много по-висок от мен и това много ми харесва. Всеки с мнението си все пак, но лично аз обожавам крайностите във височината.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Скачай на Яо Минг.

От значение е разбира се, освен ако не се казваш Никола Саркози. Тогава тоя фактор не играе.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако е тъмен - да е над 1.80
    Ако е светъл - да е до 1.80
    Ако е швед/датчанин/скандинавец/северняк - всякакъв го взимам.

За жени :
    До 1.65 :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Аз съм на ненавършени 17(юли) и съм 1.95 + -.Харесват ми високи момичета,които могат да сложат всякъв ток но пак да съм по висок с малко.Просто дългите крака на една красива фигура са нещо уникално...

Но по темата така,гледам,че на никоя от коментиралите няма да допадна ..
    Kefi6 me

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Зависи от позата

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Аз съм 1.83 и съм доволен от височината си. Колкото до момичето ,не ми пука особено стига да не е прекалено ниска. Под 1.55 примерно.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от flamesoulbgr Виж мнението
    1,95 Искаш ли ме ? А по темата наистина на мен ми е голям проблем с размера ми.. Малко момичетата яко странят от такова дърво, гонещо 2та метра... Много кофти се получават нещата. За момичетата дългите стройни крака винаги са красиви :P
    Стига да сложиш достатъчно кила мускули, 1.95м височина винаги може да изглежда добре.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    flamesoulbgr, мъж съм, няма кво да търся при тебе.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си