.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на bloodymirror

ОТНОСНО ШАМПОАНИ

Здравейтее,искам да попитам,тези,които са ползвали и ползват шампоаните на Elseve,хубави ли са тези два шампоана?

и какви са отзивите ви за тях

I ♥ machoka Супер фен
    От 2рия съм била много доволна.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Elseve са бъкани с вредни съставки и зле подбрани химични продукти! Не препоръчвам!

Не съм доволна, особено от втория. Освен, че мирише много, много хубаво нищо друго не прави.

Супер фен Аватара на pressiana
    А за Глис Кюр какво ще кажете?

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Elseve са бъкани с вредни съставки и зле подбрани химични продукти! Не препоръчвам!
    Oт кои си доволна?
    Аз от Пантен засега най-много.

Повече от фен
    Втория съм го ползвала, но не забелязах ефект.

Град
    Света На Мечтите
    Балеа имат хубави и даже техните, дето са по-евтини от Елсев нямат парабени
    Пантен са същата история - и те с 1001 вредни състваки.
    Гарние може би са добри, както и Глис.
    Иначе био шампоаните са най-добри във всеки случай, но не всеки може да ги купи, защото не са разпространени като масовата козметика.
    Също така се сетих,че и Орзен са хубави!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Балеа имат хубави и даже техните, дето са по-евтини от Елсев нямат парабени
    Пантен са същата история - и те с 1001 вредни състваки.
    Гарние може би са добри, както и Глис.
    Иначе био шампоаните са най-добри във всеки случай, но не всеки може да ги купи, защото не са разпространени като масовата козметика.
    Също така се сетих,че и Орзен са хубави!

Съгласна!
    А био шампоан откъде мога да си купя?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И двата съм ги ползвала,доволна съм.Сега имам червения и на моята изрусена,изтощена и леко изгоряла коса действа много добре

Голям фен Аватара на Colombia
    Втория с 1000000000000000000000 ръце!
    На мен лично той ми действа ИДЕАЛНО на косата!Препоръчвам ти го!!!
    Придава и блясък,прави я жива и определено дава плътност на косъма!

Нищо не ти пречи да го пробваш...ако ти хареса супер,ако не ОК
    Сама ще си прецениш най-добре
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Света На Мечтите
    http://www.zelenbio.com/category/171/za-kosa.html
    На тези тук най се доверявам. Иначе аз моите ги купувам от една аптека в "красно село" в гр.София, както и по Витошка има едно специално магазинче за Био неща и в Дъ Мол и ан още места съм виждала! Но ако не ти се занимава най-добре от сайта! (:

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз съм много доволна от втория.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Съгласна съм с MegiBoOm, но все пак Елсев са една идея по-добри от Гарниер !

Хубави шампоани има на Балае и Алверде .

Aбе не трябва да се доверявате толкова и на био нещата..повечето са загуба на пари,но щом казваш,че тези са хубави,може и да пробвам,а при теб каква беше промяната с био шампоаните?

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Aбе не трябва да се доверявате толкова и на био нещата..
    А защо не?
    Нали знаеш, че колкото по-малко химии, толкова по-добре?

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Aбе не трябва да се доверявате толкова и на био нещата..
    А защо не?
    Нали знаеш, че колкото по-малко химии, толкова по-добре?
    Защото от никъде не можеш да си сигурна,че това,което пише е 100% вярно..нали не мислиш наистина,че някой се е занимавал специално да прави шампоани само от разни билки и тем подобни..ако изобщо някъде има такива,то те ще са много ама много по-скъпи.Една приятелка си беше накупувала разни био кремчета и спрейове,хвърли купища пари и какво мислите,загуба на пари.

Защото от никъде не можеш да си сигурна,че това,което пише е 100% вярно..нали не мислиш наистина,че някой се е занимавал специално да прави шампоани само от разни билки и тем подобни..ако изобщо някъде има такива,то те ще са много ама много по-скъпи.Една приятелка си беше накупувала разни био кремчета и спрейове,хвърли купища пари и какво мислите,загуба на пари.
    Не САМО от "разни билки", а в по-голям процент от останалите продукти, пълни с изкуствени съставки, които всъщност увреждат косъма в дълбочина.
    А аз откъде да съм сигурна, че това, което казваш за тази твоя приятелка, е истина?
    И като си толкова отворена, защо все повече момичета си правят маски с яйца, зехтин, бадемово масло, кисело мляко и т.н., вместо с купени от магазина? Хайде не говори като не знаеш...

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Не САМО от "разни билки", а в по-голям процент от останалите продукти, пълни с изкуствени съставки, които всъщност увреждат косъма в дълбочина.
    А аз откъде да съм сигурна, че това, което казваш за тази твоя приятелка, е истина?
    И като си толкова отворена, защо все повече момичета си правят маски с яйца, зехтин, бадемово масло, кисело мляко и т.н., вместо с купени от магазина? Хайде не говори като не знаеш...
    Хайде само да не се заяждаш,защото със сигурност знам много повече от тебе за косата и всичките тея маски/шампоани и балсами..всички маски съм пробвала (тривитаминол,бадемво масло,икаров,хининова вода,4489758 вида ампули за коса) и повярвай ми знам кое вреди и кое не,не си мисли,че защитавам вредните шампоани,просто казвам,че не трябва да се вярва на всичко,което е написано.И като ми се правиш на голямия философ тука,уж били боклуци,ама се интересува по темите за спрейове и т.н..пф айде ако обичаш да не спамиш повече!

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    От втория съм доволна. На Elseve има и един розов, страхотен е
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Различни коси-различен ефект... По-добре не се доверявай на коментарите на хората, защото всеки има различен тип коса... Примерно аз не харесвам много шампоаните на Elseve... Аз съм доволна от Garnier Ultra Naturals.... Но както ти си прецениш...
    My Life--------
    -----My choice
    -------- ;]] ---

има едни шампоани на Denise за изтощена коса с екстракт от плацента-много ми харесват и не са и скъпи

Според мене, което е само мое лично мнение за мене си Garnier зеленките им шампоани са мн по-добри от тия на Елсев. Напоследък яко съм намразила всичко свързано с козметика за коса и тегля майни, ама купувах кви ли не шампоани и разлика между био и другите няма върху моята коса. И сега мога да ги подредя на зле и по-зле. Лореалските спадат към по-зле. Горе-долу доволна бях от Lakme K therapy. Garnier за суха коса заедно с едноминутната маска пак ми правеха малко по-добра косата.
    А домашните маски съм ги заклеймила вече с какъвто и бъркоч да се намажа полза никаква. От прехваления "тривитаминол" започна да ми пада косата (защо ли се вързах на приказките да се намажа с витамини за коне) и така.

Хайде само да не се заяждаш,защото със сигурност знам много повече от тебе за косата и всичките тея маски/шампоани и балсами..всички маски съм пробвала (тривитаминол,бадемво масло,икаров,хининова вода,4489758 вида ампули за коса) и повярвай ми знам кое вреди и кое не,не си мисли,че защитавам вредните шампоани,просто казвам,че не трябва да се вярва на всичко,което е написано.И като ми се правиш на голямия философ тука,уж били боклуци,ама се интересува по темите за спрейове и т.н..пф айде ако обичаш да не спамиш повече!
    За кое съм казала, че е боклук??
    Казвам, че био продуктите са по-добре и че сред съставките, които слагат в масовите шампоани, има боклуци. За никой шампоан не съм казала, че е БОКЛУК /всеки си действа различно на различните хора, сещаш се/.
    Да, интересувам се. Спрейовете на Глис са добри.
    Айде не ми губи повече времето, ако обичаш.

Към авторката - аз съм доволна от 2рия шампоан, майка ми ги имаше и 2та, но съм пробвала само 2рия. Не знам какво слагат, какво не слагат, но на мен ми хареса.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ползвала съм ги и не ми харесват ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си