.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Момчето казва, че не е заинтересовано, но твоята приятелка това само я амбицира. Не знам вече какво трябва да направи човек, за да покаже на някой, че не гледа на него по този начин. Просто почнете да приемате нещата, както са и наистина вземете научете разликата между дружелюбие и харесване.

Супер фен Аватара на badsector
    На 14 сте, дори и да си пасвате в момента, то след година-две-три ще сте коренно различни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ОМГ, какво да направиш? Нищо. Не те харесва, точка, минаваш нататък.Били сте един за друг, ти си на 14, знаеш ли колко принцове на бели коне още ще смениш, докато наистина да дойде някой, който да е за теб??

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    А може би няма да е зле да се научите да правите разлика между приятелско поведение и харесване.
    +1
    +1
    Какво като си говорят в скайп (макар,че малко са съмнявам дали това не е твоята история,ама здраве да е) То и аз си говоря с около 10 момчета редовно,да не ги харесвам случайно??

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Zdraveyte,ima edno mom4e-trenira sportni tanci.. Mnogo 4esto mi se slu4va da go gledam kak tancuva s partniorkata si, koqto e neveroqtno krasiva... Kato gi gledam kak tancuvat i mi stava mnogo gotino, poneje toi e nai-krasivoto mom4e, koeto nqkoga sum vijdala..vlubena sum v nego, no problemut e, 4e sme fr vuv facebook, a ne se poznavame, makar i da sme se vijdali i toi e s 3 godini po-golqm ot men-toest v 11 klas..Jivee vuv Velingrad, a az - v Sofia..
    Strashno mnogo go haresvam, no prosto samiqt fakt, 4e e 11 klas, me pritesnqva mnogo..iska mi se da mojex da go svalq po nqkakuv na4in..no prosto ne moga da se merq s momi4etata, s koito toi e izlizal dosega.. iskashe mi se da mu pisha onzi den, no prosto ne uspqx da subera smelost, molq wi...pomognete mi ;( !!!!!

Град
    Plovdiv
    Me4encety те не си говорят само по скайп ,като излитат заедно не само се разбират ами и отстраняват другите!И това не е моята история ,а на мойта фр !!!За пореден път го казвам!

petyakoleva20 моля те отвори си нова тема!!!
    Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!

Град
    Пловдив
    Аз съм заблуденото момиче, а на най-добрата ми приятелка кой й е дал правото да пуска темата тук?
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Град
    Plovdiv
    Ами ,нека да помисля.............. аз !
    Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си