Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm Виж мнението
;д аз съм модел и при влизането ми в агенцията ми подписах договор че няма да си правя татоо без сгласието на мениджърите. Уачаствах в 4 проекта защото са отхвърлили други неподходящи момичета(продупчени или татуирани)
на мисии в армията ТЕ ПРОВЕРЯВАТ. Има си правила Едно е казарма,друго е военна мисия.
Емии за бизнеса...има етикети...има правила..има стил и класа. Не можеш да идеш с дънки или официален панталон на вечеря на определена конференция където трябва да си с пола и сако..примерно. По-изисканите фирми и сържат на стил и класа.

Удобрявам татоо-та само там където не се виждат...а и в крайна сметка ти се маркираш с повод....т..е татоо-то е важно за теб...само ти трябва да знаеш къде е и какво е ...колко болка или щастие ти е донесло...всичко друго си е гъзария
Чакай малко, това че ТИ одобряваш само при такива условия, не значи че така трябва да е. Всеки си има мнение. Все едно някой да ти каже, че си купуваш супер яката рокля, която отдавана си си харесала, ей така за гъзарията. Все пак може да носиш и най-обикновена рокля, нали? И спокойно, в нито една фирма няма да те задължат да обуеш пола, ако не искаш :Д
И пак питам, какво общо има момичето с военните отиващи на мисия... Т.е не питам, няма нужда да спорим в темата на момичето, просто всичко това ми се вижда абсурдно.
И даа, радвам се за критериите на тамошните модни агенции, но ако си мислиш, че това е както е в действителност, лъжеш се.