- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Краш и Еди ... Борбените :Д
Дори и така да е, какво губят?Първоначално написано от Colouring
@fredyy, малки сте, защото не знаете точно какво означава да учите банково дело/ право/ актьорско майсторство. Нито имате ясна представа другите специалности какво ви предлагат. За сметка на това, аз дори не знаех, че ще ми се наложи да кандидатствам след 12 клас (когато бях на вашата възраст). Нищо не ви пречи да разберете де. В кои университети се преподават тези неща, какво трябва да се направи, за да ви приемат и какво ще ви дадат там.
Не слушайте всеки съвет, който ви се дава, защото статистиката сочи, че много от преуспелите хора именно от млада възраст с борбеност са постигали мечтите си. Това обаче означава, че до 15-16 вече са имали някакви постижения.
PS: Съвет за мацката с актьорското майсторство. Пеенето и литературата много помагат в тази област. Засега може да си потърси театрална група, в която да участва, защото при нея е по-важно от сега да започне. И нека чете много, ще й се отрази положително, особено ако премине скоро на литература на английски.
Яко английски ви трябва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.