бравооооо.хайде сега се върни малко из форума ,попрочети какво съм написал ,направи си сметка на колко години е човекът скрит зад постовете ми,и след това пак пробвай да ме впечатлиш с това колко двигателя си разглобил..
след което се поинтересувай малко от мотори,и дали карбураторите не се използват там -аз лично карам Сузуки Бандит..а той дали е с карбуратор? или май беше с няколко ,че и синхронизация им трябвашеа за моторите ,които се карат в калта как стоят нещата
след което ,можеш пак да ми обясниш колко двигателя си разглобил-дали обаче ще ме впечалиш-рядко срещам монтьор който да успее да ме впечтли ,а познавам много,наистина много ??
и ако току виж се окаже че в някой двигател нещо не ти е ясно,звънни ще ти обяснимособено ако е на джип или мотор ..
айде сега със здраве ,и полека прибързаните изводи
и определено моторите/колите/камионите не са лесна работа,и опредлено не става с "обяснете ми " както иска момчето,и определено не в нета,и опредлено трябва да се поизцапаш с масълце и гресчица,да си поочукаш ръцете малко ...но си струва..
така че ,приятелю създал темата,най добре се ориентирай към някой сервиз,сега през ваканцията-отиди да се поизцапаш,хем да помогнеш ,хем да се научиш.
ако си от пловдив-свържи се с мен,ще ти уредя "стаж"....лек ден желая
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..