И аз съм на мнението на filmmaker. Мина времето за приказки и е време да се преминава към действия.

Между другото, не ги защитавам самоцелно. Идеята ми е въобще на някой, някъде, някак ако мога да помогна. Затова съм и във форума (предимно), където мога да си предложа знанията и мнението. Не че съм върха на компетенцията, никой не го задължавам с вижданията си, но пък в спорът се ражда истината.

И не ме разбирайте погрешно, аз също не мисля, че са кой знае колко уникални и имат грандиозни възможности. Не ги познаваме, за да сме абсолютно сигурни, но често сме прави в преценките си. Все тая. Това, което правя е, да се опитам да се отърся от предразсъдъците си и да коментирам безпристрастно, и добронамерено. Не ми пука дали ще станат новите звезди, или ще им се разбият мечтите в даден момент. Някой обаче може да прочете това, на който да му е полезно и да го промени по някакъв начин. Дали тях, дали някой случаен сърфиращ из нета тип, дали самият аз в бъдещ момент, това ще ми е достатъчно. Форумът е малка трибуна, но това е моят начин да направя и аз нещо, вместо да си седя на задника. Пък и има причина, приказките ми още не са за по-голяма и образована аудитория.

Това е, аз май няма какво повече да кажа в тази тема. Поне на този етап. Надявам се утре една от двете да си каже "време е", да стане от стола и да хване учебника.