Доста се чудех дали да споделя моята история,но реших да ви по тормозя малко и с моите проблеми,да ми дадете някаква яснота и съвет може би отстрани виждайки ситуацията ..и наистина умолявам да няма злобни коментари..не пиша с цел да бъда обиждана.. и ето историята ми:

На 19 съм... Януари (на Иванов ден) се запознавах с даденото момче,сутринта докато бях още на у-ще,голямото междучасие бях в едно кафене,той идваше от известно време там,тъй като имаше познати приятели от моя випуск и се виждаше там с тях..но точно този ден някак почнахме да си хвърляме погледи едно друго.. а вечерта трябваше да ходя при една съученичка да празнуваме именният й ден и след това дискотека..и стана вечер бяхме при нея ..проверих си фейсбуука и видях че той ми е писал ..нали че ме е видял в заведението ..и така..заговорихме се...и края на разговора приключи с това че може вечерта да се видим на по нещо и след това в дискотеката .. аз се съгласих ..разменихме номера... естествено вечерта бях на неговото сепаре..свалихме се и така..но знаех за него,от една далечна позната,нали ходила е с него и винаги се оплакваше че лъже,че не е много верен и така бях си създала някакво мнение за него..след тая вечер постоянно ме търсеше искаше да се видим.. аз нали накрая се съгласих,но си имах едно на ум за него и някак си не можех да се отпусна на 100 %,макар че се радвах от една страна,тъй като не се привързах бързо към него...след седмица се хванахме ..аз постоянно се съмнявах в него .. и точно около 3-4 дни преди да се разделим той ме попита "Ти наистина ли си мислиш,че ти изневерявам?" и аз му отговорих честно,че е така,че това което са ми говорили за него няма как да го забравя...но той ми каза че наистина не му е до това ..втръснало му е от тези неща и не ги прави и че наистина е само с мен..и така продължихме още няколко дни и се разделихме,бяхме на дискотека (той ме помоли да си тръгна с него..аз го отрязах,тъй като нямаше как да оставя тази моя приятелка с която бях,защото беше сама и си тръгна без обяснение ) ..заряза ме с неговите приятели в дискотеката,написа ми смс "че нямало смисъл да ме наранява..по-добре да се разделим"...после се прибрах със тях..не знаех как да се чувствам,по дяволите бях зарязана с смс :X на следващия ден звъня да ми се извинява,че бил голям глупак така да ме зареже,но просто нямало смисъл вече ..обяснява се известно време,а в мен сълзите напираха и просто му затворих,защото не исках да знае,че проявявам слабост..контакта с него възвърнах с един случаен смс който му писах на Трифон Зарезан.. на бъзик просто..(от тук насам ще разказвам отгоре отгоре,защото и без това е доста дълго) и от тогава..пак почнахме да си пишем да се търсим..след това на рд-то ми беше ...на самото празненство ..сле това бяхме на дискотека ..сваляхме се и там и бяхме у тях...сещате се какво може да сме правили,той ми е първия попринцип..и така започнахме да се виждаме и до днес ..допреди 2 седмици.. всяка седмица по веднъж..по-скоро само петъците..когато сме и двамата някъде с компания навън.. мислех си че ако се виждаме така само за нещо неангажиращо няма да ме интересува ..така и беше...но в последно време започнах да го сънувам.. да мисля за него,а не ми пукаше ,не ме вълнуваше,просто знаех че съм с него..а той от две седмици му пиша..звъня .. не ме отразява..вчера дори му писах .. аз не му пиша директно..винаги започвам с това какво прави..къде е .. той си изключи дори и телефона .. не знам какво става дали вече му омръзнах..все пак разделени сме от 6 месеца почти .. и не спряхме да поддържаме връзка дори и неангажираща..дали си намери друга с която да се разнообразява..незнам и защо и ме вълнува какво става?!?!?