- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рокли за дебели
Не мисля, че ще има подходяща аудитория за да стане тема, ама бях длъжна да опитам. Искам да ми ушият рокля/рокли за лятото, обаче не мога да се спра на модел, защото ми е изключително трудно да си се преставя в нещо, което видя на витрината в нормален размер. Не разбирам от номерации за да кажа горе-долу в какъв размер съм, но ще се опитам да обясня каквото знам, за бъдещата ми рокля. Минималната дължина трябва да е до коляното, да е от лека материя, да не е изцяло от трико или ако пък е да не е съвсем по тялото. Нямам проблем да ми се виждат ръцете, обаче предпочитам да има поне презрамки, ако не ръкав. Като кройка на мен най - добре ми стои високата талия, така че е препоръчително да не очертава корема и ханша. Някой може ли въобще да ми предложи нещо по темата. Или някакъв сайт за рокли в по - гигантски неанорексични размери?
Отиди по магазините? Точно сега има много хубави рокли. Ако си от София, по бул. България нагоре има един аутлет (два - един преди и един след Джъмбо). Във втория има мн хубави рокли с висока талия. Сега има намаление и са по 15-19 лева![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Разгледай тук със сигурност ще намериш нещо, което да ти хареса. Нямат доставка до България, но можеш да покажеш модела на шивачка.
http://www.forever21.com/category.as...&cookie_test=1
Може и по - свободно, но задължително по - дългичко. Май пропуснах да спомена, че имам предвид по - скоро рокли за излизане, а не баш всекидневна рокля.
Честно казано и аз имам същите изисквания към рокля, каквито и ти. Обикновено ми стоят добре рокли от този модел
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Подобен тип също ( абстрахирай се от чалгарския вид на модела)
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
"Или някакъв сайт за рокли в по - гигантски неанорексични размери?"
Извинявай, но аз не разбрах трябва ти рокля за доста пълно телосложение - "гигантски" или просто да не е за анорексични, все едно да си е за нормални размери.
http://www.koketna.com/shop/
В този сайт има доста, може да си харесаш нещо.
сещам се за един магазин, Ulla Popken, в Сердика център в София има такъв, специално е за по-големи размери, доколкото знам![]()
Аз като ги поогледах в сайта на кокетна има до 2 XL някои модели.
А и като гледам авторката има ясна представа какво иска , спокойно можеш да я нарисуваш и да я покажеш на шивачката.
Josefinne, благодаря за доброто включване по темата. И двата модела ми харесаха много, особено втория, но ми трябва мааалко повечко дължина. Ще говоря с шивачката дали може да се случи така, както го искам.
А що се отнася до останалите, които се разпениха за размера ми... Не съм малоумна! Ако бях в размера на аутлетите или ми се даваха абсурдно много пари за парцали, щях да се разходя и нямаше да пиша тук.![]()
За по-пищни форми трябват по-свободни и разстегателни рокли,например такъв тип
такова нещо,да 'замазва' малко тлъстинките.
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Има много магазини, в които има подходящи рокли.. Tally Weijl ми е по принцип любимия и мисля, че би трябвало поне 1 да си харесваш. Има много хубави модели http://www.tally-weijl.com/collection.html
тези определено ще НИ стоят по-добре..Първоначално написано от Josefinne
аз също съм по пълничка и мерих такава подобна, но бяла
стоя доста добре и прикрива "тлъстинките"![]()
![]()
![]()
А какво мислиш за дългите рокли? Вършат ли ти работа? Имам предвид нещо такова:
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...%82%D0%BE-2011
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да, да, да! Благодаря много! Дългите рокли са супер. По магазините дългите рокли са изглеждат твърде ежедневни, но в линковете, които постнахте има и доста по - приемливи за вечерно излизане модели. Много благодаря още веднъж!