Защо..Защо,защо ,защо.Нали това ти е въпроса?Защо ние не можем,защо точно ние нямаме шанс,ама ние сме толкова амбициозни.Попринцип Чачо ме кефи,как помага на хората и им вдъхва енергия,но вие като го слушате,нищо няма да стане.Всъщност от всичко,което мразя по форумите,най-мразя на прости неща,които могат да се кажат с 1-2 думи да се отговаря с километрични глупости,с всякакви изтъркани клишета,които сте чули по телевизията и тука се правите на интелигентни..Защоо?Защо защо защо..Ето сега ще ти кажа защо.Самият факт,че търсите кураж (ДА ТОЧНО ТОВА ТЪРСИТЕ,вие нищо не питате в тая тема,вие искате съвети,тоест не съвети,а някой да ви каже ,че можете да го постигнете) ..Еми няма да стане..Краш и Еди?Стига бе,та това заглавие изглежда детинско дори и за 1ви клас хора.Нали сте зрели и знаете какво искате?Еми дръжте се като такива,не ми се хилете на всеки пост и ми се лигавете,а говорете сериозно.И спрете с глупавите си постове с 4 метра шрифт.

Най-ми е смешно като ми говорите за амбиция и вяра в себе си..Вяра?Амбиция?Did you lost your fuckin' mind?Те са в лятна ваканция,седят си у тях и си мечтаят.Да ама не.Не става така.Каква амбиция ,каква вяра..Да трябват ви..малко..Само в оптимистичния ви свят участват тези две думи.Знаете ли какво ви трябва?

Талант,изобретателност,тал ант,талант,изобретателност ,трябва да сте много ученолюбиви и не ви говоря да имате 5-6 в училище в 5ти клас..Слезте на земята..Като искате да сте не знам си какви в актьорско и пеене ,ходете на кастинги постоянно,следете ги в интернет ,не изпускайте възможност да се явите на такъв,четете книги постоянно свързани с това и научете английски..научете акцентите му,научете всичко,което ви трябва..Звучи лесно,но не е!Вие НЯМА да успеете за мене,знаете ли ЩО ?ЩОТ само си седите и говорите и приказвате и чакате някой да ви вдъхне увереност.Докато едни на вашата възраст вече са известни или поне имат опит,докато се трудят и са напред в материала,вие сте си вкъщи и говорите глупости как сте щели да идете в Америка и видиш ли от 5000 човека,които всеки ден го практикуват и се трудят,точно те дето само си искат и нищо не правят ( най-много да идат на някоя школа ,голяма работа като идете ) ще бъдат избрани и ще станат известни.Бе аре моля ви се,какво ги лъжете хората?Вдъхвайте им кураж,казвайте им ,че ще успеят,пък те нека си пишат по форуми та да искат някой да им го казва това..Забравете за амбицията и желанието.Всеки си мисли,че има такова.Защото ти нямаш желание,защото те влече киното,защото го обожаваш,а защото искаш майка ти и баща ти и приятелите ти да си кажат.Еха,колко е известна и богата,тя е супер,гордеем се с нея .. И също да си известна,богата..Там ви е желанието на вас..Вие ако имахте желание ,защото обичахте киното,нямаше да пускате теми,а щеше да си скъсвате задниците за да направите постижения и на тези години..Хайде сега Чачо да ми напише километричен коментар колко съм тъп и автора да ми напише

" ;д;д;д;;д;д; да знам може да си прав ;д;д;дд;;д,но все пак ние сме краш и еди,ние вярваме,че ще успеем въпреки ,че само си искаме и нищо не правим..но как може да го кажеш това,ние по цял ден си желаем и желаем,ходим на школа,въпреки че там нищо не научаваме (даже нз дали ходите ) д;д;д;;д;д,но ние ще успеем стига ни разваляй желанието ;д;д;д;д;д; "