- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От значение ли е височината?
Аз съм на 14 и съм 1,57 или 1,58, но като цяло предпочитам да не са по-високи, защото ми е много неудобно някак си. Постоянни подигравки и т.н...
Аууу,високи разбира сеее1.80-1.90
Аз съм си нормална ;д за момиче 1.68 е добре ;д Ноо нисичките момчета са ми маалко смешни..нз защо
Ами за мен височината не е важна. Ако харесвам момичето, едва ли ще ми прави впечатление. Аз съм висок 1.83 и съм ходил и с доста ниско момиче, и с момиче колкото мен високо. Признавам иначе, че с високо момиче е някак по-готино.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Аз па сакам малки на височина момичета.За предпочитане около 1.50
аз обичам високи..слабост са ми![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ами според мен по-добре момичето да е около 160-170...Иначе не мисля че има голямо значение височината.
Харесвам по-ниски попринцип, ама като цяло стига да не е некоя 2.20, става.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Такаа аз съм доста нисичка 150 и нещо нз колко точно, но проблема е че си падам по мн по високи ама много... от рода на 180, 185 което си е доста в сравнение с мен...ии г/д само такива ми харесват това голям проблем ли е ??
Защо по дяволите да е проблем, всеки си има предпочитания, и никой не може да го съди.
Като бях осми клас бях 1.55 за 6 месеца пораснах със 13-4 сантиметра, не се притеснявай, пубертета ще те удари, рано или късно.
По, темата по-нисички от мен(аз съм момче), но да не са тапишони поd 1.50![]()
Общо взето излиза , че се търсят момчета 180-190 и момичета 165-170 . Останалите да си ходят вкъщи , нежелани са![]()
[QUOTE=BerchBG;10059996]Защо по дяволите да е проблем, всеки си има предпочитания, и никой не може да го съди.
Ми нз вярно си е, че всеки си има предпочитания, но мн рядко може да се случи някой толкова висок да ми обърне внимание ддз според тях може би изглежда смешно да ходят с ниско момиче като мен, защото от страни изглежда някфо странно...все 1 не сме си на годините...На мен попринцип нищо не ми пречи, но не съм сигурна дали и те мислят така..
Аз съм 1,95, а приятелката ми е 1,78 ии сме си екстраа аа и предпочитам по високи момичета, защото пред по-нисичките се чувствам като дърво! ;д
180-190, иначе надали ще ми хване окото, за да мога после евентуално да го харесам по- детайлно
с по-нисък - няма шанс, все едно съм му кака
класика си е в една двойка мъжът да е по-висок и по-голям на години от момичето.. или поне обратното ми е смешно.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Аз съм висока около 1,65 и си умирам за високи момчета, но не за малко по-високи а дори с 15см ток да съм с една глава под него. Някак си ми е много перверзно да съм с много по-висок от мен и това много ми харесва. Всеки с мнението си все пак, но лично аз обожавам крайностите във височината.![]()
^Скачай на Яо Минг.
От значение е разбира се, освен ако не се казваш Никола Саркози. Тогава тоя фактор не играе.
Welcome to the Jungle...
Ако е тъмен - да е над 1.80
Ако е светъл - да е до 1.80
Ако е швед/датчанин/скандинавец/северняк - всякакъв го взимам.
За жени :
До 1.65 :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм на ненавършени 17(юли) и съм 1.95 + -.Харесват ми високи момичета,които могат да сложат всякъв ток но пак да съм по висок с малко.Просто дългите крака на една красива фигура са нещо уникално...
Но по темата така,гледам,че на никоя от коментиралите няма да допадна ..
Kefi6 me
Аз съм 1.83 и съм доволен от височината си. Колкото до момичето ,не ми пука особено стига да не е прекалено ниска. Под 1.55 примерно.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
flamesoulbgr, мъж съм, няма кво да търся при тебе.![]()
Welcome to the Jungle...