.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Какво е това отношение и как да действам?

Здравейте всички!
    Както всички и на мен ми дойде време да си намеря първата любов.Но заедно с нея веднага се появиха и някой проблеми.Ето историята за това как се запознахме.Бях на един рожден ден.Успях да направя определено добро впечатление и много харесах едно момиче.Изпратих го до тях.След 2 дни открих скайпа на това момиче.Писахме си определено много.Открихме,че и двамата се харесваме,а в последствие и че се обичаме.Най-сетне се появи възможност и успяхме да излезем на среща.Първоначално това беше дългоочакван момент,но и двамата бяхме определено разочаровани.Не знам по каква причина в края на срещата момичето не искаше 1 дума да ми пророни.Но въпреки всичко не отказваше да я изпратя до тях от което си правя извода,че не ми е сърдита.Опитах се да се свържа с нея,но не успях.И тук идва моят въпрос - какво е това отношение ? Някой хора ми казаха,че просто ме пренебрегва и бързо ще отмине,а други,че се прави на недостъпна.Обаче за да няма нежелани моменти исках да ви попитам,защо се държи тя така,какво всъщност цели(ако можете поне да предположите) и как да действам аз? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Отбягва те. Причини не мога да изтъкна. Върни лентата назад и разбери къде си сгрешил.

Ако наистина има интерес към теб, ще те потърси и ще поиска да се видите отново.

А ти... за момента не прави нищо - чакай. След няколко дни се опитай да се свържеш с нея отново и разбери какво се е объркало на първата ви среща, ако не успееш - отписала те е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Как разбра, че не иска да ти "пророни и дума"? Тя ти го каза или тя мълчеше през целия път? Може да е срамежлива. Другият вариант е да не си отговорил на очакванията й, а същевременно да не й се е вървяло сама. Нали написа, че не е отказал да я изпратиш. Но всъщност може би ти е отказала, но ти си се натресъл. Обмисли добре какво си говорил и правил. Ако се окаже, че грешката е в теб, поправи я. Ако пък е късно- здраве да е.

Добре, аз не разбрах защо тази първа среща е била разочароваща за вас ..причини?? Не може да ти кажем защо те "отбягва", ако не ни дадеш малко повече информация относно срещата.

Не даваш никаква информация за това как протече самата среща. Така могат да се правят само догадки.
    Но как само по интернет преценихте, че се обичате?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Важното е да не се впрягаш и да не търсиш логика.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Вероятно няма интерес към теб, затова те отбягва
    Най - добре е да спазваш дистанция от нея известно време, за да видиш дали тя ще те потърси. В противен случай.. не си струва усилията
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Голям фен Аватара на alice13
    изчакай... aко има нещо все още ще се престраши и ще ти пише

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не даваш никаква информация за това как протече самата среща. Така могат да се правят само догадки.
    Но как само по интернет преценихте, че се обичате?

Това с обичането по интернет е култово...познавам такива хора и винаги ми е било забавно..

По темата..Наистина върни лената назад..виж къде си сбъркал,изчакай да минат няколко дена и и се обади..
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Определено или си сбъркал някъде, или нейното желание е отминало /за това може да има много причини - може да е в кофти настроение, може изведнъж да си спрял да я привличаш, за което определено не си виновен ти, може някое бившо гадже да се е завърнало.../. А дори и да не е така самият факт, че тя те игнорира и не се сеща за теб означава, че явно не я бива. То недостъпна, недостъпна, ама чак пък толкова определено дразни.

Определено ще да е така...

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Писали сте си малко и сте открили, че се обичате иначе защо просто не я питаш? Може да си казал нещо и да си я разочаровал или пък може да не е свързано изобщо с теб.. просто я питай, нали се обичате..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    разни хора, разни идеали..
    Всеки сам по себеси е уникален, различен, неповторим..
    Един действа по един начин, друг по съвсем обратен нямащ нищо общо с законите на физиката..

Отношението е: странно.
    Как да действаш: говори с нея.

Ето ти отговор на нещата, друго решение няма!

Чакай малко, бе пич. Как става тоя номер - пишете си малко и хоп - обичате се. Сподели с непросветените... Както и да е. Може момичето да се е спекло. Може да не е излизала досега на срещи, да не знае какво да прави и т.н. Излезте пак и ако отново се държи така я питай какво става. Ако продължава да ти мълчи като риба, зарежи я.

изчакай,само не и досаждай!

Благодаря на всички за вашите отговори.И да уточня някои неща - ние не сме започвали връзката си по интернет,просто обстоятелствата правеха интернета единствения възможен начин за общуване.Заедно с това всичко казано е във формата на резюме,т.е откриването на чувствата помежду ни не е станало просто така.Ще ви държа в течение ако има напредък.

Голям фен Аватара на magita

Re: Какво е това отношение и как да действам?

Цитирай Първоначално написано от Joro2
    Писахме си определено много.Открихме,че и двамата се харесваме,а в последствие и че се обичамe
    това ми беше достатъчното....
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Re: Какво е това отношение и как да действам?

Цитирай Първоначално написано от magita
    Цитирай Първоначално написано от Joro2
    Писахме си определено много.Открихме,че и двамата се харесваме,а в последствие и че се обичамe
    това ми беше достатъчното....
    Разбирам,че много от вас мислят,че връзката ни е започнала благодарение на интернет,но това не е вярно.Просто не желая да се задълбавам в подробности.И да прав/а си да се присмиваш на това изречение,защото съм го написал по определено тъп начин..

Успях да се оправя.Вече темата може да бъде заключена.
    П.С съжалявам за двата последователни поста,не се усетих.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Отбягва те. Причини не мога да изтъкна. Върни лентата назад и разбери къде си сгрешил.

Ако наистина има интерес към теб, ще те потърси и ще поиска да се видите отново.

А ти... за момента не прави нищо - чакай. След няколко дни се опитай да се свържеш с нея отново и разбери какво се е объркало на първата ви среща, ако не успееш - отписала те е.
    Така е + не я търси постоянно ако тя сама не те допуска до себе си, това е най-досадното нещо, което може да се случва на едно момиче /личене опит/

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Важното е да не се впрягаш и да не търсиш логика.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ами много просто-сгафил си нещо или си я убидил.Потърси я пак след няколко дена,но ако и тогава не я намериш не й досаждай.Ако наистина те ОБИЧА както ти каза (и в което се съмнявам) ще те потърси отново

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ами много просто-сгафил си нещо или си я убидил.Потърси я пак след няколко дена,но ако и тогава не я намериш не й досаждай.Ако наистина те ОБИЧА както ти каза (и в което се съмнявам) ще те потърси отново

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Хора вие можете ли да четете или трябва с главни букви да го напиша ? Проблемът е оправен,а тези,които се съмняват - не сте прави.Не ми е била обидена друга е била причината.

Мега фен
    Те да пишат не могат някои ,ти очакваш да четат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си