.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    Цитирай Първоначално написано от fredyy
    Filmmaker ... Мислим , че обяснихме много добре... Върни малко назад и ще видиш . Не можем да разберем защо се заяждаш...Така просто показваш невъзпитано и комплексарско поведение ... Не ни пречиш като коментираш . Просто е безмислено ... Не правиш нищо като ругаеш ... Просто си досаден вече ... Пишеш едно и също ! Нима живееш с нас , нима спиш с нас , че ни съдиш така ? Ти просто незнаеш ние какво правим и ако следващия ти въпрос е " Какво? " Не си мисли , че ще ти даваме обяснения ! Молим те да спреш да коментираш преди да сме започнали да говорим по твоя начин ...

aras97 ... Чачо е прав ... Но ти благодаря за съвтите ... И наистина ще поработя по въпроса с търсене на к
    астинги и конкурси ... :P :P

Да бе така е..всички грешим.Чачо е прав,щото само той ви казва,че имате някакъв шанс..рофл..И стига си ми писала в 50 различни цвята или в 10 метра шрифт,не сме слепи ..
    Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Мега фен Аватара на Concussion
    Filmmaker ... Мислим , че обяснихме много добре... Върни малко назад и ще видиш . Не можем да разберем защо се заяждаш...Така просто показваш невъзпитано и комплексарско поведение ... Не ни пречиш като коментираш . Просто е безмислено ... Не правиш нищо като ругаеш ... Просто си досаден вече ... Пишеш едно и също ! Нима живееш с нас , нима спиш с нас , че ни съдиш така ? Ти просто незнаеш ние какво правим и ако следващия ти въпрос е " Какво? " Не си мисли , че ще ти даваме обяснения ! Молим те да спреш да коментираш преди да сме започнали да говорим по твоя начин ...

aras97 ... Чачо е прав ... Но ти благодаря за съвтите ... И наистина ще поработя по въпроса с търсене на к
    Оффф, мнооого сте лигави, много! За къде сте тръгнали да се борите с тази безхарактерност, не знам.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Добре, може и наиситна сериозно да го искате, ама спрете да се лигавите толкова. Кои нормален човек ще ви вземе на сериозно, ако само се кискате и подхилквате като малки дечица?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

Никой не се заяжда,просто от много време наглеждам темата и все повече осъзнавам ,че това са детинщини.Хубаво е да имате мечти,но толкова много да се лигавите и от къде познавате Filmmaker или някой друг от тук за да правите подобни квалификации.Нима едни шестокласници ще определят кой е възпитан и кой не,за бога. И какви са тези лапешки заплашвания,че ще започнете по неговия начин,нима мислите,че сте нещо повече от другите и някой ще се уплаши от вас?И как едни дечица ще правят профил на поведението на ,когото и да е било.Получихте няколко коментара,които поущряват вашата мечта-това не ви ли е достатъчно,нужно ли е да се пишат повече лигави коментари.И аз имам мечти да уча в Европа,но не бездействам и не се лигавя,а сериозно работя по въпроса,но не правя тема в,която да се лигавя и да карам хората да ми е възхищават или нз как да го кажа.Какво си мислите,че като си пишете във форума и всеки ден си пускате в касичката по 2 лева,мечтата ви ще се сбъдне . Трябва да работите по въпроса и да учите,нищо не се дава даром.

Точно така..стига лигавщини .Искаш да ти кажем дали ще успееш?Е сега ще ти кажа.Отиди и кажи един монолог пред камерата,постни го тук за да видим дали си талантлива или не.То не става само с желание,а с талант..Вие си мислите,че като си искате нещо и то ще се сбъдне.Америка не търсят амбициозни хора,а талантливи хора.Да,точно така.Естествено,че трябва да си амбициозен,но те не търсят хора дет си мислят ,че са амбициозни и претендират за нещо дето не са..Таланта му е майката,а не вярата..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Filmmaker, прав си принципно. Но защо си мислиш, че ако пусне запис на свой монолог тук, преценката на форумците ще е обективна и показателна за нещо..Това е толкова виц, колкото и някои от техните приказки. Първоначално стоях твърдо на тяхна страна, дотолкова че всеки има право на мечти, желания и търсене на пътища да ги сбъдне.Но тези пътища обикновено са си доста стръмни и не включват писането на шаренки постове при никакви положения.

Не бе ,грешно си ме разбрала.То тоя монолог нищо няма да реши,но поне да постнат нещо тяхно,та да видим имат ли талант или само е с приказки .. Ето,ти даде ясен пример какво си правила и какво си участвала,те пък претендират,че нищо не са правили,но пък имат желание и са талантливи.Щом са такива,да не чакат на празни приказки ние да даваме обективни мнения,а просто да дадат някоя тяхна работа и да видим имат ли капка талант ,нямат ли..Все пак,не мислиш ли,че ако ти искаш да си певица и отваряш тема дали можеш да станеш професионална певица и т.н и т.н и всички ти казват ,че можеш и бля бля би било просто безсмислено.Не мислиш ли ,че би било по смислено да постнеш как пееш ,та хората да ти кажат,можеш ли не можеш ли.Знам,че форумниците няма как да дадат обективно мнение,но ако не иска такова да не пише тук.Не мислиш ли?

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе талант. Талант е дума, която са я измислили хора, които са искали да си обяснят как се получават нещата, за които успелите хора са положили много труд.

aras97 може да им послужи за добър пример, защото от цифра неща се интересува, пък е доста напред за възрастта си в това, в което се е съсредоточила. Не е много по-голяма от тях, но си личи разликата в изказа. aras, кажи грубо по колко време отделяш на предмета си, за да добият представа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Сега там ли е проблема ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?

На нас така ни харесва с огромен шрифт и цветове ... Какво общо има с темата ?!?! Отговаряме на всеки индивидуално и никой не е пренебрегнат ... Дори и "критиците" ... Сега за цветовете и шрифта ли ще се заяждаме ... Когато няма какво да кажете по темата ?!? Защо да не си направим отговора така както ни харесва ... Мисля , че за вас по-важно е съдържанието а не това как изглежда.Не мисля , че едни цветни букви могат да докажат учим или не ! ... Не мога да разбера как може да има такава злоба във хората ...?!? Просто ... просто нямам думи ... Ужасена съм ... И защо не искаме в България ли ... ? Хаха !

Чачо и aras97 ... Ние отделяме по 4 часа на ден за учене ... Кажете ако има нужда от подобрение .

Тактично избегнахте въпросите ми,браво!Още нещо - 4 часа?Стига бе,сериозно?И какво правиш през тия 4 часа,четеш Хари Потър ли?Все тая.Просто ми е ясно,че сте дечковци още и не знаете какво искате.Няма да станеш актриса,просто щото не действаш,а пишеш.Хайде,на ти предизвикателство..Искам да ми постнеш нещо твое .. Монолог или песен..Иначе ако ти кажа,че ще успееш,значи ли че ще успееш?Ние всичко може да ти казваме,ти от това ли се мотивираш?Друго вдъхновение освен Чачо нямаш ли?Нищо лично за Чачо,той си пише много готини работи и си мотивира хората,но..все пак?

4 часа за 6-7 клас не е малко, с каквото и да се занимаваш. 4х365х5=7300 часа занимания за 5 години. Ясно ми е, че няма да е всеки ден, както и че ще имат нужда да се ориентират в заниманията си, преди да станат по-продуктивни, но дори и наполовина да ги съкратим, пак са 3650 часа подготовка. Аз за 5 години в гимназията по немски имам под 1000 учебни часа по документ, като 500+ съм проспал и пак се класирах на няколко олимпиади.

Нека пусне един монолог, но след половин година примерно. Та нали едва сега се захващат сериозно. Още помня как всеки се смееше на Бусто, че плюва на лавката в училище, като издава разни звуци, но спечели първо място на Нескафето по бийтбокс последния път.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

От момичето с актьорското майсторство-Здравеей..Прав си . : ) Всъщност знаеш ли...не пиша песни,но пиша стихове. Дано това ми помогне след време Между другото..наистина съм изчела всичко поредици на Хари Потър ;dd И все пак не правя това докато уча..Да, 4 часа
    Ще ти обясна как ,ако искаш добави нещо ,за да ми помогнеш.Изтеглям някоя книжка на АЕ и започвам да чета,След това пиша думите на лист-отново и отново...Признавам-непознатите са доста(сега сигурно си обясни 4-те часа).Да,нищо не е ,но от тук започвам.Като включим ,че скоро най -вероятно ще тръгна на уроци...Знаеш ли, доволна съм от това което правя.След време ,когато стана малко по- независима ще предприема и други действия, които, както каза aras97 ще ме отличат от другите и ще ме изтласкат по- напред.Благодаря ти, че си откровен,но имам една молба-не обиждай,защото само се провокираме един друг: ) ...Това е от мен ,пак казвам,ако имаш да добавиш нещо(което да ми помогне),давай

PS:Чачо не ми е вдъхновение ,просто казвам благодаря всеки път,когато видя че проявява добронамереност и опити да ми помогне с нещо.(от възпитание : ) )

Много ми е готино да споря с вас,но вие сте прекалено наивни ..

След този тон и изказ на мен би ми било гузно да не заровя предразсъдъците

Един доста по-умен човек се изказа така за литературата: "Това е единствената интер-дисциплинарна дисциплина, която се изучава в училище. Ако искате децата ви да имат хабер от философия, психология, социология, антропология и прочие, пускайте децата си на часовете по литература!" От тази гледна точка, освен че може да ти помогне с езика, има и куп други неща, които може да развие у теб. Книгите най-добре разчупват мирогледа на човек.

Ще ти препоръчам малко неща за четене:

Поезията на Елисавета Багряна - не ме кефи особено, но е може би най-добрия защитник на жената като личност. Много жени подсъзнателно се водят по нейния модел на мислене и е фундаментален стереотип. Има много писаници на тази тема, но Багряна не е толкова трудно смилаема (поне по мое мнение и що се касае до основните неща)

Братята с лъвски сърца на Астрид Линдгрен - тази пък ми е сред любимите и в нея е силно изразена братската обич.

Принцът и Просякът на Марк Твен - Подчертават се особеностите на два често срещани антипода - беднякът и богаташът.

Не че точно тези 3 книги ще ти преобърнат живота, има къде-къде по-добри произведения, но вторите две ги четох точно на твойта възраст и са ми оставили трайна следа. Багряна ти я препоръчвам, защото нейните виждания съм почти сигурен, че в даден период ще се появят в съзнанието ти и някои ги носят по цял живот. Ако са преобмислени хиляди пъти, тогава можеш и да ги защитаваш, и според мен задължително присъстват в образа на всяка интелигентна, успяла жена.

Ето и малко неща за гледане:

Peaceful Warrior - Не съм сигурен, дали ти е време за този филм, но на същия принцип като Багряна го предлагам. Има неща, които се казват в този филм, които ще ти плуват интуитивно в съзнанието, а така ясно формулирани - може да се окажат важни житейски пътеводители.

Комедийни сериали - чувството за хумор е една от най-отличаващите черти. Много хора си мислят, че или го имаш, или го нямаш, което е абсолютна глупост. Мозъка ни има прекрасното свойство подсъзнателно да забелязва моделите във външната среда и шегите не са изключение. Колкото повече слушаш и се опитваш да практикуваш, толкова повече ще го изпипаш. Приятели, Двама мъже и половина, Теорията за големия взрив, Хаус, Джийвс и Устър, т.н.

Далеч съм от мисълта, че съм кинокритик, но съм изгледал доста неща и имам някакво там око за кино. Ето няколко неща, които са ми направили впечатление като актьорска игра или замисъл (демек може да не са точно за сега, особено някои):

Котка на горещ ламаринен покрив
    Изкуплението Шоушенк
    Боен клуб
    Красив ум
    Отблизо (Closer)
    Дванайсет маймуни (актьорската игра на Брад Пит)
    Дон Жуан Де Марко
    Добрият Уил Хънтинг
    Обществото на мъртвите поети
    Матрицата (екшънът си е екшън, но оставен настрана, филмът има примамлива тема)
    Преследване на щастието
    Зелената миля
    Леон
    Шерлок Холмс
    Страх и омраза в Лас Вегас
    Брулени Хълмове (романът е по-добър, естествено)
    Списъкът на Шиндлер
    Експериментът
    Речта на краля
    Всичко ни е наред

Най-горещият ми съвет е да ходиш често на театър. Не мога да го изкажа с думи, колко ще те обогати това.

Надявам се скоро да се видя с едни познати. Учат в НАТФИЗ, момичето ще е втори курс, а момчето трябва да е завършил тази година. Ще ги поразпитам това-онова и може да дадът някой ценен съвет.

Виж, aras, така е, но си има и причини. Хората в 12 клас не са сигурни какво искат да учат, камо ли в гимназията - затова ги готвят по всичко. Докладите по география са нужни, ако ще продължиш да се занимаваш с география, защото ще е срамно да не знаеш как се изготвя. Сама виждаш във форума колко се неориентирани повечето, за да се разчита на тях да си избират профили и интереси на тази възраст.

Второ, с възрастта се научаваш да си разпределяш по-целесъобразно времето, просто защото опитът те е научил. А за да стигнеш до момента, в който ще се организираш самостоятелно и качествено, трябва да пропилееш десетки дни по 4 часа, за да си извадиш изводите. Ако сега придобият навиците, след 1 година вече ще са ускорили многократно прогреса. Неуспешните опити обаче са задължително стъпало.

Каквато и ще да е причината за темата им, всичко си опира до тях. Дали някой ще им коментира шансовете или не, няма да им промени отношението към целите им. Или ще свършат нещо, или не. Ако обаче са навити, можем да им дадем насоки именно в такъв план - как да си разпределят времето и към какво да се насочат. Тийнпроблем има много посещение, така че не само те двете ще потърсат информация тука, може и други хора да намерят някои отговори в темата. Затова апелирам към смислени и придържащи се към темата коментари.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Най-горещият ми съвет е да ходиш често на театър. Не мога да го изкажа с думи, колко ще те обогати това.
    да! докато сформираш вкус. (на мен ми отне 2 сезона, но особено активни - почти всяка вечер в салона)
    после си следиш добрите и ставащите актьори и реж.(уви, не са много) и така;
    //за театър може да ме питате на лични:Д понякога имам чувството, че не говоря за нищо друго

Мхм. Пък и съм на мнение, че задължителния материал в училище не е много и не случайно е включен в училищната програма. Може да има малки недоразумения в конспектите, но далеч не са толкова драматични, колкото се пропагандира. Истинското профилиране е редно да идва след гимназията.

Ето тук има малко по темата за ненужния материал, както и доста други неща: http://www.youtube.com/watch?v=mRC1JToNh1o

.. Театър..Театър......Театър,се иозно?Не и трябва театър,а кастинг.Ще ги "обогати" .Леле в 6 клас направо ще се размажат от обогатяване..И тя иска да стане филмова актриса,а не театрална.Разликата е огромна,то за това някой наши актьори изглеждат по тоя начин в сериялите ( някой само ) .Щото цял живот в театъра и изведнъж ги пускат да седят пред камера и да правят някакви неща,непознати за тях..Я ги зарежи тия театри и не знам си какво и почвай да търсиш навсякъде кастинги и конкурси и се явявай на тях.. И си намери книги,които ти дават съвети за актьорско майсторство и примерно прочети история на киното и т.н ,а не Елисавета Багряна..Чети всичко свързано с киното и т.н , не ми чети Елисавета..Нали ще ходиш в Америка,нали там искаш.Стига сте дрънкали глупости,Чачо и ти си същия наивник .. Сори,така е!Не било така с таланта бля бля бля не знам си какво .. Я се стегни и ти..С вяра всичко се постига.Ти така си мислиш нали?Но не е така.Нещата не се постигат с вяра,а с труд и талант.Мислиш ,че си добра?Мислиш ли го?Ако го мислиш ходи на някой фестивал или нещо от този сорт,ходи на кастинги,ходи на конкурси.Нали можеш да пееш,като можеш ходи на Мюзик Айдъл и не знам си какво още..на Х фактор и т.н и т.н..Не трябва да те е срам,а да се бориш,да се появяваш навсякъде и да се буташ и да блъскаш .. Имаш 2 варианта.Ходиш на кастинги постоянно,трупаш опит и имаш шанс да те вземат някъде или седиш в театъра да се обогатяваш и четеш Елисавета Багряна.Ти си избери ,кое точно да правиш.Харесай университет в Америка.Харесай 1,2,3,4,5 .. Влез във форумите им , виж какви книги и т.н са препоръчали,каква литература.Направи си сметка какво точно четат и каква Литература ще ти трябва..

Мега фен Аватара на Blab
    ^като ти гледам вкуса, не ми се отваря дума за кино...
    //но егото ти е кинаджийско, дам, все едно си минал през Стенли

Нещо против Писък ли имаш?Нещо против Ханибал Лектър от предишния ми аватар?Или нещо против Кошмари на улица Елм Стрийт?Или нещо против Сиянието да имаш?М?Егото ми не е кинаджийско и не се опитвам да им кажа ,че не могат.Ако не искат няма повече да пиша в темата им.Опитвам се да им помогна,те могат да го направят,но трябва да почнат и да се заемат от сега,веднага ,а не да висят у тях.Ваденето на нови думи няма как да ти помогне да те приемат в елитен университет с актьорско майсторство.Това да знаеш английски е само първата стъпка,ми после?Като не знаеш и другите неща ? Казвам ти ходи по кастинги да трупат опит,супер грешно си ме разбрала ,че искам нещо да ти кажа че не можеш .. Ако си седиш у вас няма как да го направиш,просто няма..тия думи няма да ти помогнат особено .. Почни уроци по английски.За 1-2 часа на ден ще ти бъде 10000 пъти по полезно от колкото ти да си вадиш някакви думи сама.После си вземи примерно някоя препоръчителна литература за специалния университет,седни пред компютъра/лап топа и отвори речника от компютъра.Това ,което не знаеш ( в 6 клас,сигурно доста неща ) го превеждаш на компютъра и така..Но не 4 часа,защото за 2 часа на урок ще научиш 10 пъти повече.Това е,и ходи на всички възможни кастинги ,защото после като ходиш на прослушване,ще имаш повече опит и ще ти е по-лесно..Т'ва е..

Супер фен Аватара на 4o4ina

Тоя пост просто ме уби Много ми е интересно какво ще стане като започнете да говорите по неговия начин?Следя темата и с всеки ваш пост разбирам колко сте кухи в действителност

Спирам да коментирам от тук нататък ,опитах се да ви кажа как стоят нещата вие казахте ,че ругая..После се опитах някакси с добро да ви кажа и вие отговорихте на мен и на Чачо ей така "

дададад азнам д;;д;д;д ние сме краш и еди ние сме суперзннаем всички турноасди трудности и ще успеем ние сме невероятни просто ;д;д;д;д;;д;д;ддмерси чачо,бро супер си, пиийс просто,невроятни сте хора,моий фенове..искам и да ви кажа,че просто филммейкър е един тАпанар щото само ни говори ,че не можем па ние сме краш и еди и ще го напраим,се пак сме пълни лигльовци и не сме отговорили сериозно на нито едно мнение, ма кфо от тфа ние сме супер ;д;д;д;д

Просто темата отдавна се изчерпа.Така или иначе те не приемат критиките и не отговарят на тях.Дори ме заплашиха ,че щели да почнат по моя начин.О ем джи.Супер лигави сте и сте си с лапешки акъл още,сори,но е така.Ти отговори подробно,аз отговорих подробно,Чачо отговори подробно.Ние не знаем великите тайни как да се влезе в университет,всичко което ти трябва е отговорено тук,сега ти трябва да работиш,да учиш,да се трудиш и да го постигнеш,но по начина по който разсъждаваш няма да стане.Ти искаш някой в тая тема да ти каже как изведнъж да станеш актриса и да станеш известна или да ти кажем как да отидеш в Америка и т.н.Казахме ти как,по -добре темата да се заключи,защото с техните лигавщини почват да дразнят и наистина се обръща на заяждане..Всичко,което можеше да се каже-се каза.

Мега фен Аватара на Concussion
    В тая тема всичките пращите от акъл, наистина, то такъв интелект, ама едни разсъждения, едни километрични обяснения... и то за какво?! За два келеша, дето не знаят още откъде са излязли. Пъълна загуба на време, пълна.

Здравейте ,

Благодаря за съвтите за кино,книги и филми ! Ще ни бъде от голяма полза ! За сега изгледахме един филм без субтитри ... И наистина това доста ни помага . Не разбрахме и голяма част от думите , но с много труд скоро ще ги разбираме перфектно . Татко ми ще ни кара често на кино и театър . Госпожата ми по английски език също ми препоръча филми в които имат правилен и изчистен изговор на думите .

Бихме искали да ни дадете съвети относно упражнения . Тоест , не какви книги да четем или какви филми да гледаме , ами как да проверим знанията си . Ще ви бъдем много благодарни .
    Ние вече измислихме няколко начина,но още нещо със сигурност няма да ни е излишно .

Цитирай Първоначално написано от filmmaker

Тактично избегнахте въпросите ми,браво!Още нещо - 4 часа?Стига бе,сериозно?И какво правиш през тия 4 часа,четеш Хари Потър ли?Все тая.Просто ми е ясно,че сте дечковци още и не знаете какво искате.Няма да станеш актриса
    Цитирай Първоначално написано от filmmaker
    и не се опитвам да им кажа ,че не могат.Ако не искат няма повече да пиша в темата им...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да,защото не отговорихте на въпросите ми,нищо не правите и си бръщолевите глупости.Да,за мен ти няма да станеш актриса.Но ти казвам,че не се опитвам да ви кажа,че не можете ,ТОЕСТ не се опитвам да ви РАЗУБЕДЯ (може би аз не се изразих правилно ) ..За мене вие няма да станете актриси и не знам си какво,защото сте много лигави ,несериозни и питате елементарни въпроси,които ако имахте желание можехте да намерите от интернет..Естествено не искам да ви го казвам,че не можете ,но според мен вие няма да станете ( която там ще става фред,еди или квито сте там ) актриси..Изобщо не си ме разбрала какво ти говоря и дрънкаш едни и същи работи и нищо не правиш .. И аз не знам що ти отговорих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си