- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво отблъскава жените?
по добре с мечка от колкото с гол охлювПървоначално написано от SexPLozZiv
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
*Грубо,просташко държание
*Видима лоша хигиена
*Беден речник
*Елементарно възпитание
*Зависимостта към алкохол/цигари/наркотици
*Невероятно голямата ревност
*Избухливост
простащина и просто ако са тъпи. едното идва с другото, умните нямат всички изброени по-горе лоши черти и навици. умните поддържат хигиена,не псуват,не пият/пушат/се дрогират ... и т.н.
просто мразя едно момче да е по-глупаво от мен![]()
~девойче съм~
лош дъх, тънки вежди, дълга коса... педалски глас... и онова държание тип "виж ме къф съм пич, пия, пуша, е*а мацки (а всъщност дори и в сънищатата му не му пускат) и карам еди кфа си кола" НЕНАВИЖДАМ ГО!!! а и в комбинация с изпъпчено лице, девствен мустак и мазна коса просто ми иде да го хвана и да го ритам от тук до хоризонта по липсващите му мадурки!!!![]()
ако обичаш някой много малко неща в него ще те отблъскват.. но ако говорим за това какво ни отблъсква в общността .. това за мен са : лоша хигиена, педалско държание с извинение.. момче което си скубе веждите.. за космите на краката не знам.. защото има хора които просто ги дразнят и ги махат, но не изглеждат като ''мека китка''.. за мен дали има или няма косми по краката не е от голямо значение..да не се облича като гей
и най-важното е лошото държание.. това не само ще ме отблъсне, но и ще мисля за този човек по много различен начин ..
Я ме вижте мен на снимката на профила..виждате ли нещо нередно в мен, че всички жени ме избягват![]()
Нищо ти няма...един ден ще намериш подходящото момичеПървоначално написано от lamer4e7o
иначе по темата...аз лично се смея на момченца,които примерно са на 12-13-14-15-16-17 и имат някаква безсмислена tatto на някакво много видно място или по генеталиите и ако самите момченца са хилави и крещят като обезумели с детски гласчета "тоа шъ гу прибиа уе,шъ му е'а майкътъ,напраоо кат съ ядосъм ...ка шъ мъ ядосва тоа мени" ;д;д аз съм туш след подобна реплика простооо ;д;д;д;д;д;д
това отвращава!
Видях много коментари в които сте против скубането на веждите.ОК ама как може да сте сигурни, че някой си ги скубе ? Аз лично не съм си махал нито един косъм от веждите а са ме питали дали го правя !
Първоначално написано от playboyche
Четох,четох..неначетох се.
И кое по-точно ми е нодоразвитото и кифленското?
Мисленето ли? Ммм не мисля.
Квато имузика да слушам.."женското"в мен не се променя.
Ква е тая мода всеки да вика "ти си метъл,значи миришеш инее къпеш"..все едно музиката опрделя хигиената.:д
"Ти слушаш чалга,значи си курвар".
Мии едното не върви с другото,ха-ха.
:Д
Аз лично не видях какво точно му е такова в коментара на dontcare. Тези неща са си отблъскващи за нея (както и за мен), това е нейното мнение.Първоначално написано от playboyche
Но ми е любопитно кое от тия ти не намираш за отблъскващо, че да е комплексирано и тъпо момичето.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
На мен пък ми е любопитно докога ще го търпите тоя изтърсак, дето постоянно обижда и плещи глупости във всяка тема.![]()
Welcome to the Jungle...
Самият ник на "плейбойче"-то лъха на недоразвитост и кифленост,ама все тая де.
Просто вече няколко пъти в тоя форум става въпрос за хигиената и външния ми вид само по преценка на музикалния ми вкус..нвм.
Първоначално написано от dontcare
![]()