Знам, че това не е нито първата, нито последната тема и история за несподелена лщбов, но ми се искаше някъде да излея всичко, което ми се насъбра в последните две години... Разбира се няма да бъда напълно изчерпателна, но ще се опитам да разкажа висчко. Та така.. всичко започна преди две години, когато бях в 11клас. Имах връзка с едно момче, повече от 3 години, когато постепенно започнах да осъзнавам, че изпитвам чувства към една от преподавателките си в училище.. да, точно така- към жена. Започнах да я намирам за симпатична, да искам да я опозная, радвах се на моментите в които можех да общувам с нея, започнах да се интересувам от предмета и, но същевременно се чувствах ужасно, отвращавах се от себе си, не можех да се понасям, спрях всичките си контакти с приятели и съученици от срах някой да не разбере. Така малко по малко учебната година си отмина и дойде лятната ваканция.. Реших да замина за чужбина за 2 месеца, смятайки, че чувствата, които изпитвах ще отминат и отново ще си бъда онова нормално момиче което бях.... но за съжаление - не се получи. Когато се върнах, единственото за което копнеех беше да дойде 15 септември и отново да я видя. В начлото всичко вървеше добре, все още се прикривах добре, дори ми се отдаде възможност да и помогна в нещо свързано с училището в което се занимавахме само двете. Получих възможност да я опозная малко повече, да разбера нещо за нея.. Това беше най-хубавото ми време прекарано в училище. Бях толкова щастлива.. Но като в някой латино сериал, хубавите моменти не продължиха дълго.. напротив - обърнаха се на 180 градуса. Скоро след това най-добрата ми приятелка разбра, че съм влюбена в някого и като човек, който ме познава добре не и беше трудно и да разбере точно в кого. От там дойде първият ми проблем.. тя ми каза, че след като знае нещо толкова лично за мен, тя също ще ми сподели нещо - каза ми, че тя пък била влюбена в мен.. Аз го приех доста нормално и може би поради факта, че тя също прие моето толкова нормално, нещо в мен се пречупи. Вече не ме интересуваше дали някои ще разбере в кого съм влюбена и това беше най-голямата ми грешка. Не че хората, които разбраха не ме подкрепиха, но сред тях се намери човек, който реши, че "може да ми помогне" ... През годината между мен и учителката ми се появих накои проблеми , породени от мои глупости и леко детинско поведение от нейна страна, но неща който не бяха свързани с чувствата ми .. предпочитам да на започвам с подробности, защотото няма да ми стигне цяла нощ да пиша

.. В крайна сметка отношенията ни се оправих и към края на учебната година нещата лека полека си дойдоха по местата.. Тук идва ролята на по-горе споменатия човек (момиче, което в последствие също се оказа влюбено в мен) .. и решението и да ми помогне. Тя, без мое знание, реши да изпрати смс на въпросната ми учителка и да и каже за чувствата ми към нея. Разбира се, последствията бяха катастрофални... Искам тук да спомена все пак, че въпреки любовта ми , никога не съм очаквала нещо да се случи между нас.. единственото което исках, е да имам едни нормални взаимоотношения с нея, ако можеха да бъдат и приятелски щях да съм най-щастливото момиче на света.. Та както и да е.. когато тя получи смса , реакцията и беше наистина много остра и за съжаления беше насочена към мен, а не към момичето което и изпрати съобщението. Та тя дори не можеше да ме погледне в очите.. след като разбрах за смса, разговарях с нейна колежка и приятелка, която също ми преодаваше и всъщност тя ми разказа за нейната реакция и за обвиненията и насочение към моята недискретност.. Аз дори нямах възможност да поговоря с нея, искаше ми се да можех да и обясня всичко, да и кажа, че нямам вина, че единственото което искам е да не ме мрази, но така и не можах, предполагам, че тя дори нямаше да пожелае да говори с мен. Мина доста време от тогава, аз завърших, записах се в университет, живота ми се промени, но така и не я забравих.. все още я обичам и нося онези недоизказани и недоизяснени неща в себе си .. Не знам какво да правя, мислех, че нещата ще се проментя, когато завърша .. и да те се промениха, но в отрицателна посока.. вместо да я забравя, а все още мисля за нея, започнах да губя апетита си, отслабнах с 11 килограма, изпадам в депресивни състояния от който все по-трудно и все по-трудно излизам, започнах да се самоизолирам, да нямам желание да правя каквото и да било.. Осъзнавам, че имам нужда от помощ, но не знам къде и от кога да я потърся.. Иска ми се накой да ме изслуша без да ме съди и обвинява...