.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ех тези момчета....

Здравейте Моят проблем е свързан с това,че харесвам 1 момче,разбира се. Но нека да започна от начало.
    Значи в групичката с която се движа, аз съм единственото момиче и всичко беше супер докато момчетата, от компанията ни, не започнаха едно по едно да ме харесват. Аз все им обяснявах, че по добре да сме си само приятели. Но се появи ТОЙ. Страхотен е във всички отношения. Не знам как да му кажа 1во защото нали отхвърлих останалите ( така да се каже), 2ро много по- хубави момичета от мен го харесват и 3то като е покрай мен просто забивам и нищо не мога да му кажа. Знам, че звуча много глупаво, но до сега не съм се чувствала така. А сега ме е страх да не ме отхвърли и да го загубя дори като фр. ...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    сега ти се връща за това където си отрязала другите момчета....така е , стискай зъбки и търпи...тези които се превземат им се връща 2 троен размер !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

ама аз не съм се превземала просто наистина не исках да стане по- сложно ако тръгна с някои от тях .... и после някой ще се цупи и компанййката ни щеше да се разпадне...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    от компания приятели,е лош избор да тръгнеш с някой от тях,защото после няма нищо да е същото все ще има някакви дразги между вас ...а тоя пич дето са го харесваш,пак ще стане същото помни ми думата,ти ще му кажеш че го харесваш и той ще те отреже както ти другите
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен
    Направи така, че да се сближите, пък ако и той те харесва нещата ще потръгнат.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Преодолей страха си,отпусни се..излезте на няколко пъти сами...попишете си в скайп ...Ако не можеш да се отпуснеш ... пий 1-2 бири ..... и говори с него . (ако не държиш на алкохол...просто си кажи мечка страх,мен не страх и не се напивай )
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

мерси еми ще работя по въпроса :Р

да, да. така е добре, браво, евалата!

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от delly
    Преодолей страха си,отпусни се..излезте на няколко пъти сами...попишете си в скайп ...Ако не можеш да се отпуснеш ... пий 1-2 бири ..... и говори с него . (ако не държиш на алкохол...просто си кажи мечка страх,мен не страх и не се напивай )
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си