- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сваляне със фолио
Здравейте, преди малко попаднах на следното мнение:
Виж сега има едно фолио-прозрачно, найлоново, за опаковане на храни. Купуваш си него и го овиваш около бедрата и подскачай с него из вас, или карай колело, или танцувай-то създава термо ефект около бедрата ти и топи мазнините. Със сигурност действа
Искам да попитам има ли ефект наистина?
Не може да чакаш само на него, но да помага да се изпотиш повече. Имам една позната с фолио, блуза с дълъг ръкав и слитчер август месец в 8 сутринта.....Чак лошо ми става като се сетя какво е да станеш рано сутринта и да тичаш с нея... Но иначе успя да отслабне.Пробвай, няма какво да губиш.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Потта е вода и токсини, а не мазнини. Все едно ако се потиш на главата отслабваш там.. Пълни глупостиДо сега да ни бяха хлътнали подмишниците още повече..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Откъде тогава излиза мазнината? И защо хората правя кардио за да отслабнат, вместо силови упражнения?Първоначално написано от FuckingFreak
Със потта излизат и солите... иначе и аз ползвам фолио.. има ефект![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Виж тук:
http://www.vbox7.com/play:59ff9ad1
и си напарви изводите.Има и допълнение към фолиото.Някой пробвал ли го е?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От хора спортисти съм чувала за фолиото, че върши работа, обаче много внимавайте сега през лятото да не прегреете. Правете си каквото ще правите сутрин рано или вечер, след като се прибере слънцето. Пийте много вода и при първо неразположение го сваляйте т'ва фолио. На мен например ми става супер гадно, ако се навлеча преди тренировка.
Не съм много учена, но мисля че мембраната на мастните клетки се пука (или нещо такова хах) и мазнините изтичат в кръвта.. ии се отделя след товаПървоначално написано от babity
edit; Не знам дали е така, но съм сигурна, че потта не е мазнина. До сега в главата ми да имаше огромни кратери, особено в часовете по физическо![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Действа тоя номер с фолио-то, лично съм го пробвалНо гледай да не прегрееш, както казаха по-горе.. !
А по колко време г/д спортувате докато сте си сложили фолиото и за около 1 месец ако спортувам по 5 пъти в седмицата колко г/д се сваля? Фолиото ще го слагам само на бедрата и на корема.
В салона където ходя използват фолиото с вносни продукти за антицелулитни процедури и има много желаещи защото давало ефект.
Така че явно е подходящо, но сигурно зависи как точно да се ползва.
Мисля, че е по-добре да отидеш на сауна, вместо да се увиваш с фолио.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Така де, пак същото. Мазнината не излиза през порите ти, но е външният израз на това, че топиш мазнини. Няма потене - няма и отслабване. (поне що се отнася до спорта)Първоначално написано от FuckingFreak
Действа,но е вредно за организма,и най-вече за кожата.