- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Малко свежи идеи
Хаха ще ме караш да си снимам сертификата.Ще млъкнеш ли тогава?
Не,лично искам..Първоначално написано от TodorMarkov
Искам да ми покажеш лично твоят сертификат! И аз ще преценя какво знаеш и колко , като посещаваш този форум (ако го посещаваш) редовно , то личи![]()
Абе момче какви ги говориш?
Ето http://www.prikachi.com/images/434/3527434y.jpg
Добре бе,казах ти ще видим,защо се шашкаш и искаш толкоз много да ти повярваме ?Първоначално написано от TodorMarkov
![]()
"А да знаеш,че тялото ти не възприема ВВД или НВД , то разбира протеин-въглехидрати-мазнини.."
Или може би не: http://www.faqs.org/abstracts/Health...ubstrates.html
4-5 месеца НВД-РБД ми звучи прекалено, но със сигурност има нужда от разнообразие. През чийтърските дни пресмяташ ли си въглехидрати-мазнини-белтъчини? Винаги когато се придържаш към нещо прекалено дълго, прогресът ти върви към плато. Със периодите на чистене убиваш с един куршум два заека - чистиш и отвикваш на адаптациите. Натуралните също сменят режими.
Пикаейки на знанието и образованието на хората, понякога означава да пикаеш и на собственото си, защото благодарение на хората, които изкарват сертификати, дипломи и получават научни степени, стигат научни трудове до нас, (и то често смляни на разбираем език, който да можем трениращите и инструкторите да разберем) с които да си обясним това-онова и да получим възможността сами да преценяваме част от нещата.
Хубаво е да не приемаш нещата на готово и да ги поставяш под въпрос, но е трудно да очакваш от хора, които прекарват по няколко години изучавайки темата в дълбочина (не говоря за четене за обща култура, повечето редовни потребители имаме по няколко годинки прекарани в такава дейност), да обяснят нещата в една интернет публикация.
Съотношението на въглехидрати-белтъчини-мазнини в един хранителен режим е 1/3 (примерно) от цялостното му изготвяне. Реакциите на човешкият организъм към храната не се обясняват с 10 прости принципа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не се шашкам,а се дразня,защото не цените знанията и труда на някои хора,а говорите 5 за 6.
Айде стига сте се правили тука на образовани,пиши си тук и ще те разберем колко струваш - ЯСНО И ПРОСТО !
Нямам намерение да се доказвам,точно пък пред тебе.Нито си ми на годините,нито на килата,нито на стажа,нито на образованието.Така,че покажи малко уважение!
Жалко,че образованието ти влиза само в четенето (под съмнение) и 2 страници не можеш да разбереш за к'во ти пишаПървоначално написано от TodorMarkov
![]()
Като гледам ти сам не може да се разбереш.Писна ми да се занимавaм с олигофрени като тебе.
Май е точно обратното.Първоначално написано от HolyShit
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми така ще е , като ми ревеш за уважение,трябва първо да се заслужи![]()
ПП: Чачо,поеми обратната посока и кликни на хикса горе![]()
ок ,колега..сертификата е на лице,явно си е актуален ..но не подвеждай хората че е от НСА..
в НСА се издават дипломи за висше образование или ,удостоверение за професионалан квалификация по вид спорт,които изглеждат малко по различно[/img]
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Това е само сертификатa.Отделно имам диплома от НСА.
П.п И 2те се взимат след завършването на курса.
И колко години си учил и какво ? Каква практика имаш ?Първоначално написано от TodorMarkov
приятелю,аз явно съм завършил друга НСА,защото имам само диплома за висше спортно образование,специалност- треньор по ....еди какво си ..
нямам сертификат от федерацията,просто защото завършвайки НСА нямаш нужда от каквито и да е сертификати ,освен дипломата си за треньор ...но както и да е ....
Предполагам значи,че ти е преподавал доц. В.Боянов,който организира курсове от федерацията по културизъм,след което издават сертификaт и доплома за завършен курс.
не приятелю,доц.Боянов не ми е преподавал,пък и аз нямам нищо общо с федерацията по културизъм![]()
Не съм казал да не се занимава с храненето,а казвам,че няма нужда от диети. Едно разделно хранене ще има много по-голям резултат и не само физически..Първоначално написано от HolyShit
А това за дюнерите го казах образно казано,явно трябва да порастнеш още малко за да разбереш какво говоря.
Ако нямаш нещо смислено да ми кажеш,по-добре недей ми писа вече. Поздрави![]()
Точно пък разделно хранене , не ставай смешен![]()
И не дей ми казва как са говоря/пиша , защото от постовете ти съм разбрал колко разбираш!
Хора.. спрете да спамите и да се карате!![]()
Can't get you outta my mind ♡