- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да намеря приятелка
Искам да намеря приятелка, с която да споделям и най- вече да излизаме насам натам .. някоя на която може да се разчита . На 17 съм от София.
;p
Повярвай ми знам какво ти е ..
Аз съм на 14 ..
Някак си тъпо е, нямам една свясна фр за излизане и всички ми се правят на важни![]()
Търся приятел,пенсионер с който да гледам мачове и да пия ракия.На 70 съм от София.![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ
Еми на тебе може да ти е смешно , но не знаеш какво е да нямаш с кого да си кажеш и думичка![]()
друго си е да си излизаш с някой и да си споделяш , а не само с хора, които стават само за масаПървоначално написано от vakanciqta
;p
а ти откъде си : )Първоначално написано от vakanciqta
;p
София
Тези за маса , не се знае кой и кога ще те предаде и какво ти говори зад гърба
Вземи си куче ;д сега ти се вижда като ебавка но ако нацелих характера и породата то ще е най-добрият ти приятел.. ^^Първоначално написано от vakanciqta
Ако пък имаш вече го разхождай из паркове или места кадето ходят доста хора с кучета (е верно рисковано е но родителите на 1 фр така са се сабрали xD)
Дам това днешно време е 100% сигурно =(Първоначално написано от vakanciqta
А сега сериозно ^^ Приятелството не е нещо което ще потърсиш в саит за запознанства или форум(това е някак си твърде изкуствено).
Почни да излизаш на разни места и мисля че сама ще усетиш кои може и кои не да ти е приятел ^^
Love?Care?Even Affection, are nothing but diffuse emotions that are worthless in this world.
- Strenght is everything!
Истинският приятел се вижда от километри.![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Вие приятелите по форумите ли ги търсите...![]()
Приятелството се гради с години. Ти не можеш да си намериш приятелка сред познатите си, пък искаш да я намериш във форум... Не виждам логика.
А каква е причината да не си намерила сред досегашните си познати? Замисли се и опитай да я отстраниш.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от vakanciqta
Познатото гадно чувство.![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Интересно ми е с какъв акъл пускате тези теми по форумите?![]()
А защо не почнеш да ходиш да тренираш нещо?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
В една друга тема си написала, че си 6-ти клас. Как тогава си на 17?
Момиче съм!
Намерихме сеПървоначално написано от spambotkvadratnigashti
![]()
Айде приятелството да се заформя чрез лични съобщения.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire