.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    София
    Хаха ще ме караш да си снимам сертификата.Ще млъкнеш ли тогава?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Хаха ще ме караш да си снимам сертификата.Ще млъкнеш ли тогава?
    Не,лично искам..

Град
    София
    Какво искаш лично?

Искам да ми покажеш лично твоят сертификат! И аз ще преценя какво знаеш и колко , като посещаваш този форум (ако го посещаваш) редовно , то личи

Град
    София
    Абе момче какви ги говориш?
    Ето http://www.prikachi.com/images/434/3527434y.jpg

Абе момче какви ги говориш?
    Ето http://www.prikachi.com/images/434/3527434y.jpg
    Добре бе,казах ти ще видим,защо се шашкаш и искаш толкоз много да ти повярваме ?

Мега фен Аватара на Chacho
    "А да знаеш,че тялото ти не възприема ВВД или НВД , то разбира протеин-въглехидрати-мазнини.."

Или може би не: http://www.faqs.org/abstracts/Health...ubstrates.html

4-5 месеца НВД-РБД ми звучи прекалено, но със сигурност има нужда от разнообразие. През чийтърските дни пресмяташ ли си въглехидрати-мазнини-белтъчини? Винаги когато се придържаш към нещо прекалено дълго, прогресът ти върви към плато. Със периодите на чистене убиваш с един куршум два заека - чистиш и отвикваш на адаптациите. Натуралните също сменят режими.

Пикаейки на знанието и образованието на хората, понякога означава да пикаеш и на собственото си, защото благодарение на хората, които изкарват сертификати, дипломи и получават научни степени, стигат научни трудове до нас, (и то често смляни на разбираем език, който да можем трениращите и инструкторите да разберем) с които да си обясним това-онова и да получим възможността сами да преценяваме част от нещата.

Хубаво е да не приемаш нещата на готово и да ги поставяш под въпрос, но е трудно да очакваш от хора, които прекарват по няколко години изучавайки темата в дълбочина (не говоря за четене за обща култура, повечето редовни потребители имаме по няколко годинки прекарани в такава дейност), да обяснят нещата в една интернет публикация.

Съотношението на въглехидрати-белтъчини-мазнини в един хранителен режим е 1/3 (примерно) от цялостното му изготвяне. Реакциите на човешкият организъм към храната не се обясняват с 10 прости принципа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Не се шашкам,а се дразня,защото не цените знанията и труда на някои хора,а говорите 5 за 6.

Айде стига сте се правили тука на образовани,пиши си тук и ще те разберем колко струваш - ЯСНО И ПРОСТО !

Град
    София
    Нямам намерение да се доказвам,точно пък пред тебе.Нито си ми на годините,нито на килата,нито на стажа,нито на образованието.Така,че покажи малко уважение!

Нямам намерение да се доказвам,точно пък пред тебе.Нито си ми на годините,нито на килата,нито на стажа,нито на образованието.Така,че покажи малко уважение!
    Жалко,че образованието ти влиза само в четенето (под съмнение) и 2 страници не можеш да разбереш за к'во ти пиша

Град
    София
    Като гледам ти сам не може да се разбереш.Писна ми да се занимавaм с олигофрени като тебе.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Жалко,че образованието ти влиза само в четенето (под съмнение) и 2 страници не можеш да разбереш за к'во ти пиша
    Май е точно обратното.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Еми така ще е , като ми ревеш за уважение,трябва първо да се заслужи

ПП: Чачо,поеми обратната посока и кликни на хикса горе

Повече от фен
    ок ,колега..сертификата е на лице,явно си е актуален ..но не подвеждай хората че е от НСА..
    в НСА се издават дипломи за висше образование или ,удостоверение за професионалан квалификация по вид спорт,които изглеждат малко по различно [/img]
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Град
    София
    Това е само сертификатa.Отделно имам диплома от НСА.
    П.п И 2те се взимат след завършването на курса.

Това е само сертификатa.Отделно имам диплома от НСА.
    П.п И 2те се взимат след завършването на курса.
    И колко години си учил и какво ? Каква практика имаш ?

Повече от фен
    приятелю,аз явно съм завършил друга НСА,защото имам само диплома за висше спортно образование,специалност- треньор по ....еди какво си ..
    нямам сертификат от федерацията,просто защото завършвайки НСА нямаш нужда от каквито и да е сертификати ,освен дипломата си за треньор ...но както и да е ....

Град
    София
    Предполагам значи,че ти е преподавал доц. В.Боянов,който организира курсове от федерацията по културизъм,след което издават сертификaт и доплома за завършен курс.

Повече от фен
    не приятелю,доц.Боянов не ми е преподавал,пък и аз нямам нищо общо с федерацията по културизъм

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    Защо на всяка тема с проблем отговаряте първо с диета.. диетата се използва в краен случаи,сигурен съм,че с малко повечко движения и без тестени/захарни изделия и газирано всичко ще се нормализира.
    Ако почнеш сега да правиш диетата,ще свалиш да речем 10 килограма и другата седмица като изядеш пак 2 дюнера и 1 кола и ще качиш не 10 ами 15..
    Автора - най-добре се обърни към някой фитнес инструктор или лекар,защото ако слушаш хората тук,които 80% съм обеден,че спортуват само на маса най-много да си докараш по-големи проблеми
    На момичето и дали някаква измислена диета и я размята надоло-нагоре на всеки,който иска да отслабва.
    Ходи бягай по 1-2 часа на ден,когато ти е приятно и сам ще видиш,че ще има ефект.. чао

Точно така,да спре да яде боклуци и да не гледа кво яде

Значи да не се занимава с храненето? Прекалено навътре в материала го вкарваме , а ?

И защо другата седмица да изде 2 дюнера и да пие кола,не всички имат слаба воля (като теб вероятно) и си има 1 ден в седмицата,дето е позволен чийтинга
    Не съм казал да не се занимава с храненето,а казвам,че няма нужда от диети. Едно разделно хранене ще има много по-голям резултат и не само физически..

А това за дюнерите го казах образно казано,явно трябва да порастнеш още малко за да разбереш какво говоря.

Ако нямаш нещо смислено да ми кажеш,по-добре недей ми писа вече. Поздрави

Точно пък разделно хранене , не ставай смешен

И не дей ми казва как са говоря/пиша , защото от постовете ти съм разбрал колко разбираш!

Голям фен Аватара на ex7azy
    Хора.. спрете да спамите и да се карате!
    Can't get you outta my mind

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си