.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Гинеколог?

Здравейте, скоро ще ходя на гинеколог, защото имам някаква гъбична инфекция, но се притеснявам, защото съм се самозадоволявала с пръсти и е възможно да не съм девствена, а това няма да се хареса на майка ми... Може ли да ми кажете, сама ли ще вляза при лекаря? Той ще разбере ли ?

забравих да кажа, че ще ходя за първи път

Голям фен
    за лекарска тайна чувала ли си? пък и ти си достатъчно голяма да идеш сама.ако кажеш , че си се отворила сама ще разбере,ако не казваш ,то щ се види ,че не си девствена ,но по-добре майка ти да си мисли ,че си спала с момче
    love is gone!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Не мисля че майка ти е редно да влиза с теб при самия преглед,не мисля и че ще влезе,пък и да иска да влезе може да й кажеш да те изчака отвън.Иначе парвото нещо което ще те попита АГ е дали си девствена да знае как ще протече прегледа..дори и да излъжеш ще види.Предполагам че нямаш 18 години затова ще ходиш с родител?

пф как ще позволиш да те придружат при лекар .... отиди си сама и това е .. не си малка вярвам ...
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

аз се отворих с едно шишенце и нямаше кръв а после приятеля ми като ме ебеше и пак така ама сега съм се разширила и незнам дали има начин пак да стана тясна

Като отидеш при гинеколога отивате цялото семейство-майка,баща,братя,сестри,баб и,дядовци,лели,чичовци.Всич ки.Идва и оператор с камера,който записва събитието и ви го дава да си го гледате вечер семейно пред ТВто.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Най-добре е да идеш сама,и после да разкажеш на майка ти какво ти е казала лекарката.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мисля, че е добре и майка ти да влезе с теб.
    1. Може гинеколога въобще да не те кара да се събличаш, а да те прати на изследвания.
    2. Едва ли си си разкъсала химената докато си се самозадоволявала.
    3. И да е скъсана ципата, и да те накара да се съблечеш, за да вземе секрет от влагалището ти, едва ли ще каже на всеуслошание това, което вижда. [Чесно казано не мисля и че се вижда скъсаната ципа, все пак тя не е точно на входа. Но за това нищо не мога да твърдя...]
    4. Най-много да те пита дали водиш полов живот, ти ще кажеш, че не е така, което си е истината и няма да ти се наложи да лъжеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    пф как ще позволиш да те придружат при лекар .... отиди си сама и това е .. не си малка вярвам ...

или с приятелка за подкрепа,ако пък толкова те е страх .. и ест.,че лекаря като те прегледа ще разбере дали си девствена или не,все пак нали за това е гинеколог

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Мисля, че е добре и майка ти да влезе с теб.
    Защото...?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

iskam da vi pitam ne6to : znachi az sum se samozadovolqvala i si puhnah prusta bez da iskam i ne poteche kruv nito me zabolq , sled tova probvah pak i ni6to pak ne ysetix bolka i nqmashe kurvene ta , ako maika mi me zavede na ginekolkog i vidi , che ne sum tevstvena :X 6te si pomisli che sum pravila sex , a to ne e taka ! i vuprosut mi otvorila li sum se spored vas ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема + латиница.

Ако искаш да питаш нещо, пусни отделна тема и гледай да е на кирилица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си