- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравете!
Темата е няква ЖЕСТООКА ебавка![]()
или е писана от някво много заблудено момиче,,най-вероятно 4-5 клас ! А не,не не не ... наистина в момента ще умра от смях !
![]()
![]()
Все пак ако темата не е ебавка,обърни внимание на момчето,което ти обръща и на теб (или поне познаваш)![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Е готин е, но.. ти в ред ли си?
Бори се бе.
We all know.. you love him..![]()
The blood that binds us ..till death unites us
![]()
![]()
Може би го харесваш, защото го сравняваш само с гаджето си и не забелязваш другите момчета наоколо. Не заблуждавай гаджето си като не го харесваш, ама не заблуждавай и себе си с тоя Джъстин БийбърСериозно, защо го харесваш , винаги е било мистерия за мен кво намират в него??
Абе как ще се бориш за Джъстин Бийбър? Ти луда ли си? Как изобщо си го представяш, че ще си с него, за Богааа![]()
![]()
Ти разбираш ли,че момичетата ще те убият, ти разбираш ли,че не го познаваш истински, щом Селена се заканват да убиват какво остава за теб? Някво обикновено българче, моля ти сеее. Къде се буташ! Тоя знаеш ли колко фенки има. Ще се запознаете-ми той ще те забрави час след това, бе. Това са милион, милион, милион заблудени момичета!!!!!!! Да, разбирам,че не обичаш гаджето ти - просто го зарежи. Няма какво да ходите без чувства. Влюбена в човек ,който не познаваш???! Във външен вид ли си влюбена?? Кой знае какъв боклук е наистина! Ако само външния ти вид е важен има много българи супер красиви! Не знам, ти слушаш ли се. Замисли се малко, прочети си разказа и виж ,че всичко е огромен абсурд!
За кво говорим....Първоначално написано от cranberry696
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ебъхти овцата...направо...се отчайвам!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата официално достигна до Фейсбук и целият ми списък с абонати в Скайп. Няма такъв резил ! Сякви съм ги чел тука ,ама това е просто ... епично. И да е трол ОПто ,пак се убих от смях![]()
![]()
![]()
Защо трябва всички да разбират от ирония... или да имат IQ над 25?Не мога да ви разбера.Първоначално написано от cranberry696
Nestlee Права си ,че е абсурд,но аз обичам приятеля си ,но като приятел!А за Джъстин Бийбър не съм влюбена в него, защото е красив!Просто дори не искам да изпитвам нищо към него,но не мога да го променя!
Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!
Аз
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.