- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от пръв поглед
Здравейте, един път срещнах едно момиче, в което се влюбих от пръв поглед от тогава насам никога не съм спирал да мисля за нея. Питал съм я за особенно противната за някой хора дума "гаджета", но тя ми отказа - каза, че ме харесва само като приятел тогава много се натъжих и не съм конталтувал от тогава със нея много ви моля посъветвайте ме нещо.
Колко време е минало?
Еми можеш пак да пробваш след известно време , но ако пак те отреже значи не е за теб и не те харесва , няма смисъл да и досаждаш...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
2 месеца някаде ...Първоначално написано от MidnightTornado
не е трябвало така директно да я питаш, трябвало е бавно да подхождаш с нея
сори, ама.. на колко сте![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Виждаш едно момиче, едвам се престрашаваш да се пробваш с нея, реже те и вече си в любовна депресия... И колко много други такива като теб има не е истина.
Така трябва да си настроиш съзнанието, че като те отреже едно момиче да мислиш така: "Добре, пробвах се, отряза ме. Щом ме отряза, значи не е била за мен. Направих каквото трябваше, но не стана. Ще си харесам друга и ще опитам с нея." След това трябва да ти олекне и да си направиш равносметка какви са ти били грешките в подхода. Трябва да можеш да ги идентифицираш и поправяш. Това се нарича опит. Колкото и клиширано да звучи, винаги трябва да си себе си, да не имитираш друг, защото същността не можеш да си я промениш. Може да се самоусъвършенстваш и да направиш така, че твоето "АЗ" да е привлекателно, а не да копираш твои познати, на които повече им върви с жените. Може да се учиш от тях, но всичко трябва да минава през собствената ти призма и перцепция и да го правиш по собствен начин, уникален начин.
Много повече учиш, когато някоя жена те отреже, защото намираш дупките в поведението си и се опитваш да ги поправиш. Ако всяка жена ти връзва (което е почти невъзможно) егото ти ще скочи неимоверно, и след това, като дойде период, в който ще получаваш много откази, ще се депресираш.
С колкото повече жени се занимаваш, толкова повече ще учиш за тяхната природа. Никога не си фокусирай цялото внимание към една жена, защото много ще се филмираш и ще боли. Единствено можеш да си отдадеш вниманието на някоя, ако си в сериозна връзка и тя наистина те харесва/обича.
Ай, че цяла цигара изкадих докато го напиша тва.
Temet Nosce
벨야카
Не се пробвай отново, пак ще ти разбие сърцето... А дори и да ти върже точно след първата вечер заедно ще ти е безразлична, е поне при мен е такаНамери си друга.. по-яка
![]()
според мен и да пробваш втори път, и да ти приеме, щом те отрязла вече, ще го направи или от милост ,или ще те използва за нещо, но много зависи от момичето, според мен по-добре пробвай с друга =]
Първоначално написано от mugsinka
Относно това не мисля че ще постъпи така умно момиче е и никога няма да направи такава драма (мое мнение) познавам я отдавна!
Съветвам те да я забравиш.
Сега ще питаш как, нали?
Прави каквото правиш по принцип, забвлявай се двойно повече, радвай се на лятото на макс и остави времето да си свърши работата.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Недей си дава зор с нея.. Поогледай се... има и други не е единствената...
Момичето ти е отказало,какво очакваш да те посъветваме?![]()
Mии незнам тя ми каза, че ме харесва само като приятел супер кофти ми стана тогава...
забрави я...
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !