.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

КАК, ДА ПРИЕМА NO -XPLODE

Здравеите
    На 15 години сам и искам да зема NO Xplode занимавам се сас фитнес от 1 година (близко) тежа 75кг и сам висок 1.75/180 ако на някои му тряя и пик ше му пратя искаx да питам как се приема и по колко БЛАГОРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Re: КАК, ДА ПРИЕМА NO -XPLODE

Цитирай Първоначално написано от fanatikk
    Здравеите
    На 15 години сам и искам да зема NO Xplode занимавам се сас фитнес от 1 година (близко) тежа 75кг и сам висок 1.75/180 ако на някои му тряя и пик ше му пратя искаx да питам как се приема и по колко БЛАГОРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
    Първо мини през училище и после Noxplode.

Ае със здраве!

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    Здравеите

Ае със здраве!
    За жалост тука е пълно с такива като тебе,комплексари!Като няма кво да кажеш си трай!Да ти имам и компетентните мнения,смешник!

Браво бе! Така най-ми харесвате! На по 15 с един месец стаж и веднага на бустъри... Ми не ти ли хрумна па ,че на кутията може да си пише как се приема? Или ти не знаеш английски? Ем твой проблем!
    Приема се една лъжица дневно с 200мл вода разтворен!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    Здравеите

Ае със здраве!
    За жалост тука е пълно с такива като тебе,комплексари!Като няма кво да кажеш си трай!Да ти имам и компетентните мнения,смешник!
    Хаха,мъник

Град
    София
    Убеден съм,че съм по голям от тебе,както на години,така и на кила,така че тихо!

Убеден съм,че съм по голям от тебе,както на години,така и на кила,така че тихо!
    Само iq-то е отрицателно,ама карай!

ПП: 1.81-1.82
    92 kg

Град
    София
    ...

Нали ти виждам снимката,кво ми се обясняваш като ученичка,пишлегар.Аре бегай,не мога да се разправям с тебе.
    P.p Виждам по постовете ти колко ти е IQ-то
    Без дразги , бе пич Ще ти следя коментарите да видя колко разбираш Няма да те питам нищо , каквото и да казваме са просто глупости

А пък ти като мислиш,че 15 годишен с минимален стаж в залата,дето още знае 15-20 упражнения на кръст е приемливо да взима буустери, -1

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Не ти прилича на годините и националността да се изразяваш така, авторе...
    Що се отнася до запитването ти - по закон всеки продукт продаван в България трябва да има опътване, съдържание и т.н на български. Обикновено в частта, в която са написани съставките е обяснено и начина на приемане и дозата.

Супер фен
    Младежът е пуснал същият въпрос и в бибитайма. Там са го пратили директно в кошчето.

http://www.bb-team.org/forums

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54315

Никой не му е обърнал внимание.Нула коментари.

Град
    София
    Bероятно щяха да му обърнат внимание,ако магазина им беше готов,даже на драго сърце биха му го препоръчали да си го закупи

боже вика ми ска4ам на бустер лелелелеле рофл

ххухууха доста разбира4и .. :P :P http://www.facebook.com/ssashkoo#!/photo.php?fbid=218085561557669&set=t.1000006868152 32&type=1&theater ето пиц аз сам тоз правия а тоз дето ми вика 4е ска4ам на бустер мога да му кажа 4е правя доста поеве4е не6та и сам по здрав ако мога така да се изразя от от тез 15-16години (дето не знаят каде сас дулгите коси ) а тоз дет казва 4е знам 20 опражнение нито ме знае нит ни6то но се тая се пак благодаря на ьората които помогнаьа (мое да има някои гре6ка прекасва клавиатурата )

Re: боже вика ми ска4ам на бустер лелелелеле рофл

ххухууха доста разбира4и .. :P :P http://www.facebook.com/ssashkoo#!/photo.php?fbid=218085561557669&set=t.1000006868152 32&type=1&theater ето пиц аз сам тоз правия а тоз дето ми вика 4е ска4ам на бустер мога да му кажа 4е правя доста поеве4е не6та и сам по здрав ако мога така да се изразя от от тез 15-16години (дето не знаят каде сас дулгите коси ) а тоз дет казва 4е знам 20 опражнение нито ме знае нит ни6то но се тая се пак благодаря на ьората които помогнаьа (мое да има някои гре6ка прекасва клавиатурата )
    Ох да беше една грешката,не знам как си минал класовете или са те оставили ?

Както и да е,взимай си там буустера ,пий си го с кеф и да не ти пука,за кво въобще искаш мнението на някви кретени като нас ?

Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    Браво бе! Така най-ми харесвате! На по 15 с един месец стаж и веднага на бустъри... Ми не ти ли хрумна па ,че на кутията може да си пише как се приема? Или ти не знаеш английски? Ем твой проблем!
    Приема се една лъжица дневно с 200мл вода разтворен!
    брат ти малумен ли си ?! да си помислял 4е сам го зел на грамаж от фитнес.. ?! доста прост народ закфо тогава ме пи6там ве... като не знае6 закфо коментира6 секи знае 4е пи6е кутията ама ти си малумен и не мое се сетиш 4е сам го зел на грамаж а се прави6 на професор доста жалко . ТАПАК АКО Е ИМАЛО КУТИЯ НЯМА ДА ПИША МИСЛИ МАЛКО БАХТИ КРЕТЕНИ САМО СЕ ОБАЖДАТ НЕПОДГОТФЕНИ ДА СТАНАТ ИНТРЕСНИ А СТАВАТ ЖАЛКИ .

Мега фен Аватара на ZipFail
    Не може да върже 3 думи без правописна грешка, ама обижда...

Дотук беше темата.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си