.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Пърхот, как да го премахна ?

Здравейте на 17 години съм и от почти месец започна да ми излиза пърхот. На пръв поглед не си личи че имам пърхот но когато си разтреса косата се вижда как пърхота пада.В момента се опитвам да го премахна с шампоана "Против пърхот на Schauma" но за сега няма ефект. Косата ми е къса и мисля че пърхота започна да ми излиза или защото сменям често шампоаните или защото си мия косата всеки ден , някой път я мия по 2-3пъти дневно защото се къпя на ден по често и когато се къпя си мия и косата всеки път. Наще мислят че пърхота ми е започнал да излиза от водата в басейните било мръсно там и ддз, но аз много не вярвам на това.

Ако знаете полезни съвети против пърхот моля препоръчайте нещо защото направо не знам ......

Guest
    иди на дерматолог. и шаума няма да помогне. по-скоро си вземи някакъв лечебен шампоан, който да изчисти пърхота до последно. но все пак иди на дерматолог.

Имало некви капки ... ползвай балсами ...
    Разберете повече за Photoshop
    Най-големия спамер у форума съм ЯЗЕ !

opitai s neoval sr che pisha na latinica ama sum v germaniq na men one mi poogna tova

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Значи, имам същия проблем... Освен пърхот имах и люспи от скалпа ми. Не съм ходила на дерматолог, но повече от година и половина използвам Хед енд шоудърс и съм много доволна. Косата ми освен, че се заздрави и нямаше люспи и пърхот стана мекичка и много готина...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa
    Значи, имам същия проблем... Освен пърхот имах и люспи от скалпа ми. Не съм ходила на дерматолог, но повече от година и половина използвам Хед енд шоудърс и съм много доволна. Косата ми освен, че се заздрави и нямаше люспи и пърхот стана мекичка и много готина...
    това което ти го имаш най-вероятно е себорея .. по темата - купи си шампоан някакъв лечебен с билки от аптеката и отиди на лекар.. не се мъчи с този шампоан едва ли ще ти помогне

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Шаума едва ли ще помогне, най-много просто да "отмие" пърхота, но проблема ще си остане. Купи си медицински шампоан от аптеката.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си