- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тичане. Норматив.
Между другото, smeshnik, тича ли пак със спринт в края да си провериш резултата? Мисля, че ще ти се отрази много добре на времето.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Все още не съм... правя 500 метра на макс темпо, доближава се до спринт и резултата ми е 1.30 , после малка почивка и пак така... цялото наведнъж не съм го тичал, но утре - други ден ще го направя... Проблема ми е, че нямам достатъчно стимул сега като го тичам... започна ли да се уморявам спирам... не знам защо, имам дъх да го изтичам 100%, но просто нямам мотивацията да го направя на макс. Поне на изпита ще тичаме 10на човека, пък и стимула,че ще ме скъсат, ако не го взема ще е достатъчен и мисля че доста добре ще ми повлияе.
пп. пък и ще направя 3-4 дни почивка от всичко преди това... в момента всеки ден правя по нещо натоварващо
Този който не пада, не се изправя.
Просто е хубаво да си знаеш възможностите, за да знаеш кога, колко зор да си дадеш. Ако се пренапънеш, може да увиснеш накрая, ако се пожалиш, може да не покриеш норматива.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Така е, но терена по който тичам не се доближава изобщо до този, който ще е там... Тук тичам по неравни бордюри, разминавам се с хора , кучета и т.н. на 1 метър съм от натоварена улица, тичам 500 метра по наклон 10-15 градуса , след наколна няма спускане , е равно... тамм ще тичам на хубав ,равен асфалтиран път, 50 метра наклон ще имам (може и да е повече от 15 градуса, но са 50, а не 500 метра) , после 100+ метра спускане... тичам почти на макс, за да свикне организма с темпото и следователно да ми стига въздуха
къв цикъл, кви 5 лева момче?Първоначално написано от DA0Trooper
В неговия случай, пък по принцип смисъл няма
Специално за кленбутерола ефекта, който се търси е моментния
Ако не си натрениран файдата е 0 !
олеле никога не е в излишък един цикъл! Апък точно нетрениран човек съм виждал как го удря в петите клен!Първоначално написано от SolomonIceberg
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Аре да не даваш акъли на тийнейджъри и то такива акъли, които няма да са им от полза, а?Първоначално написано от DA0Trooper
Един цикъл, втори цикъл, пети цикъл и прецакана еднокринна система накрая
Нетрениран и да го удря в петите и да го удря в главата Юсеин Болт няма да стане
Тренировка си требе![]()
мани го тоя юсеин ве. Те там по ямайка са си природно бързи ,че пумите им ебават майката![]()
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Кога стана 90кгПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
Спомням си, до скоро казваше, че си 80-85 ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Той до вчера говореше,че тича 100м за 10.2сек,не знам според мене тежи около 70кг +- 5.
Бях 85 кг,не се бях теглил около 3 месеца някъде и се мерих миналата седмица в залата и видях,че съм чукнал 91 кг , все пак ям по 10-12 пъти,нема начин , скоро ще почна да свалям,за да видим,ама честно казано още не съм стигнал 100тe кг,дето искам.Първоначално написано от awerw
Ти самият си за бисеритеПървоначално написано от TodorMarkov
![]()
Благодаря ви на всички за помощтаПресечен терен, доста гадно беше, но го взех за максимум точки и време 3.08 , не си позволих да взема никакви добавки, защото след няколко дена и медицински имам. Благодаря ви за помощта и информацията, която ми дадохте
![]()
Тичай по много 4-5 км преди изпита и аеробната умора ще дойде по-бавно.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Успех,момче! Стискаме палци да успееш,както се казва.Първоначално написано от smeshnik
![]()