.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133
    Мега фен Аватара на Chacho
    Дай ни задачки и няма да стъпим в дискотека, хахаха!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Blab
    ти хубаво се шегуваш, ама аз, макар и да се пенсионирах, още си цъкам задачи за добро настроение. та, не е смешно... хич.:Д

//от друго не са доволни, че нямат време да си харчат парите. по-кофти от това, не знам аз:Д ама да не спамя на децата темата;

Кой ти каза, че се шегувам? ^^ И мен ме е хванала пенсията - поне следгимназиялната, ма си нямам работа и също разцъквам (справка: няколко теми по-нагоре).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Защо..Защо,защо ,защо.Нали това ти е въпроса?Защо ние не можем,защо точно ние нямаме шанс,ама ние сме толкова амбициозни.Попринцип Чачо ме кефи,как помага на хората и им вдъхва енергия,но вие като го слушате,нищо няма да стане.Всъщност от всичко,което мразя по форумите,най-мразя на прости неща,които могат да се кажат с 1-2 думи да се отговаря с километрични глупости,с всякакви изтъркани клишета,които сте чули по телевизията и тука се правите на интелигентни..Защоо?Защо защо защо..Ето сега ще ти кажа защо.Самият факт,че търсите кураж (ДА ТОЧНО ТОВА ТЪРСИТЕ,вие нищо не питате в тая тема,вие искате съвети,тоест не съвети,а някой да ви каже ,че можете да го постигнете) ..Еми няма да стане..Краш и Еди?Стига бе,та това заглавие изглежда детинско дори и за 1ви клас хора.Нали сте зрели и знаете какво искате?Еми дръжте се като такива,не ми се хилете на всеки пост и ми се лигавете,а говорете сериозно.И спрете с глупавите си постове с 4 метра шрифт.

Най-ми е смешно като ми говорите за амбиция и вяра в себе си..Вяра?Амбиция?Did you lost your fuckin' mind?Те са в лятна ваканция,седят си у тях и си мечтаят.Да ама не.Не става така.Каква амбиция ,каква вяра..Да трябват ви..малко..Само в оптимистичния ви свят участват тези две думи.Знаете ли какво ви трябва?

Талант,изобретателност,тал ант,талант,изобретателност ,трябва да сте много ученолюбиви и не ви говоря да имате 5-6 в училище в 5ти клас..Слезте на земята..Като искате да сте не знам си какви в актьорско и пеене ,ходете на кастинги постоянно,следете ги в интернет ,не изпускайте възможност да се явите на такъв,четете книги постоянно свързани с това и научете английски..научете акцентите му,научете всичко,което ви трябва..Звучи лесно,но не е!Вие НЯМА да успеете за мене,знаете ли ЩО ?ЩОТ само си седите и говорите и приказвате и чакате някой да ви вдъхне увереност.Докато едни на вашата възраст вече са известни или поне имат опит,докато се трудят и са напред в материала,вие сте си вкъщи и говорите глупости как сте щели да идете в Америка и видиш ли от 5000 човека,които всеки ден го практикуват и се трудят,точно те дето само си искат и нищо не правят ( най-много да идат на някоя школа ,голяма работа като идете ) ще бъдат избрани и ще станат известни.Бе аре моля ви се,какво ги лъжете хората?Вдъхвайте им кураж,казвайте им ,че ще успеят,пък те нека си пишат по форуми та да искат някой да им го казва това..Забравете за амбицията и желанието.Всеки си мисли,че има такова.Защото ти нямаш желание,защото те влече киното,защото го обожаваш,а защото искаш майка ти и баща ти и приятелите ти да си кажат.Еха,колко е известна и богата,тя е супер,гордеем се с нея .. И също да си известна,богата..Там ви е желанието на вас..Вие ако имахте желание ,защото обичахте киното,нямаше да пускате теми,а щеше да си скъсвате задниците за да направите постижения и на тези години..Хайде сега Чачо да ми напише километричен коментар колко съм тъп и автора да ми напише

" ;д;д;д;;д;д; да знам може да си прав ;д;д;дд;;д,но все пак ние сме краш и еди,ние вярваме,че ще успеем въпреки ,че само си искаме и нищо не правим..но как може да го кажеш това,ние по цял ден си желаем и желаем,ходим на школа,въпреки че там нищо не научаваме (даже нз дали ходите ) д;д;д;;д;д,но ние ще успеем стига ни разваляй желанието ;д;д;д;д;д; "
    Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от fredyy

SunC ... Извинявй ... Сънк ... Ти роднина ли си с баба Ванга ?!?! КРАЙ ! (Като сме тръгнали да се правим на деца избрах най-гадния цвят,а я виж на Чачко,ама не завиждай ! )

ЧАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗЛАТЕН СИ БРООО ! Благодарим ти Благодарим ти Благодарим ти ! Да го е яд Сънки Фънки дебелия ! Магданоз такъв ! ( В кръга на нашата "детска" за теб шега Шънкиииииии ! )

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Подкрепям filmmaker за поста. Тая тема спрях да я чета отдавна не заради друго, ами защото толкова лигня и сладкост имаше в постовете, че получих кариеси.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Concussion
    filmmaker ей т'ва е пича/пичката... ПОКЛОН!!!

Момче съм.
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

filmmaker,имам чувството,че си имал мечта,провалил си се и затова сега си изкарваш яда на тях

На 15 съм,според теб дали съм я провалил или вървя нагоре?

Ако характерът ти е такъв,няма да стигнеш до никъде.

Как можеш да разбереш характера ми от един пост?И какво мислиш,че факта,че пишеш глупости и се правиш на благородник,та тези две лигли да си повярват ,те прави с добър характер?Те си седят в къщи и си мечтаят,гледат форума,а мечтите им се подсилват..и така всеки ден,без да правят нищо.За мен те са лигли и не разбират нищо,не са се информирали от нищо..Най-малко можеше да разберат почти всички неща,които им трябват в интернет и тогава ако не им е ясно да отварят тема,защото до колкото помня авторката каза,че не е отворила темата за друго,ами за да пита въпроси относно Америка?Ти въпрос виждаш ли или само глезотия и чакане някой да ги надъха?

Мега фен Аватара на Concussion
    Филммейкър, много ми допада начина ти на мислене и по който се изразяваш. Още повече че си на 15 и имаш реален поглед върху нещата. И ние с моята дружка щяхме да отиваме да следваме в САЩ, разиЙш ли, поне така го "планувахме" докъм 2-ри клас. Сега се разминаваме и дори не се поздравяваме.
    Някои хора разбират тези неща навреме, други трябва да бъдат обрулени от ветреца на живота преди да прогледнат.

Вижте ,аз не казвам,че хората по света и по специално българите,не могат да отидат в Америка,но тея хора и децата таланти за които става въпрос вече имат някакъв опит,вече са участвали по места или тепърва участват.Те се борят със зъби и нокти.ТЕ,ТЕ драги ми авторке,не пишат по форуми за кураж,а го имат в сърцето си,защото ТЕ са амбициозни,а не са като вас претендиращи за нещо само с думи,без да се доказват.

И аз съм на мнението на filmmaker. Мина времето за приказки и е време да се преминава към действия.

Между другото, не ги защитавам самоцелно. Идеята ми е въобще на някой, някъде, някак ако мога да помогна. Затова съм и във форума (предимно), където мога да си предложа знанията и мнението. Не че съм върха на компетенцията, никой не го задължавам с вижданията си, но пък в спорът се ражда истината.

И не ме разбирайте погрешно, аз също не мисля, че са кой знае колко уникални и имат грандиозни възможности. Не ги познаваме, за да сме абсолютно сигурни, но често сме прави в преценките си. Все тая. Това, което правя е, да се опитам да се отърся от предразсъдъците си и да коментирам безпристрастно, и добронамерено. Не ми пука дали ще станат новите звезди, или ще им се разбият мечтите в даден момент. Някой обаче може да прочете това, на който да му е полезно и да го промени по някакъв начин. Дали тях, дали някой случаен сърфиращ из нета тип, дали самият аз в бъдещ момент, това ще ми е достатъчно. Форумът е малка трибуна, но това е моят начин да направя и аз нещо, вместо да си седя на задника. Пък и има причина, приказките ми още не са за по-голяма и образована аудитория.

Това е, аз май няма какво повече да кажа в тази тема. Поне на този етап. Надявам се утре една от двете да си каже "време е", да стане от стола и да хване учебника.

Достатъчно хора ви написаха ,че ще успеете и че сте супер готини.И това беше -край.Още няколко човека може да го напишат и темата свършва.И вие какво?Ще си мислите за тая тема от сега нататък ли?Я се заемете за работа и не чакайте друг да ви каже ,че може да направите нещо,само защото ви мързи вие да го направите..Ето как стоят нещата..Вас ви мързи и т.н,не искате да видите нещата,а просто чакате да станете известни и за това пишете темата,за да може хората да ви вдъхнат кураж и вие още повече да се надъхате,че ще станете известни ,обаче продължавате нищо да не правите.Ами съжалявам.Или от сега нататък се заемайте за работа или ще си останете с мечтите.

И още нещо за хората,които казаха ,че е рано.Хората от 5-6 годишни го започват това.За тази професия никога ама никога не е рано!

Супер фен Аватара на scrooper
    Добре, хора, я ми кажете какво прави човек, който супер много се старае и се бори да осъществи мечтите си и на когото винаги му се е получавало (с тежък труд или просто така).... до момент на "застой"...
    Как да се нахъса човек, когато вече не вижда резултати, а работи повече от всякога
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от scrooper
    Добре, хора, я ми кажете какво прави човек, който супер много се старае и се бори да осъществи мечтите си и на когото винаги му се е получавало (с тежък труд или просто така).... до момент на "застой"...
    Как да се нахъса човек, когато вече не вижда резултати, а работи повече от всякога

Пиши тука какъв ти е проблема или направи нова тема,така нямак ак да ти кажем..

Виж,filmmaker,дори да си прав,кое ти дава правото да ни наричаш лигли ?Не се вживявай толкова.Лигли?Опитваме се да напраивм нещо,да постигнем нещо...така да бъде.Как разбра че по цял ден седим у дома и чакаме някой от форума да ни каже колко сме добри ?Разбира се,хубаво е ,но сме се захванали с ученето ,повярвай ми .Като казвам учене ,имам предвид че учим езика.Сега ще сложиш под въпрос и това,нали?!?Ами трудим се достатъчно ,и вече се изморихме да даваме обяснения.Тази тема беше просто една от стъпките.Очевидно е обаче,че вие сте си решили нещо и ще си го поддържате до край !Е не можем да ви убедим в нищо. Веднъж казвате , че сме прекалено малки , за да се занимаваме с това , а след това , че сме лигли които си седят на едно място и чакат поощрение ! Е сега разберете , че колкото и да си повтаряте няма да се откажем ... Нито в единия нито в другия случай ! Не , не сме големи и зрели ,но правим всичко което ни е по силите ... Незнаем вие кое мислите , че може да бъде такова ... Мислим по цял ден за това и си скъсваме главите от учене ... За сега правим това ... Не можем да си купим апартамента вече ...

P.S. - Темата не е направена за избиване на комплекси !

Цитирай Първоначално написано от scrooper
    Винаги работата води до някакви резултати. Ако ги няма, значи трябва още работа. Но за да не говорим много абстрактно, трябва да е върху конкретен проблем.

А актьорското майсторство? По-добре потърси някаква школа, след някоя година ще е хубаво вече да се явяваш по конкурси/кастинги. Ще ти е трудно, без да имаш подобни неща в портфолиото си. Родителите ви насочиха ли ви към нещо?

За актьорското майсторство-Ами в момента обсъждаме идеята да ме запишат в една школа и да тръгна на уроци по пиано.

scrooper ... Аз бих ти дала един съвет - Не се отказвай !
    Всеки човек има такива моменти "на застой" ... Но помисли позитивно !
    Всяко зло за добро... Ще дойде и твоят ден и сам ще се убедиш в това ! Искрено ти го пожелавам !

Колко сте зле само вие си знаете..Работили усърдно .. Що не ми кажеш какво толкова работиш усърдно ,че не ми е ясно ..

Тя като се запише, ще я насочат къде да се показва.

Filmmaker ... Мислим , че обяснихме много добре... Върни малко назад и ще видиш . Не можем да разберем защо се заяждаш...Така просто показваш невъзпитано и комплексарско поведение ... Не ни пречиш като коментираш . Просто е безмислено ... Не правиш нищо като ругаеш ... Просто си досаден вече ... Пишеш едно и също ! Нима живееш с нас , нима спиш с нас , че ни съдиш така ? Ти просто незнаеш ние какво правим и ако следващия ти въпрос е " Какво? " Не си мисли , че ще ти даваме обяснения ! Молим те да спреш да коментираш преди да сме започнали да говорим по твоя начин ...

aras97 ... Чачо е прав ... Но ти благодаря за съвтите ... И наистина ще поработя по въпроса с търсене на к
    астинги и конкурси ... :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си