.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    anonymous682486
    Guest

Да се измием!

Здр!Аз съм момче на 18г. Нз дали това еточния раздел но все пак реших да пусна темата тук.
    Въпроса ми е трябва ли да се мием всяка вечер зъбите,лицето,дупето,пенис или през няколко дни.Искам да ми кажете вие как един мъж или момче трябва да се пази от замърсяване кога да се мием и т.н. ще съм ви много благодарен.

Супер фен Аватара на zoreto
    Наистина се надявам темата да е шега

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами 1 път в седмицата е добре. Зъбите може да ги измиеш чак когато пожълтеят, иначе няма да има смисъл. С гащите - и те така, чак когато пожълтеят/покафенеят. Лицето не е нужно, само очите, и то не всеки ден.. Надявам се отговорих на повечето ти въпроси..

Всеки ден се отчайвам все повече и повече
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на psych0
    Какви са тия безсмислени въпроси? Разбира се, че всяка вечер, трябва да миеш тялото си, зъбите даже се мият повече от 1 път в деня.
    Това се нарича лична хигиена, която ти явно нямаш
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Боже мой! И твърдиш, че си на 18г.? Естествено, че трябва да се миеш всеки ден.. пф.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Всичко това,за което питаш,трябва да се прави всеки ден.

Какви са тези безсмислени въпроси,които задаваш.Това трябва да го правиш още от малък,без дори някой да те подсеща,че трябва да си измиеш зъбите и т.н.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Всяка вечер ?! НЕ, категорично НЕ всяка вечер !

Трябва и сутрин и вечер !
    За бога що са въпроси ?!

Зъбите трябва да се мият сутрин и вечер задължително и пожелание след всяко едно хранене !
    Лицето също трябва да се мие сутрин, в крайна сметка кожата се регенерира по време на сън и сутринта трябва да се отмият мъртвите клетки ! А вечер е абсолютно задължително ! В крайна сметка когато си бил цял ден навън в порите ти са се натрупали куп мръсотии !
    А за пениса и дупето направо ме разби ежедневното подмиване е абсолютно задължително, както и ежедневната смяна на бельото !

Надявам се в следващия си пост да се зададеш въпроса "Трябва ли да си мием ръцете след като сме ходили до тоалетна ?!"

anonymous682486
    Guest
    Значи ето моята хигиена.
    Ставам за училище 6:30 часа отивам в банята пикая ,мия си зъбите и лицето, отивам да си обличам дрехите за училище,след това отивам в банята да си оправям малко косите и да се пръскам малко парфюм.
    Прибирам се обикновено във 12:00 часа обед,ям седим бъркам компютър,излизам прекално рядко и т.н .Щом наближава вечер става около 23:00 ч взимам си пижама отивам във банята пикая последен път за деня ,пускам душа мия си дупето ,пениса, и краката,после забите ,лицето и ръцете и обличам пижамата ,оправям си програмата за утре и алармата за мое удобство алармата на часовника е избрана да ме събуди само в работните дни точно във 6:30 часа.Това е!И друго нещо къпам се наи-много през 4 дни и наи-малко през 2 дни зависи от сезона. .Правилно ли се поддържам?

Супер фен Аватара на pressiana

Иди се прегледай.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от stefan7202
    И друго нещо къпам се наи-много през 4 дни и наи-малко през 2 дни зависи от сезона. .Правилно ли се поддържам?
    Трябва да се къпеш всеки ден, това със сезоните не е оправдание! Пък и не си момиче, не си с дълга коса, за да настинеш, докато я чакаш да съхне. И наистина ли си обличаш пижама Родителите ти не са си свършили добре работата, ако още от малък не си научен да се поддържаш, не че сега не може, но ще ти бъде по-трудно да свикнеш с новите навици..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    А се къпя през ден, няя смисъл всеки ден и без това не се изпотявам и си стоя чистичък пък и пестя вода

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Наистина се надявам темата да е шега
    • Обичай,за да те обичат! •

anonymous682486
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pressiana

Иди се прегледай.
    нещо нередно ли има! .За твое сведение аз съм чист човек така че не виждам нищо нередно ,просто пуснах темата да видя дали постъпвам правилно нали се сещаш!

Повече от фен Аватара на mine
    За пореден път нападете някой без да има вина
    Попита момчето защо всички му повтаряте че е тъп, че трябва да ходи на лекар...

П.Т : Да, правилно си поддържаш хигиената нищо че вече не ходим на училище

Ключ !?

Мега фен
    Град
    <3
    И така...получи достатъчно изчерпателни отговори.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си