.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на brokeninside13

TATTOO: Колко???

Здравейте. Първо искам да се извиня ако това не е най-точното място за темата. И второ, да знам че може да отида да попитам в студио, но просто в този момент отчаяно искам да знам колко ще ми излезне ето тази татуировка:

точно на същото място (крака), малко по-голяма (може би)?
    Благодаря на всички отговорили! (:

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Зависи от човека, но иначе не повече от 40 лв

Повече от фен Аватара на Audiophile
    40лв ми се вижда малко много за тази татуировка, 'щот ми се вижда малка. Абе зависи от студиото и къде колко зимат, защото има понякога разминавания в цените, на мен ми се струва около 20-30лв НАЙ-МНОГО
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Зависи от кой град си. В студиото , където ходих аз всички татуировки започваха от 80 лв. От София съм.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Както казаха, зависи от града и студиото. Ако си от малък град около 30лв, ако си от София - 50+ лв

Зависи от студиото,от града,от татуиста..но според мен най-много 30-40 лева да ти излезе.

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Някой знае ли колко горе долу би ми излязла - но черно-бяла?
    Gledaii kak jiweqq *

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Зависи от студиото и от това с какви цени започват да работят, там където аз ходих и една точка да е, цените започваха от 80, иначе това предполагам ще се вмести в минималните навсякъде, защото е само очертания.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Вземете малко се замислете с тия татуировки , ако ще правиш, прави на по-незабележимо място, след време няма да се вземат на работа заради татуировката.

бахти грозното тату ахахахахахахаха немога :Д

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от krasawichka Виж мнението
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Някой знае ли колко горе долу би ми излязла - но черно-бяла?
    м страхотно ! Имам голямо желание за такава ,но цветна не ти ли харесва повече ?
    Hostis Honori Invidia

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    Харесва ми и то много .. Просто смятам че ако е черно-бяла след време няма да съжелявам.. Пък и не съм фен на цветните ;p
    Gledaii kak jiweqq *

В центъра цените почват от 80лв, но пък знаеш, че е направено перфектно, мастилото няма да избледнее и няма да имаш проблеми.

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от krasawichka Виж мнението
    Около стоте лева.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Вземете малко се замислете с тия татуировки , ако ще правиш, прави на по-незабележимо място, след време няма да се вземат на работа заради татуировката.
    http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...png?1318394475
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Мога да ти дам и примери, ако толкова не ти се вярва...

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Мога да ти дам и примери, ако толкова не ти се вярва...
    С удоволствие чакам пример как татуировка на крака може да ти попречи да си намериш работа..

не можеш участваш на мисии(военна служба)
    не можеш да участваш в ревюта ( моден бизнес)
    не можеш да ходиш на конференции и банкети(всякакъв сериозен бизнес,ако си жена)

С удоволствие чакам пример как татуировка на крака може да ти попречи да си намериш работа..
    alexsdreamm веднага ти каза.

Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm Виж мнението
    не можеш участваш на мисии(военна служба)
    не можеш да участваш в ревюта ( моден бизнес)
    не можеш да ходиш на конференции и банкети(всякакъв сериозен бизнес,ако си жена)
    Не си (сте) прави.
    1. Можеш да си в армията, ако имаш татуировка, стига тя да се покрива от униформата. Още повече пък че дядо ми примерно си е правил татуировка докато е бил в казармата.
    2. Има модели/манекенки с татуировки. Ако е малка може да се прикрие лесно, ако е голяма много ясно че няма да си прави
    3. Вие сериозно ли? Конференции и банкети??? Най-малкото там човек сам си подбира облеклото. Елементарно е, че като не разрешават във въпросната фирма, няма да ги показва.

Извод: Цялата тази дребнавост беше излишна. Авторката нито ще си прави татус на лицето/врата, че да я предупреждавате, че не е хубаво да си вижда в някои случаи, а и се съмнявам да е хукнала да влиза в армията или да става модел. Най-малкото че при леките изключения, хората са запознати какво им е разрешено и какво не.
    Това цялото беше все едно да кажеш на дете да не яде шоколад, защото евентуално в него може да има остатъци от ядки, а още по-евентуално то може да се окаже алергично.

Супер фен Аватара на marble
    Има толкова модели с татуировки.. масивни.
    Повечето военни, които познавам имат ръкав/и.
    За бизнеса няма проблем стига да не се вижда.
    Аргумента е невалиден.

;д аз съм модел и при влизането ми в агенцията ми подписах договор че няма да си правя татоо без сгласието на мениджърите. Уачаствах в 4 проекта защото са отхвърлили други неподходящи момичета(продупчени или татуирани)
    на мисии в армията ТЕ ПРОВЕРЯВАТ. Има си правила Едно е казарма,друго е военна мисия.
    Емии за бизнеса...има етикети...има правила..има стил и класа. Не можеш да идеш с дънки или официален панталон на вечеря на определена конференция където трябва да си с пола и сако..примерно. По-изисканите фирми и сържат на стил и класа.

Удобрявам татоо-та само там където не се виждат...а и в крайна сметка ти се маркираш с повод....т..е татоо-то е важно за теб...само ти трябва да знаеш къде е и какво е ...колко болка или щастие ти е донесло...всичко друго си е гъзария

Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm Виж мнението
    ;д аз съм модел и при влизането ми в агенцията ми подписах договор че няма да си правя татоо без сгласието на мениджърите. Уачаствах в 4 проекта защото са отхвърлили други неподходящи момичета(продупчени или татуирани)
    на мисии в армията ТЕ ПРОВЕРЯВАТ. Има си правила Едно е казарма,друго е военна мисия.
    Емии за бизнеса...има етикети...има правила..има стил и класа. Не можеш да идеш с дънки или официален панталон на вечеря на определена конференция където трябва да си с пола и сако..примерно. По-изисканите фирми и сържат на стил и класа.

Удобрявам татоо-та само там където не се виждат...а и в крайна сметка ти се маркираш с повод....т..е татоо-то е важно за теб...само ти трябва да знаеш къде е и какво е ...колко болка или щастие ти е донесло...всичко друго си е гъзария
    Чакай малко, това че ТИ одобряваш само при такива условия, не значи че така трябва да е. Всеки си има мнение. Все едно някой да ти каже, че си купуваш супер яката рокля, която отдавана си си харесала, ей така за гъзарията. Все пак може да носиш и най-обикновена рокля, нали? И спокойно, в нито една фирма няма да те задължат да обуеш пола, ако не искаш :Д
    И пак питам, какво общо има момичето с военните отиващи на мисия... Т.е не питам, няма нужда да спорим в темата на момичето, просто всичко това ми се вижда абсурдно.
    И даа, радвам се за критериите на тамошните модни агенции, но ако си мислиш, че това е както е в действителност, лъжеш се.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Взимат различно,зависи от човека
    Но горе долу към 40-50 лева

Чакай малко, това че ТИ одобряваш само при такива условия, не значи че така трябва да е. Всеки си има мнение. Все едно някой да ти каже, че си купуваш супер яката рокля, която отдавана си си харесала, ей така за гъзарията. Все пак може да носиш и най-обикновена рокля, нали? И спокойно, в нито една фирма няма да те задължат да обуеш пола, ако не искаш :Д
    И пак питам, какво общо има момичето с военните отиващи на мисия... Т.е не питам, няма нужда да спорим в темата на момичето, просто всичко това ми се вижда абсурдно.
    И даа, радвам се за критериите на тамошните модни агенции, но ако си мислиш, че това е както е в действителност, лъжеш се.
    Спирам по темата ,извинявам се за спама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си