- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте се почувствали?
Още от преди време засичах едно момиче и като я видях за първи път се влюбих,всеки ден исках да я виждам също да се запозная с нея,не престанно и висях във FB профила,гледах как приятелките и приятелите и я представят като един много хубав човек правеха и комплименти и наистина си личеше че е така направо полудях по нея докато в една хубава вечер не я видях пияна като казак,полу гола да се натиска с разни момчета и да си проси к**a а е някъде на 14-16г направо се разочаровах и се замислих за момент дали човек може да е гадже с нея по любов или секс,за мен е важно да е от любов почувствах се отвратително.
Как бихте се почувствали вие?
Ако сте имали подобно нещо разкажете.
Ем... нали са и приятелки. Едва ли биха казали нещо лошо за нея. Не можеш да си вадиш изводите за някого по това какво казват най-близките му хора за него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да,така е но както казах по-горе наистина си виждаше в нея един хубав човек.
Сега пак се замислям нормално ли е това за момиче на нейната възраст,сякаш светът е надолу с главата.
Не си заслужава..тя е от оня тип леки момичета,едва ли у нея може да се породи любов.
• Обичай,за да те обичат! •
Всеки човек си има разни такива моменти..на падениеОпознай я лично, за да си правиш изводи
Smile!?
^ +1
Да не е монахиня. По-добре да се напие и да си 'проси к*ра' ,отколкото да си хваща някви издънени чифути за гаджета. Лично мнение ,естествено.
Познавате ли се въобще?
Ако не я познаваш, дай си труда първо да я опознаеш и после вече да си вадиш каквито и да било изводи за нея. Покани я да излезете, виж как ще се развият нещата и тогава решавай какво ще правиш.
Да съдиш хората толкова повърхностно е много глупава постъпка!
И спря да се върти за миг земята..
+1 вместо да висиш по фейса, най-добре й пиши едно драсте и такаПървоначално написано от xoxi
Всеки един се е напивал дотолкова че да не помни какво е правил
![]()
Да ама ми казаха че това се е случвало доста често.
Или я опознай, както вече те съветваха по-горе, и прецени дали има смисъл да имаш нещо общо с нея, или спри да се жалваш, приеми че си се заблудил и продължавай напред.
btw, за теб наистина ли е от значение как бихме се почувствали ние?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
когато са пияни всички правят глупости .. може да не е такава нищо не се знае ...![]()
може да е свястно момиче, но просто деня да й е бил такъв - на всеки се случва.. или момента или седмицата.. всеки от нас има моменти в които все едно не е той... това е едното, а другата крайност мисля че я знаеш - леко момиче, което става само за връзка в която секса ще ти е най-важното (това за мен няма да е никаква връзка) .. но все пак се запознай с нея.. не може да си правиш изводи за човек който не познаваш и едва ли не от един фб. разбираш за какъв е човека всъщност.. може просто да си я видял в кофти момент.. пиши и говорете си, излезте и така.. близките винаги ще казват добри неща за нея, а тези които не я обичат много много ще говорят лоши неща.. за това я опознай и сам си прави изводите.. мисля че знаеш кога има смисъл да си с нея и кога нямааиде успех
![]()
а забравих.. за това как ще се чувствам .. ми не знам..защото едва ли ще си харесам някой който не познавам лично и не знам.. но от твоята ситуация предполагам нямаше да ми е хубаво .. не го пожелавам на никой да му се случва такова нещо защото си е гадно ..![]()
Първоначално написано от alice13
+1
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Кефи ме мисленето ти. Че не си от типа момчета "дебна да ебна".
Иначе- мм м гадно и разочарована бих се почувствала. Сам каза, че не и е за първи път /някой ти е казал, имай напредвид ,че е възможно и да лъже!/ демек е неква боклучка. Забрави я. Другия вариант е да я опознаеш истински, защото не винаги всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Човек никога не знае. Това, че обича да пие и да си прави весело не я прави боклук човек. Ако има сериозна връзка най-вероятно няма да ги прави тия простотии /поне няма да се натиска на всеки... /. Както казаха и останалите пробвай да я опознаеш и си вади изводите от това, което тя ти казва, което прави, когато не е фиркана и самото й мислене.
И стига сте пцовали срещу пияните момичета.
Само аз ли съм на мнение, че пияните устни казват трезвени желания?! Да я опознаел по-добре, да не си вадел прибързани заключения...Чувате ли се изобщо?!?!Точно си е от леките момичето. И си го показва повече от ясно.
Понякога дори една постъпка може да ти каже много.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
^ Че кой не иска да се целува с противоположния пол? Никой не е казал, че желанието й не е трезво. Просто алкохолът донякъде омаловажава факта, че тя се е държала "леко". Все пак задръжките са за пред обществото. Когато сълнцето се скрие и останете само ваши си хора... можеш да правиш каквото си поискаш.
Аха, ами то ако става на въпрос и групов секс може да се прави ей така, между свои хора, хах. Авторът е написал, че момичето си е просило екстри, различни от целувка.Първоначално написано от shoael
Либерални го играете повечето ми се струва, ама ако попаднете в подобна ситуация сигурно ще сте на друго мнение.
Ае в тоя форум сте се забрали ебаси комплексираните келешчета ,с извинение. "Леко" било момичето. Вас какво ви грее с кого си ляга и какво прави !? Мен пък ме дразнят комплексирани патки ,дето си оправдават липсата на такова поведение с някъф измислен морал ,когато е ясно ,че просто няма кой да ги погледне. Познавам момичета ,дето са се отрязвали и са спали по горите и тротоарите ,ма пък са далеч по-приятна компания от някакви преструвки.
Е те т'ва исках да кажа. Ама не знам как да го напиша така, че да не излезне, че обичам да се натискам с всеки срещнат нон-стоп, 24/7, денонощно... И в същото време да го кажа съвсем обективно без да има коментари като "Либерални го играете повечето ми се струва, ама ако попаднете в подобна ситуация сигурно ще сте на друго мнение."Първоначално написано от Auriss
Не го играя либерална, но това, което казах си е факт.
Изобщо не ме грее въпросната с кого ляга, с кого става. Всеки има право да прави с живота си каквото пожелае, нямам нищо против такива като нея. И не, не се правя на морална. Просто според мен си е леко момичето.
Между другото може да се изказвате по-кротко, няма нужда от нападки. Точно те издават комплексарщина.
Просто по форумите е трудно да обясниш нещата така, както ги мислиш без да те разберат погрешно. Затова и разговорът очи в очи носи много повече информация от писането на коментари, примерно. Не знам защо, когато някой иска да не остане неразбран и да не го нападат, защото са разбрали погрешно, винаги означава, че е комплексар.