.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Метод за ОтСлАбВаНе .. !! :)

как да започна нз и така ще го карам.. малко съм пълничка най-вече в краката и задника.. ;x нуждая се поне от 4-5 килограма да сваля (162см и 57-58 кг съм) сега и даскалото свърши и мисля другата седмица да почна на фитнес решила съм да се храня здравословно зеленчуци плодове а-у и ще пия повече течности за това всичко е окей та въпроса ми е :
    ще ходя на фитнес поне 3 месеца, НО през ден докат почне даскалото.. когато ходя на фитнес ако си слагам фолио на корема и на краката ще почна повече да се потя и мисля че така ще сваля по бързо килограми .. дали ще стане така ?? някой да предложи нещо друго Благодаря ви предварително

Re: Метод за ОтСлАбВаНе .. !! :)

Цитирай Първоначално написано от respectfull
    как да започна нз и така ще го карам.. малко съм пълничка най-вече в краката и задника.. ;x нуждая се поне от 4-5 килограма да сваля (162см и 57-58 кг съм) сега и даскалото свърши и мисля другата седмица да почна на фитнес решила съм да се храня здравословно зеленчуци плодове а-у и ще пия повече течности за това всичко е окей та въпроса ми е :
    ще ходя на фитнес поне 3 месеца, НО през ден докат почне даскалото.. когато ходя на фитнес ако си слагам фолио на корема и на краката ще почна повече да се потя и мисля че така ще сваля по бързо килограми .. дали ще стане така ?? някой да предложи нещо друго Благодаря ви предварително
    Не си слагай фолио.Оправи си храната,почни всеки ден да тичаш по-мъничко,20 минути всеки ден и после вдигай всяка седмица с 10 минути..По-точно върви бързо.

И да знаеш,че храната е 100% когато искаш да сваляш

да но доста хора ми казаха че фолиото помагало повече се изпотяваш и по-бързо сваляш килограми.. други предложения

да но доста хора ми казаха че фолиото помагало повече се изпотяваш и по-бързо сваляш килограми.. други предложенич
    Това,че се изпотяваш не значи,че губиш килограми,това е прост начин на тялото да се охлажда,аз ти казвам нещо пък ти като искаш си правиш тия номерца с фолио и пробвай само с него

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    да но доста хора ми казаха че фолиото помагало повече се изпотяваш и по-бързо сваляш килограми.. други предложенич
    Това,че се изпотяваш не значи,че губиш килограми,това е прост начин на тялото да се охлажда,аз ти казвам нещо пък ти като искаш си правиш тия номерца с фолио и пробвай само с него
    +1

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Е като дойде лятото се сетиха всички за отслабване ...
    По-добре всяка сутрин тичай на гладно по няколко километра и като комбинираш с "нормална" храна всичко ще е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си