- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гинеколог?
Здравейте, скоро ще ходя на гинеколог, защото имам някаква гъбична инфекция, но се притеснявам, защото съм се самозадоволявала с пръсти и е възможно да не съм девствена, а това няма да се хареса на майка ми... Може ли да ми кажете, сама ли ще вляза при лекаря? Той ще разбере ли ?
забравих да кажа, че ще ходя за първи път![]()
за лекарска тайна чувала ли си? пък и ти си достатъчно голяма да идеш сама.ако кажеш , че си се отворила сама ще разбере,ако не казваш ,то щ се види ,че не си девствена ,но по-добре майка ти да си мисли ,че си спала с момче
love is gone!
Не мисля че майка ти е редно да влиза с теб при самия преглед,не мисля и че ще влезе,пък и да иска да влезе може да й кажеш да те изчака отвън.Иначе парвото нещо което ще те попита АГ е дали си девствена да знае как ще протече прегледа..дори и да излъжеш ще види.Предполагам че нямаш 18 години затова ще ходиш с родител?
пф как ще позволиш да те придружат при лекар .... отиди си сама и това е .. не си малка вярвам ...
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
аз се отворих с едно шишенце и нямаше кръв а после приятеля ми като ме ебеше и пак така ама сега съм се разширила и незнам дали има начин пак да стана тясна
Като отидеш при гинеколога отивате цялото семейство-майка,баща,братя,сестри,баб и,дядовци,лели,чичовци.Всич ки.Идва и оператор с камера,който записва събитието и ви го дава да си го гледате вечер семейно пред ТВто.
Най-добре е да идеш сама,и после да разкажеш на майка ти какво ти е казала лекарката.
Мисля, че е добре и майка ти да влезе с теб.
1. Може гинеколога въобще да не те кара да се събличаш, а да те прати на изследвания.
2. Едва ли си си разкъсала химената докато си се самозадоволявала.
3. И да е скъсана ципата, и да те накара да се съблечеш, за да вземе секрет от влагалището ти, едва ли ще каже на всеуслошание това, което вижда. [Чесно казано не мисля и че се вижда скъсаната ципа, все пак тя не е точно на входа. Но за това нищо не мога да твърдя...]
4. Най-много да те пита дали водиш полов живот, ти ще кажеш, че не е така, което си е истината и няма да ти се наложи да лъжеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от playboyche
или с приятелка за подкрепа,ако пък толкова те е страх .. и ест.,че лекаря като те прегледа ще разбере дали си девствена или не,все пак нали за това е гинеколог![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Защото...?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
iskam da vi pitam ne6to : znachi az sum se samozadovolqvala i si puhnah prusta bez da iskami ne poteche kruv nito me zabolq , sled tova probvah pak i ni6to pak ne ysetix bolka i nqmashe kurvene ta , ako maika mi me zavede na ginekolkog i vidi , che ne sum tevstvena :X 6te si pomisli che sum pravila sex , a to ne e taka ! i vuprosut mi otvorila li sum se spored vas ?
Стара тема + латиница.
Ако искаш да питаш нещо, пусни отделна тема и гледай да е на кирилица.