Цитирай Първоначално написано от Chacho
Цитирай Първоначално написано от Colouring
Добре бе,то хубаво да си амбициозен,ама трябва и покритие,а за Щатите трябва и мноооооооооого работа.Както каза Concussion,на ужасно много хора мечтата им е подобна,ама колко се реализират?Възможно е да стане реалност,но трябва много,много учене и средства и шансът не е много голям.Винаги има надежда разбира се,но нищо не се знае.Кой знае какво ще му поднесе животът утре?'Айде като си сбъднете мечтата ми се обадете.Тогава наистина ще ви кажа БРАВО,засега всички ми се струва супер нереално и далечно,защото много хора мечтаят,малко сбъдват мечтите си,защото животът е напълно непредсказуем.
Не е виновна само непредсказуемостта. Всеки е невъзможен лентяй и мотото на българина е "Работа ли е, не хвали ми я!" Нормално е милиони тъпанари да не постигат мечтите си, защото само седят по кафенетата и викат неволята.
Че сме глупав народ-такъв сме,но все пак има амбициозни млади хора,които мечтаят и се трудят.Е,за съжаление,не винаги като си скъсваш(с извинение) гъза от учене,е гаранция,че ще успееш в живота.Разбира се,това е основният фактор,но има много други неща,които могат да те възпрепятстват..защото както казах-животът е непредсказуем.
Но както и да е.Дано да им се сбъдне мечтата на момичетата,нищо не предричам,само споделям моя начин на мислене.